Ο Robert F. Kennedy λέει ότι το Atrazine στο πόσιμο νερό στειρώνει τους βατράχους και τους κάνει γκέι

 

Ο Robert F. Kennedy,

δικαιώνει για άλλη μια φορά τον παρουσιαστή του Infowars, Alex Jones, 

που συζήτησε σε μια πρόσφατη συνέντευξη με τον Jordan Peterson

 πώς η χημική ουσία atrazine – που υπάρχει στο πόσιμο νερό της Αμερικής –

 έχει προκαλέσει στείρωση, θηλυκοποίηση 

και έλξη των βατράχων στο ίδιο φύλο, αναφέρει το Infowars.

 

 

«Υπάρχει ένα χημικό, τώρα το δεύτερο πιο χρησιμοποιούμενο χημικό σε αυτή τη χώρα, ένα φυτοφάρμακο σε αυτή τη χώρα, η ατραζίνη.

Είναι απαγορευμένο στην Ευρώπη, απαγορευμένο σε όλο τον κόσμο. Αλλά το χρησιμοποιούμε στις ΗΠΑ. Είναι στο 63% του πόσιμου νερού μας», εξήγησε ο Robert F. Kennedy.

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος πρόεδρος ήθελε να αναδείξει το έργο του Tyrone Hayes, καθηγητή ολοκληρωμένης βιολογίας στο UC Berkeley. Πρόσφατα έδειξε πώς η χημική ουσία επηρεάζει τη σεξουαλικότητα των αμφιβίων.

«Έβαλε 70 αφρικανικούς βατράχους νερού σε ένα ενυδρείο. Έβαλε ατραζίνη στο ένα τέταρτο αυτής της δεξαμενής – το οποίο ήταν μικρότερο από το πρότυπο EPA. Επομένως, είναι λιγότερο από το πρότυπο που έχουμε στο 63% της παροχής νερού μας… 60 από αυτούς τους βατράχους έγιναν στείροι», προσθέτοντας, «Είναι όλοι αρσενικοί βάτραχοι».

«Το 60 έγινε στείρο. Το 10 τοις εκατό αυτών των βατράχων έγιναν θηλυκά. Και μπορούσαν να παράγουν γόνιμα αυγά.
Έτσι τους άλλαξε το φύλο».

Ο υποστηρικτής της υγείας που υποστηρίζει τον Τραμπ σημείωσε περαιτέρω ότι η ανακάλυψη θα έπρεπε να είχε οδηγήσει σε δοκιμές για να καθοριστεί εάν το ίδιο αποτέλεσμα θα μπορούσε να αναπαραχθεί στους ανθρώπους. Ωστόσο, «αυτές οι δοκιμές δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ».

«Επομένως, δεν ξέρουμε τι αντίκτυπο, αν υπάρχει, θα έχει στα παιδιά μας. Αλλά νομίζω ότι αυτές οι μελέτες πρέπει να γίνουν».

Ο Robert F. Kennedy συζήτησε στο παρελθόν το θέμα σε μια συνέντευξη με τον Peterson πέρυσι. Αναρωτήθηκε αν οι ορμονικοί διαταράκτες θα μπορούσαν να είναι η αιτία της παράξενης αύξησης της ομοφυλοφιλίας μεταξύ των εφήβων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις