Η Τρόϊκα επιστρέφει στο «τόπο του εγκλήματος»: Έρχονται τον Οκτώβριο και ζητούν νέο Μνημόνιο

 

Η Τρόικα επιστρέφει στην Αθήνα

για να διαπραγματευτεί ένα νέο Μνημόνιο με την κυβέρνηση. Αυτή η συνάντηση, που θα διεξαχθεί από τις 8 έως τις 11 Οκτωβρίου, θα περιλαμβάνει εκπροσώπους της Επιτροπής, του ΕΚΤ και του ESM, οι οποίοι θα επιδιώξουν την επιβολή μέτρων που θα επιταχύνουν την είσπραξη των «κόκκινων» δανείων, μεταξύ άλλων.

Η απομάκρυνση του Μ. Σαλμά, ο οποίος είχε τολμήσει να αναφερθεί στα «κόκκινα δάνεια» και την «εκτέλεση» των μικροδανειστών από την κυβέρνηση σε συνεργασία με ξένα κεφάλαια, δεν ήταν τυχαία.

Τα κλιμάκια του Ενιαίου Εποπτικού Μηχανισμού (SSM) της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, που «επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος», όπου δολοφόνησαν την ελληνική οικονομία «με ένα μαξιλάρι δανείων», ενώ αυτή πάλευε να ανασάνει, γκρινιάζουν γιατί… «Τα ‘κόκκινα’ δάνεια, είναι έχουν τον υψηλότερο δείκτη στην Ευρώπη και αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί» λένε.

Οι ελληνικές τράπεζες κεφαλαιοποιημένες από το αίμα του ελληνικού λαού με άνω των 50 δισ. ευρώ κεφάλεια είναι «ωσεί παρούσες» στη ελληνική οικονομία.

Δίνουν δάνεια μόνο όταν συμμετέχει η ΕΕ και όταν εγγυάται η ΕΚΤ! Πρακτικά δεν υπάρχει τραπεζικός τομέας στην ελληνική οικονομία

Οι Έλληνες πολίτες νιώθουν «το τρένο» να έρχεται με ταχύτητα, αλλά κανείς δεν κάνει τίποτα: Η κυβέρνηση γιατί οδηγεί το τρένο, η Τρόϊκα γιατί έχει κατασκευάσει το σιδηροδρομικό δίκτυο και οι Έλληνες πολίτες γιατί είναι δεμένοι στις ράγες…














ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις