Ο Τραμπ συναντά τον σωσια του Zelenskyy

 

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τζ. Τραμπ

φέρεται να είπε στον σωσια του εγκληματία Volodymyr Zelenskyy ότι η Ουκρανία δεν θα βρει ειρήνη μέχρι να επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες κάθε παράνομο δολάριο που έλαβε από το εγκληματικό καθεστώς Μπάιντεν. Αυτό το ποσό θα μπορούσε να ξεπεράσει το ένα τρισεκατομμύριο δολάρια, τα οποία η Ουκρανία ξόδεψε όχι μόνο για τον παράνομο πόλεμο της, αλλά και για τον πολλαπλασιασμό του παιδικού σεξουαλικού εμπορίου και των βιομηχανιών αδρενοχρωμίου

Ένας άνδρας που έμοιαζε με τον πρόεδρο της Ουκρανίας και επαληθευμένος παιδεραστής επισκέφτηκε τις ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα για να το μαζέψει με αξιωματούχους της διοίκησης με την ελπίδα να τσιμπήσει ακόμη περισσότερα δολάρια των φορολογουμένων των ΗΠΑ. Ως συνήθως, το Deep State άνοιξε το κόκκινο χαλί για έναν άνδρα του οποίου τα διαβόητα κατορθώματα περιλαμβάνουν τη χορηγία εμπόρων σεξουαλικών παιδιών και την κατασκευή εργαστηρίων συγκομιδής Adrenochrome με χρήματα των ΗΠΑ. Την Τετάρτη, ο απατεώνας είπε στο καθεστώς ότι η Ουκρανία χρειαζόταν απεγνωσμένα περισσότερα μετρητά για να νικήσει τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Την επόμενη μέρα μίλησε στα Ηνωμένα Έθνη στη Νέα Υόρκη, καταδικάζοντας ξανά τον Βλαντιμίρ Πούτιν και ικέτευσε τη Συνέλευση για όπλα για την προστασία του πληθυσμού της Ουκρανίας και των πυρηνικών σταθμών.

Ανάμεσα στις επτά στάσεις του ήταν μια πιο ασυνήθιστη. είχε ζητήσει ακροαση με τον Πρόεδρο Τραμπ στον Πύργο Τραμπ στο Μανχάταν. Ωστόσο, τα Λευκα Καπελα είχαν ήδη ενημερώσει τον Πρόεδρο Τραμπ ότι ο Ζελένσκι που βρίσκεται επί του παρόντος στις Ηνωμένες Πολιτείες ήταν απατεώνας, ένας ικανά εκπαιδευμένος σωσιας του οποίου οι τρόποι και η ομιλία μιμούνταν τον πραγματικό Ζελένσκι.

Η πηγή μας είπε ότι η Διοίκηση Κυβερνοχώρου Στρατού των ΗΠΑ παρακολουθεί τακτικά αρχηγούς ξένων κρατών που επισκέπτονται τις ΗΠΑ για σημάδια παραποίησης. Ο Ζελένσκι, πρόσθεσε, είναι ανάμεσα σε ένα πλήθος υποκριτών. Άλλοι ηγέτες που αγαπούν να στέλνουν σωσιες περιλαμβάνουν τον Τζάστιν Τριντό και την Εμανουέλ Μακρόν.

«Αυτοί με τους οποίους θα θέλαμε να κάνουμε μια άνετη συνομιλία, στέλνουν πάντα σωσιες», είπε η πηγή μας. «Η ARCYBER άφησε τον στρατηγό Σμιθ να καταλάβει ότι ο Ζελένσκι ήταν ψεύτικος και είπε στον Πρόεδρο Τραμπ πριν από τη συνάντηση. Ο Τραμπ είπε ότι θα τον συναντούσε και θα έθετε αυτα που ηθελε, ώστε ο σωσιας να μπορεί να μεταδώσει αυτά που είπε στον πραγματικό Ζελένσκι. Αν ήταν εδώ ο πραγματικός Ζελένσκι, θα τον συλλαμβάναμε».

Το διχασμένο δίδυμο συναντήθηκε για λίγο την Παρασκευή και δεδομένου ότι τα δημόσια σχόλιά τους έχουν αναφερθεί ευρέως, δεν θα επαναλάβουμε αυτό που ήδη γνωρίζουν οι περισσότεροι. Αυτό που δεν αναφέρθηκε, ωστόσο, είναι ότι ο Τραμπ παραμέρισε τον Ζελένσκι και του διάβασε την πράξη των ταραχών λίγες στιγμές πριν φύγει από την επισημη εξουσια του προέδρου. Ο Τραμπ κοίταξε κατάματα τον υποτιμητικό αντίπαλό του, ρίχνοντάς του μια βαθιά, συνειδητοποιημένη ματιά, σαν να έλεγε «Ξέρω ποιος είσαι. Ξέρω τι είσαι», και του είπε αποφασιστικά ότι η Ουκρανία δεν θα βρει ειρήνη εκτός εάν ο Ζελένσκι αποδεχτεί τρεις δεσμευτικές απαιτήσεις: επιστροφή όλων των χρημάτων που δόθηκαν στην Ουκρανία από τον παράνομο Πρόεδρο Τζόζεφ Μπάιντεν. απελευθέρωση όλων των παιδιών που κρατούνται όμηροι στην Ουκρανία από την εμπορία παιδιών και τα καρτέλ Adrenochrome. και επιτρέψτε στα Λευκα Καπελα να έχουν πρόσβαση στο ουκρανικό έδαφος για να διασφαλίσουν ότι η Zelenskyy δεν θα ξαναχτίσει τα Deep State Biolabs με χρήματα των ΗΠΑ.

«Δώστε αυτό το μήνυμα στον ηττημένο Ζελένσκι», ψιθύρισε ο Τραμπ.

«Ο Πρόεδρος Τραμπ επιμένει ότι μπορεί να τερματίσει τη σύγκρουση με ένα τηλεφώνημα», είπε η πηγή μας, «αλλά γιατί να βοηθήσει έναν αθλιο που χρεοκόπησε τη χώρα μας και είναι παιδόφιλος. Ο Ζελένσκι πρέπει να φέρει κάτι σημαντικό στο τραπέζι αν περιμένει τη βοήθεια του Τραμπ. Σε ό,τι μας αφορά, ο Ζελένσκι είναι εγκληματίας πολέμου και αν δείξει ποτέ το πρόσωπό του στις ΗΠΑ, δεν θα φύγει. Το μόνο μέρος που θα πάει είναι στο GITMO».

 

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις