Η διευθύντρια του NIH Monica Bertagnolli "φορεσε γραβατα" στο GITMO

 

Η διευθύντρια του NIH Monica Bertagnolli

δεν εξέφρασε καμία τύψη καθώς στεκόταν στην αγχόνη με ένα σχοινί στο λαιμό της στις 30 Σεπτεμβρίου. Ιατρικός στρατιωτικός νόμος AKA, έσωσε ζωές.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η JAG καταδίκασε την Bertagnolli για προδοσία τον περασμένο μήνα και την καταδίκασε σε κρέμασμα από το λαιμό μέχρι θανάτου.

Χθες, οι φρουροί του GITMO από το 525ο Τάγμα Στρατιωτικής Αστυνομίας τράβηξαν την Bertagnolli, η οποία είχε μόλις καταναλώσει το τελευταίο της γεύμα—τρεις φέτες γαλλικό τοστ, ομελέτα, μπουρεκάκια λουκάνικου και φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκαλιού— από το κελί της, λέγοντάς της ότι μετα απ όλα αυτά. την περίμενε η αγχόνη. Δεν μάλωνε ούτε αντιστάθηκε. απλά κράτησε τα χέρια της πίσω από την πλάτη της και είπε: «Κάλε. Αν είναι αυτό, αυτό είναι» και αναστέναξε εξαντλητικά. Είπε στους φυλακες ότι δεν θα μετανοούσε, δεν θα ζητούσε συγγνώμη και ότι δεν μετανιώνει γιατί αφιέρωσε την επαγγελματική της ζωή για να σώσει τον κόσμο από λοιμώδεις ιούς και ασθένειες.

Μια ώρα αργότερα, με χειροπέδες και λίγα λεπτά μακριά από την τοποθέτηση ενός υφασμάτινου σάκου πάνω από το κεφάλι της, η Bertagnolli είπε στον ναύαρχο Crandall ότι ήταν περήφανη για τα «κατορθώματά» της και ότι η διοίκηση της Kamala Harris θα μετατρέψει την Αμερική σε μια «ιατρικά ασφαλή», ακμάζουσα κοινωνία. Ο Τραμπ, πρόσθεσε, ήταν ένας προμηθευτής λοιμώξεων του οποίου η ιδιότροπη φύση και η απρόβλεπτη περιφρόνηση για την ανθρώπινη ζωή θα επέφεραν την κοινωνική καταστροφή. Μόνο με την Χάρις ως πρόεδρο και τον Τραμπ στη φυλακή, συνέχισε, η Αμερική θα ήταν ένας ελεύθερος και ασφαλής πολιτισμός.

«Έχετε ιδέα πόσες ασθένειες υπάρχουν στη φύση απλώς αναζητούν έναν φορέα; Ο Τραμπ δεν νοιάζεται. είναι ένας ανόητος. Απλώς περιμένετε μέχρι να εμφανιστεί μια πραγματική πανδημία και πιστέψτε με, είναι προ των πυλών και δείτε τι θα συμβεί. Ο Τραμπ θα το αφήσει να μας σκοτώσει όλους, αλλά η Χάρις μπορεί να μας σώσει», είπε η Μπερτανιόλι.

Από κάτω της, ο ναύαρχος Κράνταλ αναστέναξε εκνευρισμένος. Τραμπ Κακός. Το Deep State είναι καλό. Ήταν μια ιστορία που είχε ακούσει δεκάδες φορές από δεκάδες καταδικασμένους Deep Staters.

«Κρατουμένη Μπερτανιόλι, τώρα που αποφορτίστηκες από τις σκέψεις σου, πρέπει να ολοκληρώσουμε αυτό το θέμα».

Η Bertagnolli κούνησε το κεφάλι της βίαια καθώς ο δήμιος πίσω της άρχισε να της γλιστράει τη θηλιά γύρω από το λαιμό.

«Όχι… όχι», ούρλιαξε. «Όχι έτσι. Δεν το αξίζω αυτό».

«Όχι λιγότερο από οποιονδήποτε άλλον που στέκεται εκεί, και πιθανώς περισσότερο από κάποιους», είπε ο ναύαρχος.

Η Μπερτανιόλι άρχισε να ουρλιάζει ανεξέλεγκτα.

«Φίμωσε την», είπε ο ναύαρχος στον δήμιο, ο οποίος της τοποθέτησε ένα φίμωτρο στο στόμα και ένα υφασμάτινο σάκο με ένα κορδόνι περίσφιξης στο κεφάλι της.

Έπεσε όταν εκείνος άνοιξε την πόρτα κάτω από τα πόδια της και διαπιστώθηκε ο θάνατος λίγα λεπτά αργότερα.

Η εκτέλεσή της είχε προγραμματιστεί για τις 25 Σεπτεμβρίου, αλλά ο αντιναύαρχος Crandall την είχε αναβάλει λόγω του τυφώνα Helene. Το GITMO δεν υπέστη ζημιές από την καταιγίδα.

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις