Αλκυόν Πλειάδες


 Ζούμε τις χειρότερες στιγμές

αυτής της ανθρωπότητας και το μέλλον μας πρόκειται να αλλάξει δραματικά. 

Οι ευγονικές ελίτ και οι προδότες των ανθρώπων, για χιλιάδες χρόνια προσπαθούσαν να μας υποδουλώσουν, να μας υποτάξουν, να μας ελέγξουν, να περιορίσουν τα δικαιώματά μας, πάντα στην υπηρεσία τους ως σκλάβοι. 

Και σε όλη την ιστορία αφιερώθηκαν στη δολοφονία εκείνων των ηγετών και των ηγεμόνων που αγωνίστηκαν για την ευημερία και την ελευθερία του λαού τους και που αγωνίστηκαν για να αποκαλύψουν την αλήθεια σε πολιτικό, οικονομικό, ιατρικό και επιστημονικό επίπεδο. 

Γι' αυτό διέπραξαν δολοφονίες, δολοφονώντας εν ψυχρώ όσους δεν συμμορφώθηκαν με τους κακούς σκοπούς τους, και δημιούργησαν ψεύτικες σημαίες για να βρουν αφορμή για να δημιουργήσουν πολέμους, 

όπως κάνουν τώρα για να προκαλέσουν έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Είναι οι ίδιοι παγκοσμιοποιητές που δημιούργησαν την πανδημία του Covid μέσω της σκοτεινής τους δύναμης, προσπαθώντας να κυβερνήσουν τον κόσμο μέσω φόβου, εκφοβισμού, υπό την προστασία των κυβερνήσεων και των μοναρχιών των ισχυρών αφεντών του κόσμου. 

Γι' αυτό η ανθρωπότητα πρέπει να ξυπνήσει, να αντιδράσει, να ξεσηκωθεί ενάντια στις μοχθηρές ελίτ που μας κυβερνούν από τη σκιά.

 Αυτοί είναι μόνο 1% και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα αν εμείς, το 99%, δεν τους αφήσουμε, γι' αυτό πρέπει επειγόντως να ξεσηκώσουμε ολόκληρο τον πληθυσμό, σταθερά αλλά ειρηνικά, με μαζικές διαδηλώσεις εναντίον τους και να τους απομακρύνουμε από την εξουσία. πριν να είναι πολύ αργά.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις