Τα Λευκά Καπέλα κινητοποιούν 25.000 στρατιώτες για να σταματήσουν την παρέμβαση στις εκλογές

 

Τα Λευκά Καπέλα κινητοποιούν

25.000 στρατιώτες για να αποτρέψουν το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας από το να παρέμβει στις προεδρικές εκλογές, δήλωσε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith.

Την περασμένη εβδομάδα, η Διοίκηση Κυβερνοχώρου του Στρατού των ΗΠΑ και η Διοίκηση Κυβερνοχώρου των Δυνάμεων Πεζοναυτών υποκλοπή συνομιλιών μεταξύ της αναπληρώτριας γραμματέας του DHS, Kristie Canegallo στην Ουάσιγκτον και του επικεφαλής ασφαλείας του DHS Richard McComb, σε ένα δορυφορικό γραφείο του τμήματος στο Λάνσινγκ του Μίσιγκαν, μια πολιτεία πεδίου μάχης. Ο Canegallo είχε ρωτήσει τον McComb εάν 7.500 πράκτορες ήταν αρκετοί για να αστυνομεύσουν τους δρόμους για τους «αντιταραχές MAGA» στις επτά πολιτείες swing. Ο ΜακΚομπ γέλασε με την ερώτηση. Εκείνος απάντησε, «Διπλάσιος αριθμός, και πιθανώς περισσότεροι», και την ενημέρωσε ότι οι υφιστάμενοί του ενημέρωναν επί του παρόντος το προσωπικό των πρακτορείων στο Μίσιγκαν, την Πενσυλβάνια, τη Νεβάδα και την Αριζόνα για μεθόδους καταπολέμησης των εξεγερμένων MAGA. Ο McComb δεν διευκρίνισε ποιες ήταν αυτές οι μέθοδοι.

Αυτό που οι Λευκοί Καπέλα αποκαλούν Υπουργείο Βαθιάς Κρατικής Ασφάλειας είναι ο μεγαλύτερος κλάδος επιβολής του νόμου στις Ηνωμένες Πολιτείες, απασχολώντας 80.000 ένοπλους πράκτορες σε εννέα υπηρεσίες. Πολλοί από αυτούς τους πράκτορες είναι εργατικοί άνθρωποι που εισπράττουν μισθούς, και πολλοί είναι πιστοί του καθεστώτος που έχουν ορκιστεί πίστη στην δυαδα Μπάιντεν/Χάρις. Ο μαέστρος του Τμήματος, Αλεχάντρο Μαγιόρκας, έχει χαρακτηριστεί εγκληματίας πολέμου από τα Λευκούς Καπέλα, αλλά το τρελό σκουλήκι έχει μέχρι στιγμής διαφύγει τη σύλληψη.

«Δεν γνωρίζουμε ποιες ομοσπονδίες είναι διεφθαρμένες και ποιες όχι, επομένως πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Αν νομίζουν ότι θα εκφοβίσουν ή θα απειλήσουν τους πατριώτες, έχουμε κάτι να πούμε για αυτό. Μπορεί να υπάρχουν πολλές δυνάμεις στο παιχνίδι την ημέρα των εκλογών», είπε η πηγή μας.

Οι δυνάμεις που ανέφερε ότι περιλαμβάνουν το DHS, τα Λευκά Καπέλα, τα «Μπλε Κράνη» των Ηνωμένων Εθνών και τα Κόκκινα Καπέλα, των οποίων ο φαινομενικός λήθαργος τον τελευταίο καιρό έχει απασχολήσει τον στρατηγό Σμιθ, είπε η πηγή μας. Όταν μίλησαν για τελευταία φορά ο στρατηγός Σμιθ και ο ηγέτης της Red Hat, συνταγματάρχης Κουρτς, ο τελευταίος είπε ότι θα κοκκίνιζε τους δρόμους της Αμερικής από ομοσπονδιακό αίμα εάν το Deep State παρέμβει στις εκλογές. Είχε μιλήσει και για παράπλευρες ζημιές, χαρακτηρίζοντάς την ατυχή αναγκαιότητα. Οι Red Hats έχουν σε μεγάλο βαθμό πέσει από το ραντάρ, αφήνοντας τον στρατηγό Smith να αναρωτιέται αν ο Kurtz συγκέντρωνε κρυφά δυνάμεις για να προετοιμαστεί για ένα ολοκληρωτικό χτύπημα. Ενώ μοιράζονται τον ίδιο στόχο - την εξάλειψη του Deep State - έχουν εκ διαμέτρου αντίθετες ιδεολογίες. Ο στρατηγός Σμιθ στοχεύει να σταματήσει τις εκλογικές παρεμβάσεις χωρίς να χυθεί αθώο αίμα.

Όσον αφορά τα Κυανόκρανα, ο στρατηγός Σμιθ φέρεται να έστειλε στον Αντόνιο Γκουτέρες ένα μήνυμα αφού τα Λευκά Καπέλα σταμάτησαν τα λεωφορεία των «ειρηνευτών» του ΟΗΕ στα νότια σύνορα τον Αύγουστο. Σύμφωνα με την πηγή μας, ο στρατηγός είπε ότι τα μπλε κράνη που πιάστηκαν σε αμερικανικό έδαφος θα εκτελούνταν με συνοπτικές διαδικασίες.

«Σε αυτό το σημείο, ανησυχούμε περισσότερο για τις ομοσπονδίες. Και από αυτούς που παρουσιάζονται ως MAGA για να προκαλούν προβλήματα στους πατριώτες. Τώρα, το Deep State ξέρει ότι ακούμε και η συνομιλία μεταξύ της Kristie Canegallo και του Richard McComb θα μπορούσε να είναι ένα τέχνασμα. Εργαζόμαστε για να λάβουμε επαλήθευση από τους πληροφοριοδοτες, αλλά δεν έχουμε την πολυτέλεια να καθίσουμε στ αυγα μας μέχρι τότε. Γι' αυτό ο στρατηγός έβαλε τα πράγματα σε κίνηση. Έχουμε εκπαιδευτεί τέσσερα χρόνια για αυτό. είμαστε έτοιμοι», είπε η πηγή μας.

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις