Ο συνταγματάρχης Kurtz στον στρατηγό Smith:Ας ριξουμε πυρηνικα στην D.C.....!!!

 

«Έχει τρελαθεί τελείως»,

είπε ο στρατηγός Έρικ Μ. Σμιθ για τον Συνταγματάρχη Κουρτς μετά από αυτό που μια πηγή αποκάλεσε μια συζήτηση για την ηθική του πολέμου που ξεκίνησε με μια σεβαστή χειραψία και κατέληξε σε μια συγκλονιστική κατασταση.

Η πηγή μας δεν ήταν παρούσα στη συνάντηση, επομένως μπορούμε μόνο να μοιραστούμε όσα είπε ο στρατηγός Σμιθ στο προσωπικό κατά την επιστροφή στο Camp Pendleton.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε μια σουίτα ξενοδοχείου στο Coral Gables της Φλόριντα, το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, με τον Kurtz να είναι ήδη μόνος στο δωμάτιο και να πίνει ένα ποτήρι παγωμένο τσάι όταν έφτασαν ο στρατηγός και ένας από τους μακροχρόνιους βοηθούς του. Ο στρατηγός Σμιθ ήταν με πλήρη στρατιωτική ενδυμασία, ενώ ο Κουρτς — ένας πρώην συνταγματάρχης πεζοναυτών που παραιτήθηκε με αηδία αφού ο Μπάιντεν έκλεψε τις προεδρικές εκλογές του 2020 — φορούσε χακί σορτς και μπλουζάκι με αυτοκόλλητο «Fuck Joe Biden».

Αν και έδωσαν τα χέρια, ο Κουρτς προσπάθησε αμέσως να επιβεβαιώσει την κυριαρχία προειδοποιώντας τον στρατηγό να μην κανει κατι περιεργο, λέγοντας ότι μπορούσε να τον «πάρει» όποτε ήθελε. Οι πεζοναύτες δεν προδίδουν άλλους πεζοναύτες, τον διαβεβαίωσε ο στρατηγός Σμιθ, αλλά απάντησε επίσης ότι ακόμη και άοπλος, θα μπορούσε να υπερασπιστεί τον εαυτό του επαρκώς.

Ο στρατηγός Smith και ο Kurtz συμφώνησαν ότι το Deep State έπρεπε να εξουδετερωθεί πριν μπορέσει να υλοποιήσει το σχέδιό του να μετατρέψει τις Ηνωμένες Πολιτείες σε μια κυβέρνηση ενός κόσμου και να φιμώσει, να υποδουλώσει ή να σκοτώσει αντι-παγκοσμιοποιητές και πατριώτες. Ωστόσο, οποιαδήποτε φιλική σχέση μεταξύ τους διακοπηκε γρήγορα όταν ο Kurtz αγανάκτησε πώς η αποτυχία του Προέδρου Τραμπ και του στρατηγού Berger να επωφεληθούν από την κατάλληλη αντισταθμιστική δύναμη επέτρεψαν στο Deep State να εδραιωθεί στην πολιτική, τον πολιτισμό και την κοινωνία.

Ο Κουρτς μίλησε χωρίς διακοπή για 15 λεπτά, διευκρινίζοντας την απόφασή του να παραιτηθεί από την επιτροπή του τη στιγμή που η χώρα του τον χρειαζόταν περισσότερο. Ήλπιζε ότι ο Τραμπ και τα Λευκά Καπέλα θα είχαν, με κάθε απαραίτητο μέσο, αναχαιτίσει την παράνομη προεδρία του Μπάιντεν πριν ξεκινήσει και κατηγόρησε τον Τραμπ για σπατάλη χρόνου καθώς το καθεστώς εδραίωσε την εξουσία και προωθούσε τα σχέδια υποταγής των πολιτών. Μια τακτική πυρηνική βόμβα που θα μπορουσε να πεσει στο D.C., κατά τη γνώμη του Kurtz, θα μπορούσε να είχε αποτρέψει άλλα τρία χρόνια καταπίεσης του Deep State. Ο Κουρτς είχε προτείνει την ιδέα, αλλά ο στρατηγός Μπέργκερ την απέρριψε ως καθαρή τρέλα και συνέστησε στον Κουρτς να πάρει άδεια για να ηρεμησει.

Ο Kurtz είπε ότι επέλεξε να υποχωρήσει στη σκιά και να δημιουργήσει έναν στρατό ικανό να χτυπήσει την καρδιά του Deep State χωρίς ηθική ασάφεια ή φόβο για πολιτικές επιπτώσεις.

«Ο στρατηγός Σμιθ είπε ότι τα μάτια του Κουρτς «ήταν γεμάτα τρέλα», είπε η πηγή μας. «Ο Κερτς εκφράζει τη δυσαρέσκειά του στον Πρόεδρο Τραμπ που δεν πήρε αυστηρότερη στάση εναντίον του Deep State και ότι επέτρεψε να επιστρέψουν τα «φίδια» στον κύκλο του».

Ο Kurtz φέρεται να ξεκίνησε μια μακροσκελή αγανάκτηση για τον Ron DeSantis, αποκαλώντας τον νυφίτσα, συναρπαστικό ιδιοτελές φίδι που πρόδωσε τον Trump και στη συνέχεια κίνησε το δρόμο του πίσω στο Mar-a-Lago. Κατηγόρησε τον Τραμπ επειδή επέτρεψε στους εχθρούς να βρίσκονται ανάμεσά του. Ο στρατηγός Σμιθ υπενθύμισε στον Κουρτς ότι ο Τραμπ λειτουργούσε σύμφωνα με το δικό του σχέδιο και ότι ο Τραμπ ήταν αυτός που εξουσιοδότησε τα Λευκα Καπελα να κυνηγήσουν και να διώξουν τους προδότες του Deep State.

«Και πού σε πήγε αυτό; Κάθεσαι σε αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες κατηγορίες, αλλά πόσους έχεις φυλακίσει ή κρεμάσει; Οχι αρκετους. Εν τω μεταξύ, η χώρα μας, και έχουμε χυσει και οι δύο το μερίδιο του αίματος για αυτήν, έχει αποσυντεθεί, και ο πλούτος μας μεταφέρθηκε στο εξωτερικό και τα παιδιά μας καταστραφηκαν. Επικροτώ τις προσπάθειές σας—αγωνιζόμαστε για τον ίδιο σκοπό, αλλά ακόμα και εσείς, Στρατηγέ Σμιθ, πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι απαιτούνται πλέον ισχυρότερες ενέργειες», είπε ο Συνταγματάρχης Κουρτς στον Στρατηγό Σμιθ, σύμφωνα με την αφηγηση της συνάντησης.

Ο Κουρτς είπε ότι ο στρατηγός Σμιθ είχε στα χέρια του τη δύναμη και την εξουσία να «τερματίσει τον εφιάλτη». Ήξερε ότι ο στρατηγός Μπέργκερ έδωσε στον στρατηγό Σμιθ τους κωδικούς διοίκησης στην πυρηνική τριάδα της χώρας όταν αποσύρθηκε.

«Ας κάνουμε το D.C. να λάμπει στο σκοτάδι. Μπορείτε να κάνετε αυτό που δεν θα έκαναν ο Τραμπ και ο Μπέργκερ», είχε πει ο Κουρτς. «Είμαστε σε πόλεμο. δεν υπάρχουν κανόνες».

«Ο Σμιθ του είπε ότι αυτό δεν θα συνέβαινε ποτέ και μάλιστα πρότεινε ότι ήταν παράνοια. Ο Κουρτς είπε ότι δεν πίστευε ότι ο στρατηγός Σμιθ είχε το θάρρος να το κάνει ό,τι ήταν πραγματικά απαραίτητο για να διορθώσει τη χώρα», είπε η πηγή μας.

Με ή χωρίς πυρηνικά, ο Kurtz είπε ότι θα αφιερώσει την τελευταία του πνοή πολεμώντας το Deep State και ισχυρίστηκε ότι είχε ένα τεράστιο οπλοστάσιο και 50.000 άνδρες στη διάθεσή του. Είπε ότι περνούσε τον χρόνο του υπομονετικά, στρατολογώντας πρόθυμους να πάνε τη μάχη στο «επόμενο επίπεδο», ακόμα κι αν αυτό σήμαινε απώλειες αμάχων.

Ο στρατηγός Σμιθ τον ρώτησε γιατί 50.000 στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων θα ακολουθούσαν έναν πρώην πεζοναύτη αμφιβόλου ακεραιότητας.

«Ποιος λέει ότι είναι όλοι στρατιωτικοί; Πολλοί θα μπορούσαν να είναι μέσοι πολίτες που έχουν ακούσει το κάλεσμα στα όπλα. Είμαστε ανάμεσά σας, Στρατηγέ Σμιθ. Τίποτα που σχεδιάζετε δεν διαφεύγει από την αντίληψή μου. Εμείς οι Κοκκινοσκούφοι είμαστε πλέον σε πλήρη ισχύ. Δεν περίμενα να δεις τα πράγματα λογικά, αλλά εξακολουθούσα να ήλπιζα, ίσως. Χαίρομαι που είμαστε πρόσωπο με πρόσωπο. Σε βλέπω στα μάτια και μοιραζόμαστε τον ίδιο στόχο. Απλώς αφήστε μας να κάνουμε ό,τι πρέπει να γίνει και δεν θα παρέμβουμε σε δικες υποθεσεις», είπε ο Κουρτς.

 «Κάνε οτι πρέπει να γίνει. Σαν να προκαλέσετε έναν σεισμό που θα μπορούσε να σκοτώσει χιλιάδες σε έναν μυθικό επιταχυντή σωματιδίων σε κάποιο υπόγειο σπήλαιο;» είπε ο στρατηγός.

«Ήταν εκεί και θα το χρησιμοποιούσαν για να ανοίξουν τις πύλες της Κόλασης. Καταστρέφεις μερικά αεροπλάνα λέιζερ και το αποκαλείς επίτευγμα. Αυτό που έκανα ήταν να αποτρέψω τη λήθη. Και δεν έχω τελειώσει», είπε ο Κουρτς στον στρατηγό.

«Τότε υποθέτω ότι η συνάντησή μας τελείωσε», είπε ο στρατηγός Σμιθ.

Και οι δύο άντρες στάθηκαν, αυτή τη φορά χωρίς χειραψία. Ο Κουρτς σχηματισε ενα χαμόγελο και έριξε μια ματιά στον βοηθό του στρατηγού.

«Οι δυνάμεις σας διχάζονται», είπε ο Κουρτς καθώς ο βοηθός του στρατηγού προχώρησε και στάθηκε δίπλα του. «Είναι ένας από εμάς. Σου είπα — είμαστε παντού γύρω σου».

Ο Σμιθ, είπε η πηγή μας, έριξε μια απειλητική ματιά και στους δύο άντρες. «Έτσι είναι;»

«Έτσι ήταν», είπε ο βοηθός.

«Και θα είναι», πρόσθεσε ο Kurtz.

Η πηγή μας είπε: «Είναι σαφές ότι ο Κουρτς το εχει παρατραβήξει. Ο στρατηγός Σμιθ ήταν φυσικά απρόσεκτος στο τέλος. Η δουλειά μας συνεχίζεται και προσευχόμαστε ο Κουρτς να μην φέρει τον πόλεμο του στους δρόμους της Αμερικής».

 

 

 

 

   ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Mέσα σε λιγότερο από 15 λεπτά, ό πρώην πεζοναύτης Κen O'Keefe, θα μπορούσε να σκουντίσει όλους αυτούς που υποτίθεται πολεμούν το βαθύ κράτος έτσι τουλάχιστον να σταματήσουν να παίζουν με την νοημοσύνη του κόσμου.

    https://www.brighteon.com/3f5ff479-e1b2-4c26-acb0-04abebdaccfe

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις