Διαγωνισμός αθλιότητας και ξεπεσμού


 Ο 68ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision, ο οποίος διεξάγεται στο Μάλμε της Σουηδίας, επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά το εξής: Πλέον δεν μιλάμε για «διαγωνισμό «τραγουδιού», αλλά για διαγωνισμό αθλιότητας και ξεπεσμού.



Και τι δεν βλέπουν τα μάτια μας σε αυτό το τραγελαφικό θέαμα: Σατανιστές, ξεβράκωτους, ατάλαντους με μοναδικό προσόν… τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό, νέους και νέες που στο βωμό του lifestyle και των όσων επιβάλλουν οι νέοι καιροί και τα νέα ήθη, θυσιάζουν την αξιοπρέπειά τους και εξευτελίζονται.
 

Φωστήρες, οι οποίοι δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να συμμετέχει το Αζερμπαϊτζάν παρότι έχει διαπράξει γενοκτονία, αλλά και η Τουρκία, η οποία κατέχει εδώ και 50 χρόνια το 1/3 μιας ευρωπαϊκής χώρας.

 

 Η Ιρλανδία είναι μια ισχυρή καθολική χώρα, αυτό είναι προς το συμφέρον μόνο των σατανιστών που είναι υπεύθυνοι για την Ιρλανδία - αγαπούν τον συμβολισμό τους.

 Η εκπρόσωπος της Ιρλανδίας στη , Bambie Thug, αυτοαποκαλούμενη μη δυαδική μάγισσα που χρησιμοποιεί αντωνυμίες « they/them/fae» ερμήνευσε το τραγούδι «Doomsday Blue».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Και στην δική μας χώρα με ισχυρή πατριωτική παράδοση και με μια σημαντική στροφή προς την δημοτική παραδοσιακή μουσική όσον αφορά την προτίμηση του κοινού επελέγη μια τσιριχτρα με μοναδικό προσόν την καταγωγή της
    Σε μια χώρα που έχει να επιδείξει δεν χρειάζεται να πω πόσα επελέγησαν κοντινά πλάνα σε τζατζικια χαζοχαρουμενους τουρίστες και τυρκουάζ κυλοτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις