Ειτε μένουν ανάπηροι ή πάνε για ανακύκλωση

 

Πριν μείνουν

σωματικά ανάπηροι, ήταν νοητικά και πνευματικά ανάπηροι. Δεν έχει καταλάβει ακόμη κανείς τους την απάτη που έπεσαν θύματα για να καταλάβουν το περιεχόμενο της ΦΟΛΑ-19 που τους έχουν χώσει υποχρεωτικά στους ώμους.


3,5 χρόνια μετά με τόσους μαζικούς νεκρούς και τόσους ανάπηρους, τόσους καρκινοπαθείς, τόσους κολλημένους με μάσκες, τόσους ειδικούς υγείας που συνεχίζουν να πιστεύουν το ποίημα του ανύπαρκτου εχθρού! Τόσους χεσμενους που στην επόμενη απάτη-19 θα κάνουν 19 ενέσεις στον ώμο μέχρι να έχουν την ανοσία τους σε κάθε νέα μετάλλαξη ανύπαρκτου ιού.


Δυστυχώς, δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα και αυτός είναι ο λόγος που σας εμβολίασαν μαζικά. Γνωρίζουν την ψυχοσύνθεση και τα νοητικά κολλήματα που έχει περάσει ύπουλα ο εκπαιδευτής στον εγκέφαλο των σκλάβων. Τους έχει μάθει πως να σκέφτονται και πως να συμπεριφέρονται μετά τον καθημερινό  βιασμό τους με χίλια δυο απάνθρωπα μέτρα. Αν σε ρωτήσουν τι εννοεις με  τον βιασμό και τους απαντήσεις τι είναι το 24%ΦΠΑ, ή τι είναι το ΕΝΦΙΑ, ή την τιμή της βενζίνης και πετρελαίου και το ποσοστό εφορίας ανά λίτρο, θα σε κοιτάξουν στα μάτια αλλά δεν θα καταλάβουν τι εννοεις. Ο καλύτερος σκλάβος είναι αυτός που πιστεύει ότι είναι ελεύθερος.


Όσο για τους εμβολιασμένους και όσους ζήσουν τα πράγματα είναι τόσο σοβαρά που δεν θα ήθελαν να μάθουν το βάρος της σοβαρότητας.


Θα πεθάνει ένα 80%, αυτή είναι η σημερινή πραγματικότητα των ποσοστών εμβολιασμού, το συμπαντικο μέτρο, η ιερή αναλογία του 80-20, και θα είναι τυχεροί αν δεν φύγουν ανάπηροι.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer καυχιέται ότι «Ο καρκίνος είναι ο νέος Covid» καθώς προετοιμάζει τη νέα κυκλοφορία του mRNA Cancer-jab.ΒΙΝΤΕΟ
    Η ειρωνεία δεν χάνεται στον ενημερωμένο θεατή, καθώς έχει αναφερθεί ότι ο εμβολιασμός κατά του Covid, τον οποίο η Pfizer είναι ο επικεφαλής μεταξύ των κατασκευαστών της, προκαλεί καρκίνο.
    Ενώ το εμβόλιο Covid ενδείκνυται ότι προκαλεί καρκίνο, η πρόσφατη ώθηση για χημικά τρανσέξουαλ περισσότερα παιδιά είναι μια άλλη πιθανή πηγή νέων πελατών, καθώς έχει τεκμηριωθεί ότι τα τρανς φάρμακα προκαλούν επίσης καρκίνο .
    Οι δηλώσεις του Διευθύνοντος Συμβούλου ΜΠΟΥΡΔΑ χρησιμεύουν μόνο για να επιβεβαιώσουν το πρόβλημα της εταιρείας, την αντίδραση, την επιχειρηματική τακτική λύσης, καθώς αναφέρθηκε πριν από μήνες ότι η εταιρεία είχε επενδύσει μεγάλα ποσά σε αντικαρκινικά φάρμακα.

    https://thepeoplesvoice-tv.translate.goog/pfizer-ceo-brags-cancer-is-the-new-covid-as-he-prepares-new-mrna-cancer-jab-roll-out/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=el&_x_tr_hl=el

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις