Η JAG καταδικάζει δικαστη του Deep State

 

Μια επιτροπή τριών αξιωματικών

στο Camp Blaz, στο Γκουάμ, βρήκε τον δικαστή του Ανωτάτου Δικαστηρίου Scott McAfee ένοχο για προδοσία και τον καταδίκασε σε θάνατο με απαγχονισμό, είπαν πηγές της JAG .

Όπως αναφέρθηκε στις 5 Απριλίου, οι ερευνητές της JAG που εκτέλεσαν ένα στρατιωτικό ένταλμα σύλληψης συνέλαβαν τον McAffee στις 3 Απριλίου έξω από το δικαστήριο της κομητείας Fulton, μετά την οποία τον μετέφεραν στο κέντρο επεξεργασίας Pensacola της JAG και, αργότερα, στο Camp Blaz. Ο McAfee κατηγορήθηκε αρχικά για εξαπάτηση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και εκλογική παρέμβαση, αλλά η JAG αναβάθμισε τις κατηγορίες σε προδοσία αφού ο σκληρός δικαστής παραδέχτηκε κατά τη διάρκεια μιας ανάκρισης ότι είχε προκαθορίσει την ενοχή του Προέδρου Τραμπ.

«Μισώ τον Τραμπ. Τον μισούσα όλη μου τη ζωή», είπε στους ανακριτές της JAG ο 34χρονος νομικός, ο οποίος είχε υπηρετήσει μόλις ένα χρόνο. «Ονειρευόμουν να πληγώσω τον Τραμπ και όταν ήρθε η ευκαιρία μου, την άρπαξα».

Αν και άπειρος, ο αρχάριος δικαστής, απόφοιτος της Νομικής Σχολής Έμορι, θα έπρεπε να είχε μείνει σιωπηλός. Αλλά η εχθρότητά του για τον Τραμπ επισκίασε την κρίση του. Ήταν σαν να είχε μια καταναγκαστική παρόρμηση να αποφορτιστεί από την παγιωμένη οργή για τον πρόεδρο.

«Λοιπόν, κύριε McAfee, όταν σας ανατέθηκε «τυχαία» η ψεύτικη υπόθεση εκβιασμού κατά του Προέδρου Τραμπ, ήταν ήδη ένοχος στα μάτια σας;» ρώτησε ο ανακριτής.

«Γεννήθηκε ένοχος», είπε ο McAfee. «Και δεν ήταν τυχαίο – παρακάλεσα για αυτή την υπόθεση».

«Αυτό είναι πολύ χρήσιμο. Σας ευχαριστώ, κύριε McAfee», είπε ο ερευνητής.

Ο McAfee επέστρεψε στο κελί του, όπου παρέμεινε μέχρι το δικαστήριο του πρωινού της Τετάρτης, υπό την επίβλεψη του επικεφαλής ειδικού δικαστικού συμβούλου, αντιναύαρχου Johnathon T. Stephens.

Εκπροσωπώντας τον εαυτό του, ο McAfee στις εναρκτήριες παρατηρήσεις μίλησε για μια πρώιμη ετυμηγορία. Είπε ότι κανείς και τίποτα, ούτε καν η φυλάκιση, δεν θα τον εμπόδιζε να καταστρέψει την οικογένεια Τραμπ. Με χειροπέδες στο εδωλιο, κοίταξε το πάνελ και είπε ότι θα γκρέμιζε την αυτοκρατορία Τραμπ και δεν θα ησυχάσει μέχρι να βρεθεί πίσω από τα κάγκελα ή να πεθάνει κάθε υποστηρικτής του Τραμπ.

«Μετα θα φροντίσω τους ανθρώπους εδώ και αυτό το μέρος», είπε ο McAfee.

"Κύριε. McAfee, μου είπαν ότι είσαι υγιής και ξέρεις πού βρίσκεσαι, σωστά;» ρώτησε ο ναύαρχος Στέφενς.

«Είμαι σε ένα ψευτικο δικαστήριο στη Δημοκρατία της Μπανανιας του Τραμπ, κοιτάζω έναν άντρα που δεν μπορούσε να δικασει στον πραγματικό κόσμο, δεν μπορούσε να διευθύνει ένα ιδιωτικό ιατρείο, να συνεταιριστεί ή να καθίσει σε ένα πραγματικό παγκάκι και πήγε στο στρατό», είπε ο McAfee.

«Έχετε ακούσει ποτέ για το σύνδρομο διαταραχής Τραμπ, κύριε ΜακΑφι;» ρώτησε ο ναύαρχος. «Επειδή έχεις τη χειρότερη περίπτωση που έχω δει, και έχω δει αρκετές».

«Ο Τραμπ τελείωσε. Θα μπει στη φυλακή σύντομα και μετα απο αυτο σειρα εχετε ολοι εσεις», είπε ο McAfee.

«Μπορεί να φαίνεται έτσι, αλλά φαίνεται μόνο έτσι», είπε ο Ναύαρχος.

«Μπορεί και να με βρεις ένοχο. Δεν θα σταματήσω ποτέ να μισώ τον Τραμπ και δεν θα σταματήσω ποτέ να εργάζομαι για να γκρεμίσω όλα όσα έκλεψε. Γεννήθηκε ένοχος και θα είναι ένοχος μέχρι την ημέρα που θα πεθάνει. Αυτή θα είναι η μόνη λέξη στην ταφόπλακά του: ΕΝΟΧΟΣ!» φώναξε ο ΜακΑφι.

Ο επικεφαλής της επιτροπής, ένας ταγματάρχης του Σώματος Πεζοναυτών, διέκοψε ευγενικά: «Ναύαρχε, κύριε, δεν χρειάζεται να ακούσουμε άλλα. Ο McAfee κοροϊδεύει αυτό το δικαστήριο και τον βρίσκουμε ένοχο για την κατηγορία της προδοσίας. Επιπλέον, συμφωνούμε ότι πρέπει να απαγχονιστεί για τα εγκλήματά του».

Ο ναύαρχος Στέφενς έγνεψε στοχαστικά. «Συντάσσομαι με αυτούς τους καλούς αξιωματικούς. Κύριε McAfee, με το παρόν καταδικάζεστε σε απαγχονισμό για προδοσία κατά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής».

Η εκτέλεσή του έχει προγραμματιστεί για τις 15 Μαΐου.






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις