Πεζοναύτες Πολεμούν τη FEMA στο Tornado Alley

 

Σημείωση:

Αυτό το άρθρο αναφέρεται στο ξέσπασμα ανεμοστρόβιλου της περασμένης εβδομάδας, όχι στην τρέχουσα, στην οποία η πόλη Barnsdall, ΟΚ, ισοπεδώθηκε χθες το βράδυ. Οι πεζοναύτες εξακολουθούν να βρίσκονται στο Tornado Alley αναζητώντας την εγκληματικότητα της FEMA.

Οι πεζοναύτες των ΗΠΑ κατάφεραν ένα αποθαρρυντικό πλήγμα στους λάτρεις της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης (FEMA) που ελπίζουν να εκμεταλλευτούν πολίτες στο Tornado Alley των οποίων τα σπίτια έγιναν ερείπια στο καταστροφικό ξέσπασμα ανεμοστροβιλων της περασμένης εβδομάδας, το οποίο γέννησε πάνω από 300 σύννεφα  EF2-EF4 από το Οχάιο Κοιλάδα στο Τέξας Panhandle.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι πεζοναύτες έστησαν ενέδρα στις 27 Απριλίου σε μια ένοπλη συνοδεία της FEMA στα περίχωρα της Ομάχα της Νεμπράσκα, αφού ένα ισχυρό μπουρινι χάραξε ένα μονοπάτι καταστροφής που ισοπέδωσε 300 σπίτια στο προάστιο Elkhorn. Οι Πεζοναύτες κατέσχεσαν τα όπλα της FEMA και συνέλαβαν δύο επικεφαλεις επόπτες .

Η ιστοσελιδα έμαθε έκτοτε ότι οι πεζοναύτες τοποθέτησαν συσκευές παρακολούθησης GPS στα οχήματα της FEMA πριν αναγκάσουν την ομοσπονδιακή Γκεστάπο να εγκαταλείψει τη ζώνη της καταστροφής.

Η FEMA κατευθύνθηκε νότια μέσω της Νεμπράσκα και του Κάνσας προς την Οκλαχόμα, όπου η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προέβλεψε καταιγίδες την επόμενη μέρα. Εν αγνοία των ομοσπονδιών, οι πεζοναύτες είχαν αλλάξει τα Humvee τους με πολιτικά οχήματα και ακολούθησαν την ομοσπονδιακή απατη σε διακριτική απόσταση καθώς έτρεχε με ταχύτητα προς τα σύνορα της Οκλαχόμα.

Επτά ώρες αργότερα, οι ομοσπονδιακοί διέσχισαν τη βόρεια κεντρική Οκλαχόμα κοντά στην πόλη Tonkawa και συνέχισαν νότια προς το Guthrie, την πρώην πρωτεύουσα πριν από την πολιτεία και μέρος του metroplex της Oklahoma City. Σταμάτησαν έξω από αυτό που φαινόταν να είναι μια βιομηχανική αποθήκη στο Mockingbird Drive.

Το πρωταγωνιστικό στοιχείο των πεζοναυτών είδε έξι FEMA να μπαίνουν στο κτίριο και να βγαίνουν φορτωμένοι με φρέσκο οπλισμό, M4 κρεμασμένα στους ώμους τους και κουμπωμένα στην αγκαλιά τους.

«Ήταν προφανές ότι η FEMA σχεδίαζε να επανοπλιστεί και να επιστρέψει για να τρομοκρατήσει τους πολίτες», είπε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Έρικ Σμιθ . «Αυτή τη φορά, οι πεζοναύτες δεν ένιωθαν φιλανθρωπικοί και είχαν εντολές να ασχοληθούν με τη FEMA κατά την κρίση τους».

Οι Πεζοναύτες βγήκαν από την απόκρυψη και άνοιξαν πυρ.

Εκρηκτικά και βλήματα υποδέχτηκαν τους πράκτορες της FEMA που βγήκαν από το κτίριο. Οι πράκτορες γελούσαν, αλλά τα γλέντια τους τελείωσαν ξαφνικά καθώς ένας από αυτούς έπεσε νεκρός, με μισή ντουζίνα πληγές από σφαίρες που έτρεχαν αίμα. Οι άλλοι πέντε προσπάθησαν να βάλουν γεμιστήρες στα τουφέκια τους, αλλά και αυτοί πέθαναν από πυροβολισμούς πεζοναυτών πριν ρίξουν έστω και έναν γύρο.

Εν τω μεταξύ, η δευτερη ομαδα συγκέντρωσε τα οχήματα της FEMA και τους επιβαίνοντες μέσα. Πυροβόλησαν τα λάστιχα και τα τζάμια και καθηλωσαν τους πράκτορες με αυτόματα πυρά. Ένας πεζοναύτης που περνούσε με ταχύτητα μπροστά από ένα SUV της FEMA πέρασε μια χειροβομβίδα μέσα από το τζάμι και η έκρηξη που προέκυψε αφαίρεσε το κεφάλι του οδηγού - ο λαιμός του τώρα είναι μια πηγή αίματος.

Στο τέλος, 31 FEMA κείτονταν νεκροί. Κανένας πεζοναύτης δεν τραυματίστηκε στη μάχη.

Η αποθήκη, όπως αποδείχθηκε, ήταν ένα πραγματικό οπλοστάσιο—300 M4, 165 πιστόλια και άφθονα πυρομαχικά 9 χιλιοστών και 5,56 για το καθένα.

Η πηγή μας είπε ότι οι πεζοναύτες κατέσχεσαν τα όπλα πριν φύγουν από τη ζώνη μάχης.

«Μακάρι να ήταν το τέλος, αλλά ξέρουμε οτι δεν ειναι. Έχουμε ό,τι πεζοναύτες μπορούμε να διαθέσουμε στην περιοχή και θα είναι σε επιφυλακή για περισσότερη FEMA. Αυτή ήταν μια νίκη μιας μάχης σε έναν πολύ παρατεταμένο πόλεμο», είπε η πηγή μας.

 

 

 

 

 

  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις