ΨΑΧΝΟΥΝ Σ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ "ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ"

Αποκάλυψη WSJ: Ζωντανοί νεκροί οι ηγέτες της Hamas – Το σχέδιο αλύπητης βίας της «Κρυπτείας» του Ισραήλ για εκδίκηση 

Εντολή να εξολοθρεύσουν

τους ηγέτες της Hamas που έχουν διαφύγει από τη Γάζα και είναι διασκορπισμένοι ανά τον κόσμο έχουν τα στελέχη της Mossad και άλλες μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών του Ισραήλ, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η Wall Street Journal.
Ειδικότερα, όπως επισημαίνεται, όταν τελειώσει ο πόλεμος, θα υπάρξει μια ανηλεής καταδίωξη των μαχητών και των αξιωματούχων που ευθύνονται για τις σφαγές της 7ης Οκτωβρίου, δήλωσαν Ισραηλινοί αξιωματούχοι.
Με mandate λοιπόν του πρωθυπουργού Benjamin Netanyahu, οι κορυφαίες υπηρεσίες κατασκοπείας του Ισραήλ επεξεργάζονται σχέδια για να κυνηγήσουν τους ηγέτες της Hamas που ζουν στον Λίβανο, την Τουρκία και το Κατάρ, το μικρό έθνος του Κόλπου που επέτρεψε στην τρομοκρατική ομάδα να διατηρεί πολιτικό γραφείο στη Ντόχα επί μια δεκαετία.
Υπενθυμίζεται πως ανάλογες επιχειρήσεις έχουν διεξαχθεί στο παρελθόν, με ισραηλινούς πράκτορες να κυνηγούν Παλαιστίνιους μαχητές στη Βηρυτό ντυμένοι γυναίκες, ενώ σε μια τέτοια μυστική αποστολή είχε δολοφονηθεί ηγέτης της Hamas στο Ντουμπάι.
Το Ισραήλ χρησιμοποίησε παγιδευμένο αυτοκίνητο για να δολοφονήσει ηγέτη της Hezbollah στη Συρία και ένα τηλεκατευθυνόμενο τουφέκι για να σκοτώσει έναν πυρηνικό επιστήμονα στο Ιράν, σύμφωνα με πρώην Ισραηλινούς αξιωματούχους.

Eπί χρόνια

Επί χρόνια, χώρες όπως το Κατάρ, ο Λίβανος, το Ιράν, η Ρωσία και η Τουρκία παρέχουν στη Hamas ένα πέπλο προστασίας, ενώ και το Ισραήλ απέφευγε να βάλει στο στόχαστρο Παλαιστίνιους μαχητές για να αποφύγει τυχόν πρόκληση διπλωματικών κρίσεων.
Ωστόσο, οι καιροί πλέον έχουν αλλάξει.
Πλέον, στο κάδρο μπαίνει ξανά εκ των ηγετών της Hamas Khaled Meshaal, εναντίον του οποίου είχε υπάρξει δολοφονική απόπειρα με δηλητήριο το 1997, αλλά και ο πνευματικός ηγέτης της οργάνωσης Sheikh Ahmed Yassin.
Προς έκπληξη ορισμένων Ισραηλινών αξιωματούχων που θέλουν τα τελευταία σχέδια να παραμείνουν μυστικά, ο Netanyahu ανακοίνωσε τις προθέσεις του σε πανεθνική ομιλία στις 22 Νοεμβρίου.
«Έχω δώσει εντολή στη Mossad να ενεργήσει εναντίον των αρχηγών της Hamas όπου κι αν βρίσκονται» είπε.
Στην ίδια ομιλία, ο υπουργός Άμυνας Yoav Gallant είπε ότι οι ηγέτες της Hamas είναι ζωντανοί νεκροί και ζουν με «δανεικό χρόνο».
«Θα πεθάνουν», είπε. «Ο αγώνας είναι παγκόσμιος και αφορά τόσο τους τρομοκράτες στη Γάζα όσο και αυτούς που πετούν με ακριβά αεροπλάνα».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Τρέξτε να βοηθήσουμε το Ισραήλ και την Ουκρανία γιατί κινδυνεύουν από τους "Παλαιστίνιους τρομοκράτες" και τους κακούς ρώσους.
    Τρέξτε γιατί χανόμαστε. Τι θα απογίνει ο κόσμος χωρίς φρενοβλαβείς και χωρίς ανθρωπομανείς, χωρίς σωτήρες, Μεσσίες και Κυρίους!
    Ειλικρινά για ποιά ΓΑΖΑ μιλάνε όλοι τους και ποιόν πόλεμο/γενοκτονία θα σταματήσει το αέναον γενοκτονικό Ισραήλ, Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και η φωλιά όλων των φιδιών και των ψυχρόαιμων ανθρωποβόρων τεράτων;
    Έχει απομείνει τίποτα από την κάποτε Παλαιστίνη που υπήρχε σαν χώρα; και σε τι μοιραία κατάσταση βρίσκονται οι τελευταίοι εναπομείναντες που σταδιακά ξεκληρίζονται ολοκληρωτικά για 75 και πλέον χρόνια; αν τελικά γλυτώσουν την μανιακή λύσσα των κατακτητών σινομογγόλων εξολοθρεπτών.
    To ιστορικό τους μητρώο είναι χρεωμένο με δισεκατομμύρια ψυχές αθώων από την εμφάνισή τους μέχρι σήμερα και έχουν επίσης βαλθεί να φέρουν εις πέρας και την τελική Γεωκτονία μέσω Σεληνιακών "Αποκαλύψεων" με αρμαγεδώνες καί όλες τις "πληγές" τους που τις χρέωσαν πανάκριβα στους Αιγυπτίους.
    Εξήντα χρόνια πέρασαν από την δολοφονία του John Kennedy και 55 από του αδελφού του Robert. Εκατομμύρια εργατοώρες και δισεκατομμύρια δολλάρια ξοδεύτηκαμ ασκόπως, μόνο και μόνο για να καλύψουν τους πραγματικούς δολοφόνους, κι αυτοί ανενόχλητοι όχι μονο συνεχίζουν να αιματοκυλίζουν και να γενοκτονούν την ανθρωπότητα, με σημαία τις βιβλικές προφητείες, αλλά και να ζητούν δικαίωση κι έπαθλα παίζοντας το θύμα σ' όλη τους την υποχθόνια διαδρομή. Και δεκάδες τρσ. για τα έργα και τις ημέρες των.


    -----Ας ελπίζουμε ότι κάποια μέρα οι αδελφοί John και Robert Kennedy θα λάβουν την πρέπουσα εθνική αναγνώριση ως ήρωες και μάρτυρες στον αγώνα τους εναντίον των Παγκοσμίων εγκλημάτων του Ισραήλ".
    Έτσι καταλήγει ο τολμηρός Laurent Guyénot στην ερευνά του μετα το 1:19:15 του βιντεο που ακολουθεί (Η ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ), φέρνοντας στην επιφάνεια την αλήθεια για τις δολοφονίες των Κέννεντυ ανιχνεύοντας τα ψίχουλα που τον οδήγησαν στους πραγματικούς φονιάδες, οι οποίοι έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα να κρύβονται.......τακτικες που ο ίδιος ο Σατανάς τρέχει καταιδρωμένος για να τους φτάσει:

    https://ugetube.com/watch/israel-the-assassinations-of-the-kennedy-brothers-a-documentary-by-laurent-guy%C3%A9not_h87KLAEJ35VPM5u.html

    Ειναι αυτά που θέλουν να αποφύγουν οι αληθινοί σατανάδες εχθροί του οργανικού ανθρωπίνου γένους, και η μόνη τους επιλογή, να μας αποτελειώσουν όλους με τις πληγές τους ("Φαραώ") τις προφητείες (σχεδιασμούς) και τους Αρμαγεδώνες ως αυτοεκπληρούμενες προφητείες.
    Όλος ο κόσμος είναι τρομοκράτες και ΗΑΜΑΣ γι αυτούς γι αυτό κι φόρεσαν σε δισ. ανθρώπους φίμωτρα να μας βουλώσουν τα στόματα, και τους τρυπάνε να τους ξεκάνουν όπως σκοτώνουν τα μωρά παιδιά καθώς θα δούμε στα βίντεο πιο κάτω, ως εν δυνάμει τρομοκράτες,...σκηνές που ούτε στις πιο τρομακτικές ταινίες δεν έχουν δει μάτια ανθρώπου.
    Συνεχίζεται, το δυνατόν συντομότερο.

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ το αληθινό πρόσωπο του Ισραήλ, και πριν έναν μήνα:
    -----Ανδρες γυναίκες και παιδιά πρέπει να εξοντωθούν.
    -----Η Γάζα να ισοπεδωθεί τώρα, λένε λυσσασμένα στην αρχή.

    https://ugetube.com/watch/israel-gaza-war-the-true-face-of-israel-thecrowhouse-oct-31st-mp4_wv2jxsrw3LfLKU7.html

    Το επόμενο του ιδίου, περιλαμβάνει επίσης και το σύντομο βίντεο που διέρευσε από τις ισραηλινές στρατιωτικές αρχές, και δειχνει πως οι ιδιοι αδίστακτοι ισραηλινοί, σκοτώνουν από ελικόπτερα τους δικούς τους αμάχους στις 7 του Οκτώβρη, ρίχνοντας τις ευθύνες στους Παλαιστινίους, το γνωστό αφήγημά τους που έπεισε τον Δυτικό κόσμο πως το Ισραήλ υπήρξε θύμα άγριας επίθεσης.......Συνήθεις τακτικές και συμπεριφορές που γεμίζουν βιβλιοθήκες:

    https://ugetube.com/watch/israel-039-s-war-on-children-max-igan-the-crowhouse_NBQzNhuSi6geYZ6.html

    Στο επόμενο βίντεο θα δούμε τον τοίχο του αίσχους των υπό κατοχή-φυλακισμένων Παλαιστινίων στην ιδια τους την χώρα, απο τους κατακτητές/εποικιστές δηλαδή των σφαγέων των λαών. που θα καναν τους Ναζίδες να ωχριούν. Αυτόν τον τοίχο πέρασαν οι "τρομοκράτες" μας είπαν, παίζοντας με την νοημοσύνη μας:

    https://ugetube.com/watch/israel-gaza-war-iron-wall-fence-surrounding-gaza-did-hamas-breach-it_2ifBhlXJyShTBhM.html

    Eδώ το απόκοσμο κτήνος, ο ραβίνος που ξερνάει την μαύρη του χολή στα ακρωτηριασμένα και σαψαλιασμένα αθώα παιδάκια διαβάζοντας αποσπασματα του δευτερονομίου από το Τορά, τα οποία είναι το ίδια με της Παλαιάς Διαθήκης για όσους επιμένουν να μας λένε τα συνήθη βλακώδη,
    --Μην δείξετε κανένα έλεος, τίποτα να μην μείνει ζωντανό. Θα εξαλείψετε ακόμη και τις μνήμες των Αμαληκιτών......(.Δευτεροόμιον 20, 10-17 και 25, 19)

    https://ugetube.com/watch/destruction-and-death-population-control-they-are-causing-this_CRBbx78mR8XjcNH.html

    Στην υποκριτική και χαμαιλεοντισμό είναι ασυναγώνιστοι. Ο κυνισμός τους απύθμενος. Προσποιούνται ακόμη και το ανελέητα κτυπηπένο προσωπικό των Παλαιστινιακών νοσοκομείων για να προωθήσουν την προπαγάντα τους, με νοσηρό και τρισάθλιο τρόπο, μια μορφή παθολογικού Ναρκισσισμόύ και άκρατου σαδισμού για τον πόνο που προξενούν, ειδικά στα μικρά παιδιά:

    https://ugetube.com/watch/israel-lies-exposed-israeli-actress-deceptively-poses-as-palestinian-nurse-kimiversen-mp4_nfUGPogDYAcSfwj.html

    https://ugetube.com/watch/what-happened-in-gaza-when-the-truce-ended_Pf2XYIV1ToUyAtE.html

    Είναι καθήκον των ελλήνων...γιατί..
    Χρωστάμε σ' όσους ήρθαν, πέρασαν
    θα ρθούνε θα περάσουν.
    Κριτές θα μας δικάσουν
    οι αγέννητοι θνητοί. (Παλαμάς)
    Για να γνωρίσουμε τους εχθρούς μας, να ξεσκεπάσουμε τα εγκλήματά τους, να καταδείξουμε και καταδικάσουμε τους πραγματικούς μισανθρώπους φονιάδες και να προστατέψουμε τα παιδιά μας, το μέλλον του Εθνους μας που είναι και ο απώτερος στόχος τους:

    Eπειδή, τέντωσα τον Iούδα στον εαυτό μου σαν τόξο· τέντωσα τον Eφραΐμ δυνατά, και ξεσήκωσα τα παιδιά σου, Σιών, ενάντια στα ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, EΛΛΑΔΑ· και σε έκανα σαν ρομφαία μαχητή. (ΖΑΧΑΡΪΑΣ 9, 9-13)

    Kοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις