Ο Πούτιν εκτελεί τον γιατρό της «Λευκης Πνευμονιας».

 

Κατόπιν εντολής του Βλαντιμίρ Πούτιν,

ο ρωσικός στρατός εκτέλεσε την Πέμπτη έναν αποστάτη αξιωματούχο του Υπουργείου Υγείας επειδή προσπάθησε να πραγματοποιήσει μια συνάντηση «Λευκού Πνεύμονα» μεταξύ του ίδιου και των Ρώσων φαρμακευτικών κατασκευαστών, είπε ο πράκτορας της FSB Αντρέι Ζαχάρωφ.

Μια μέρα νωρίτερα, οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες έμαθαν ότι ο Μιχαήλ Αμπράμοβιτς, ένας ερευνητής και γιατρός με καλή κατάσταση στο Υπουργείο Υγείας, είχε γράψει επιστολές στους επικεφαλής του BIOCAD και του Nanolek, παρακαλώντας τους να ξεκινήσουν αμέσως την εργασία για ένα εμβόλιο για την καταπολέμηση της αναδυόμενης Λευκής Πνευμονίας. χαρακτηρίζοντάς το ως τη μεγαλύτερη απειλή για τη Ρωσική Ομοσπονδία από τον COVID-19. Παρακάλεσε τους φαρμακευτικούς γίγαντες να χρησιμοποιήσουν τα εμβόλια για τον COVID-19 ως πρότυπο. Επιπλέον, είπε ότι κάθε προεφηβικό παιδί στη Ρωσία θα πρέπει να εμβολιαστεί κατά του «παιδοκτόνου ιού», επικαλούμενος υποτιθέμενα κρούσματα στην Κίνα και την Ολλανδία και στο Αϊντάχο και τη Μασαχουσέτη. «Δεν πρέπει να καθυστερούμε, φίλοι μου. Το μέλλον της Ρωσίας εξαρτάται από μια ταχεία απάντηση σε αυτή τη νέα ασθένεια. Θα κανονίσω συναντήσεις για να μιλήσουμε προσωπικά», ανέφερε μέρος της επιστολής του.

Η FSB, η οποία πιστεύει ότι το γεγονος αυτο είναι ψεύτικο(false flag), μια εφεύρεση του Deep State για να αναζωπυρώσει κραυγές για συγκάλυψη, κοινωνική απόσταση και ιατρικό στρατιωτικό νόμο, δεν ήξερε αν ο Αμπράμοβιτς ήταν πράκτορας του Deep State ή απλώς είχε χάσει το μυαλό του. Ήξερε ότι ο Πούτιν είχε θέσει εκτός νόμου τα εμβόλια Covid-19 και είχε εκτελέσει επαγγελματίες υγείας που αψηφούσαν το αξίωμά του. Στην πραγματικότητα, τίποτα στον φάκελο της FSB για τον Αμπράμοβιτς δεν υπονοούσε ότι ήταν πράκτορας προβοκάτορας — ή επιρρεπής στην παραφροσύνη.

Ο Αμπράμοβιτς ολοκλήρωσε το σχολείο στο Πρώτο Κρατικό Ιατρικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας με διδακτορικό στην ιατρική βιολογία, μετά το οποίο έκανε πρακτική στο Κεντρικό Κλινικό Νοσοκομείο του Κρεμλίνου, το οποίο απαιτεί όχι μόνο ακαδημαϊκή αριστεία αλλά και συστατική επιστολή γραμμένη από μέλος της Κρατικής Δούμας ή της Ομοσπονδίας Συμβούλιο. Αργότερα αρνήθηκε μια προσοδοφόρα θέση υπέρ της φροντίδας των φτωχών πολιτών. Το 2022, ο Αμπράμοβιτς πέρασε τέσσερις μήνες σε νοσοκομεία πεδίου πρώτης γραμμής περιθάλποντας στρατιώτες που είχαν τραυματιστεί στην Ειδική Στρατιωτική Επιχείρηση της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας.

Ο Αμπράμοβιτς, 47 ετών, ήταν παντρεμένος και είχε δύο ενήλικα παιδιά.

«Δεν έχει σημασία αν αυτός ο άνθρωπος Αμπράμοβιτς ψήφισε τον Πούτιν ή φάνηκε πιστός. Κάπως έτσι, διέφυγε τον έλεγχο. Σε θέματα όπως αυτό, ο Πρόεδρος Πούτιν κάνει ό,τι πρέπει να κάνει γιατί ξέρει ότ αυτη η Λευκη Πνεύμονια είναι μια μυθοπλασία και δεν θα αφήσει τα ψέματα να έρθουν στη Ρωσία. Όχι ξανά», είπε ο Ζαχάρωφ.

Το απόγευμα της Πέμπτης, ρωσικά στρατεύματα μπήκαν στο διαμέρισμα του Αμπράμοβιτς στη Μόσχα, όπου ο ίδιος και η σύζυγός του ήταν ξαπλωμένοι στον καναπέ και παρακολουθούσαν τηλεοπτική μετάδοση ειδήσεων. Το ζευγάρι φέρεται να καθόταν παγωμένο καθώς ένας υπολοχαγός έκλεισε την τηλεόραση και είπε στον Αμπράμοβιτς ότι είχε κριθεί ένοχος για προδοσία και κατασκοπεία και ότι θα εκτελεστεί αμέσως. Ο υπολοχαγός ρώτησε την κυρία Αμπράμοβιτς αν ήταν συνένοχη ή είχε γνώση των εγκλημάτων του συζύγου της.

«Δεν ξέρω τίποτα, αλλά αυτός ο άντρας, δεν είναι ο ίδιος άντρας που παντρεύτηκα. Κάνει περίεργα πραγματα. Δεν θέλω καμία σχέση μαζί του.Δεν τον αναγνωριζω πια», απάντησε εκείνη.

Ο Ζαχάρωφ είπε ότι ο Αμπράμοβιτς δέθηκε με χειροπέδες, σύρθηκε έξω και πυροβολήθηκε στο κεφάλι.

«Αν υπάρχουν περισσότεροι σαν αυτόν, δεν θα επιβιώσουν», είπε ο Ζαχάροφ.

Κλείνοντας, ρωτήσαμε ποιος ενημέρωσε το FSB.

«Ήταν ο Διευθύνων Σύμβουλος της BIOCAD. Μας έδειξε τα γράμματα του Αμπράμοβιτς. Δεν ξέρουμε γιατί πίστευε ότι μπορούσε να το κάνει αυτό. Ήταν μια πράξη τρέλας η ισως κατι αλλο», είπε. 






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..
















ΠΗΓΗ


Σχόλια

  1. Μεχρι να φτασω ως το τελος, ειχα ενθουσιαστει στο οτι οχι μονο δεν αμφισβητησα την ειδηση ως πραγματικη αλλα στο σημειο που η γυναικα του ιατρου αρνηθηκε οτι ηταν ανδρας της, εκει μπηκε το μοτερακι σε αλλη τροχια σκεψης, ειπα, ωπα κατι εχουμε εδω......

    παντως γελασα οταν εφτασα στο τελος.

    Να'σαι καλα κι να γραφεις τετοιες ιστοριες γεματες με δημιουργηκη σκεψη καθε μερα, βαζει το μυαλο να σκεφτεται !!

    Που ξερουμε, να υπαρχει στα αληθεια μια αναλογη ιστορια καπου στον πλανητη.

    eksothen

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις