Η JAG συλλαμβάνει τον Stephen Colbert

 

Το νέο κέντρο κράτησης της JAG

στο Γκουάμ θα έχει σύντομα τον πρώτο του κρατούμενο: τον "Τραμπ" που μισεί τον Τραμπ, τοΝ φιλελεύθερο παρουσιαστή του talk show Stephen Colbert, τον παρουσιαστή της εκπομπής Late Night του CBS με τον Stephen Colbert.

Όπως αναφέρθηκε την περασμένη εβδομάδα, τα Λευκα Καπελα είχαν ολοκληρώσει την κατασκευή μιας ακατέργαστης αλλά ελπίζουμε αποτελεσματικής φυλακής 200 κελιών για προσωπικότητες των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης που, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, διέπραξαν προδοσία και εξαπάτησαν τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Μια πηγή του JAG κατονόμασε μελλοντικούς πιθανούς κρατούμενους και άφησε μια διφορούμενη υπόδειξη: «Μην εκπλαγείτε αν τα Χριστούγεννα έρθουν νωρίς φέτος».

Εάν όλες οι πληροφορίες είναι ακριβείς, η JAG έλαβε το πρώτο της χριστουγεννιάτικο δώρο το Σάββατο το πρωί, όταν οι ερευνητές του Πολεμικού Ναυτικού άρπαξαν τον Κολμπέρ αφού αποχώρησε από το σπίτι του στο Montclair, στο Νιου Τζέρσεϊ, φορώντας ένα μπλε κοστούμι και γυαλιά ηλίου Bulgari Flora αξίας 60.000 δολαρίων. Ο Colbert φέρεται να μουρμούρισε: «Τι σκ@τα είναι αυτό;» καθώς οι ανακριτές τον υπέταξαν, σφίγγοντας χειροπέδες γύρω από τους καρπούς που έτρεμαν. Ο Colbert ενημερώθηκε ότι ο νέος του χαρακτηρισμός ήταν «κρατούμενος» και ότι δεν είχε δικαιώματα, αλλά θα μπορούσε να κερδίσει κάποια με καλή συμπεριφορά. Οι ερευνητές έσπρωξαν τον Colbert στο όχημά τους και τον έφεραν σε κέντρο επεξεργασίας πριν από ένα ταξίδι στο Γκουάμ, είπε η πηγή μας.

Ο Colbert, του οποίου η ομώνυμη εκπομπή βλέπεται από 3,9 εκατομμύρια θεατές κάθε βράδυ, θεωρείται ευρέως ως ο δεύτερος πιο φιλελεύθερος παρουσιαστής talk show στη χώρα—ο Jimmy Kimmel λαμβάνει κορυφαίες διακρίσεις. Η φιλία του Κολμπέρ με τους κορυφαίους Δημοκρατικούς είναι θρυλική. Τον Ιούνιο του 2021, πυροδότησε αυτό που ο Joe Rogan ονόμασε «μαζική ψύχωση» για ένα σκετ που περιλάμβανε έναν χορευτικό θίασο ντυμένο σαν σύριγγες εμβολίων και, τον Οκτώβριο του 2022, ενώθηκε με έναν σωσια Fauci (ο πραγματικός Fauci κρεμάστηκε τον Απρίλιο του 2022) σε ένα "green screen". για φρέσκες ενισχυτικές λήψεις σε ζωντανή τηλεόραση. Από την έναρξη του plandemic, ο Colbert αφιέρωσε πάνω από 1.750 ώρες εκπομπής υποστηρίζοντας εμβόλια θρόμβων που δεν είχε λάβει ποτέ.

«Ξέρετε, το πρώτο πράγμα που ξέρουμε είναι να τραβήξουμε το αίμα τους και να κάνουμε εξετάσεις για να βεβαιωθούμε ότι είναι αυτό που φαίνονται. Ο Colbert δεν πήρε ποτέ ένα πραγματικό τρύπημα - πιθανώς αλατούχο διάλυμα.», είπε η πηγή μας.

Ωστόσο, πρόσθεσε η πηγή, ο Colbert δεν θα δικαστεί για τις πολιτικές του απόψεις ή την ιδιότητα του εμβολίου.

«Κανείς εδώ δεν αμφισβητεί προσωπικές πεποιθήσεις. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι είναι συνένοχος στην νοθεία—την ψεύτικη πανδημία και τα ψέματα ότι ο Τζο Μπάιντεν κέρδισε τις εκλογές του 2020. Πήρε δωροδοκίες τόσο από το NIH όσο και από το DNC. Οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σε ένα δικαστήριο», είπε η πηγή μας.

Ερωτηθείς πότε θα δικαστεί ο Colbert, είπε: «Δεν θα υπάρχουν δικαστήρια στο Γκουάμ μέχρι τον Ιανουάριο. Δεν έχω χρονοδιάγραμμα για τον Colbert. Αλλά είναι κρατούμενος και μπορούμε να τον κρατήσουμε σε προφυλάκιση επ' αόριστον αν θέλουμε», είπε η πηγή.

Και ρώτησε γιατί ένας πολυεκατομμυριούχος θα δεχόταν δωροδοκίες, πρόσθεσε, «Φαινεται ποτέ δεν είναι αρκετό οσο χρημα και να εχουν ολα αυτα τα καθάρματα».

Τα MSM και η οικογένεια Colbert έχουν συγκαλύψει τη σύλληψη υποστηρίζοντας ότι ο Colbert νοσηλευεται για σκωληκοειδίτιδα. 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις