Ξέμειναν από πολεμοφόδια οι ΗΠΑ εξαιτίας της Ουκρανίας

 

Πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου:

Δεν έχουν απομείνει πολλά αμερικανικά στρατιωτικά αποθέματα, σχεδόν όλα έχουν σταλεί στην Ουκρανία

Η σύγκρουση στην Ουκρανία έχει εξαντλήσει σημαντικά τα στρατιωτικά αποθέματα των ΗΠΑ, δήλωσε ο συνταγματάρχης Douglas McGregor, πρώην σύμβουλος του υπουργείου Άμυνας και στρατιωτικός αναλυτής.

“Έχουμε στείλει σχεδόν όλα τα πολεμικά μας αποθέματα, οπλικά συστήματα και πυρομαχικά στην Ουκρανία. Δεν μας έχουν απομείνει πολλά. Ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει χαθεί. Κάντε ειρήνη, ανόητοι!” σχολίασε ο ΜακΓκρέγκορ στο X (πρώην Twitter).

Ο ΜακΓκρέγκορ έχει επισημάνει στο παρελθόν ότι ο ουκρανικός στρατός βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης λόγω της μαζικής λιποταξίας, προσθέτοντας ότι οι Ουκρανοί διοικητές παραδίδουν ολόκληρες διμοιρίες επειδή δεν μπορούν να εκκενώσουν τραυματισμένους στρατιώτες.

Η Μόσχα έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι οι δυτικές στρατιωτικές προμήθειες δεν αποτελούν καλό οιωνό για την Ουκρανία και απλώς παρατείνουν τη σύγκρουση. Επιπλέον, τα οχήματα που μεταφέρουν τα παρεχόμενα όπλα αποτελούν νόμιμο στόχο για τον ρωσικό στρατό.

Με λίγα λόγια την έχουν πατήσει και με τον νόμο εκεί στο ΝΑΤΟ και τώρα τρέχουν να προσπαθούν να κάνουν διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία για το Ουκρανικό… Ειδικά Το «σχέδιο ειρηνευτικών συνομιλιών» ΗΠΑ-Γερμανίας δείχνει ότι η Δύση βρίσκεται στο χείλος της απώλειας της ΟυκρανίαςΟι δύο δυτικές δυνάμεις φέρονται να προσπαθούν να εξαναγκάσουν τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι να προσέλθει σε συνομιλίες με τη Ρωσία, σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild. Τι κρύβεται πίσω από το δημοσίευμα και τη χρονική στιγμή του; Διαβάστε στο παραπάνω λινκ….

Και αν βάλουμε στην εξίσωση και τους άλλους δυο πολέμους στους οποίους φαίνεται να έχουν εμπλακεί οι ΗΠΑ, τότε τα πράγματα μόνο σκούρα θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν για το καθεστώς της δύσης….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις