Η ανακριση του παιδοφιλου Stephen Colbert

 

Ένας ανακριτής του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού

της JAG στο Γκουάμ έριξε στα κάρβουνα τον κρατούμενο Stephen Colbert για τους δεσμούς του με την Plandemic και ισχυρίστηκε ότι προκάλεσε ανεπανόρθωτη βλάβη σε νεαρά αγόρια και κορίτσια που κακοποίησε κατά τη διάρκεια ταξιδιών στο νησί της ανήλικης ακολασίας του Jeffrey Epstein, είπε πηγή της JAG.

Όπως αναφέρθηκε χθες, οι ερευνητές συνέλαβαν τον Colbert κοντά στο σπίτι του στο Montclair, στο New Jersey, το Σάββατο το πρωί και τον μετέφεραν σε ένα καταφύγιο προτού τον πετάξουν ( δεν ονομάζεται ακόμη συνεργάτης του Deep State) στο Camp Blaz. Εκεί, υποβλήθηκε σε μια δεύτερη ιατρική αξιολόγηση, η οποία περιελάμβανε μια απίστευτα επεμβατική έρευνα στην κοιλότητα του σώματος, και σύντομα βρέθηκε να κοιτάζει έναν ανακριτή που τον είχε καθίσει σε μια καρέκλα πίσω από ένα μεταλλικό τραπέζι.

Ο ανακριτής του πρόσφερε ένα μπουκάλι νερό. Ο Κολμπέρ, εμφανώς συγκλονισμένος, είπε ότι πιο γρήγορα θα έκανε απεργία πείνας και θα πέθαινε από την πείνα παρά θα συνεργαστεί με «θηριώδεις κακοποιούς».

«Αυτό είναι νερό, κρατούμενε. Πιες... θα το χρειαστείς», είπε ο ανακριτής.

Ο Κολμπέρ σήκωσε τους καρπούς του με χειροπέδες και ανέφερε ότι ηθελε να χρησιμοποιήσει μια μεγαλύτερη καρέκλα.

«Νομίζεις ότι σε φέραμε μέχρι εδώ για να σε βολέψουμε, Στέφεν — κρατούμενε Κολμπέρ; Και για την καρέκλα, είναι παιδική καρέκλα. Σου αρέσουν τα παιδιά, έτσι δεν είναι, κρατούμενε; Το θεώρησα κατάλληλο», είπε ο ανακριτής.

Τοποθέτησε φωτογραφίες στο τραπέζι. Ήταν εικόνες ανηλίκων που χαϊδεύονταν από τον Colbert στο νησί Epstein.

«Αυτά είναι τα λιγότερο γραφικά», είπε. «Έχουμε περισσότερα. Κοίτα τα κρατούμενε».

Ο Κόλμπερτ έριξε μια ματιά.

«Κοίτα, κρατούμενε, δεν είμαι εδώ για να σε χαϊδέψω ή να προσπαθήσω να προσποιηθώ ότι θα κερδίσω την εμπιστοσύνη σου. Δεν θέλω ομολογία γιατί ξέρω ότι είσαι ένοχος και ξέρω ότι είσαι ένοχος γιατί αν δεν ήσουν, δεν θα ήσουν εδώ για αρχή. Ξέρεις πού βρίσκεσαι, έτσι δεν είναι;»

«Ειλικρινά, είσαι γαμημένος», συνέχισε. «Δεν μπορώ να σου πω ότι μπορείς να σώσεις τη ζωή σου. Είναι πιθανό, ίσως».

Ο Colbert είπε ότι ήθελε να πάει σπίτι του, ότι τα συνταγματικά του δικαιώματα είχαν παραβιαστεί.

«Κοίταξε γύρω σου, κρατούμενε. Ξέρεις πού είσαι;» ρώτησε ο ανακριτής.

«Σε ένα δωμάτιο, σε ένα νησί», απάντησε πειθήνια ο Κόλμπερτ.

«Και σίγουρα δεν είναι το νησί του Έπσταϊν», είπε ο ανακριτής. «Στοιχηματίζω ότι θα ήθελες να ήταν».

Ξαφνικά ο Κολμπέρ έπεσε σε έναν κινούμενο διάλογο με τον εαυτό του, κουνώντας τους καρπούς του με χειροπέδες: «Τι βλέπω εδώ γύρω; Τι με προειδοποίησαν… Οι τυραννικοί αγωνιστές του Τραμπ που επιβάλλουν την παράνομη δικαιοσύνη… Όχι, δεν χρειάζεται να το υποστηρίξω. Είμαι Αμερικανός πολίτης και έχω δικαιώματα…δεν μπορώ να μου τα στερήσω αυτά τα δικαιώματα…πρέπει να ονειρεύομαι. αυτό δεν μπορεί να είναι αληθινό…»

Ο ανακριτής κάθισε για μια στιγμή έκπληκτος σιωπηλός. «Είναι τόσο αληθινό όσο γίνεται, και δεν είσαι στην τηλεόραση, οπότε κόψε τα θεατρικά. Δεν είσαι εδώ λόγω του Τραμπ. είσαι εδώ γιατί είσαι γαμημένος παιδόφιλος και επειδή δέχθηκες μετρητά για να προωθήσεις ένα «εμβόλιο» που δεν πήρες ποτέ ο ίδιος. Έχουμε την απόδειξη και κατευθύνεστε στο δικαστήριο. Αυτό που θα θέλαμε να μάθουμε περισσότερα, Στέφεν, είναι το καταφύγιο που έχετε στη Νέα Ζηλανδία και πόσα ακριβώς παιδιά κάνατε εκεί».

Η JAG, είπε η πηγή μας, έμαθε για το καταφύγιο της αποκάλυψης του Κολμπέρ αφού είχε πρόσβαση στο κινητό του, το οποίο περιείχε γραπτά μηνύματα μεταξύ του Κολμπέρ και ενός ανώνυμου ατόμου που συζητούσαν για την προμήθεια «ξανθών αγοριών έξι έως δέκα ετών και γαλανομάτικα κορίτσια» για να εφοδιάσει τη νεοζηλανδική φωλιά του. Το τηλέφωνο είχε επίσης ληγμένες κάρτες επιβίβασης που έδειχναν ότι ο Colbert είχε ταξιδέψει στη Νέα Ζηλανδία επτά φορές από το 2020.

«Η οικογένειά σου τα ξέρει αυτά; Στοιχηματίζω ότι είναι περήφανοι για σένα, άρρωστε. Την επόμενη φορά επιλέξτε κάτι εκτός από την ημερομηνία γέννησής σας, τον μήνα και το έτος ως κωδικό πρόσβασης. Σκέφτηκες ότι θα είσαι ασφαλής παρενοχλώντας τα παιδιά εκεί. Κοίτα, κρατούμενε, θα το βρούμε, και αν βρούμε παιδιά εκεί, τα πράγματα για σένα θα είναι πολύ, πολύ χειρότερα», είπε ο ανακριτής.

Αλλά ο Κολμπέρ επέδειξε έναν αέρα αναίδειας. «Με φτιάχνεις. Θέλω να τηλεφωνήσω στο CBS. Θέλω τον δικηγόρο μου».

«Τα μόνα δικαιώματα που έχεις είναι αυτά που σου δίνουμε. Ναι, θα σου δοθούν συμβουλές. Και ξέρεις τι θα σου πουν; Ότι είσαι σε έναν κόσμο σκατά».

Προκλητικά, ο Κόλμπερτ είπε: «Δεν θα σου μιλήσω».

Ο ανακριτής έκανε μια τελευταία, ξεκάθαρη παρατήρηση: «Όταν φεύγεις από αυτό το δωμάτιο, κατευθύνεσαι σε ένα από τα δύο μέρη. Ο ένας είναι άνετος, μέχρι τις φυλακές. Ο άλλος — ορκίζομαι στον Θεό, θα βριζεις τον εαυτό σου όταν το δεις και θα προσεύχεσαι σε όποια θεότητα λατρεύεις να ησουν πιο συνεργάσιμος από ό,τι ήσουν. Αλλά δεν υπάρχουν δεύτερες ευκαιρίες».

Το τελεσίγραφο τροφοδότησε μόνο την πολεμική του Colbert. «Πήγαινε να γαμηθείς».

«Ο Colbert οδηγήθηκε στη φυλακή MSM. Από τότε ουρλιάζει τρομοκρατημένος», είπε η πηγή μας. 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΟΤΑΝ ΖΟΥΣΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΈΠΕΣΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΉ ΕΚΠΟΜΠΉ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΊΑΣ ΟΠΟΥ ΜΙΛΑΓΕ ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΌΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΙ ΙΣΧΥΡΙΖΌΤΑΝ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΕΙΧΕ ΜΟΛΥΝΘΕΊ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΊΑΣ ΚΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΤΡΆΤΕΥΜΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΠΟΛΛΟΥΣ ΥΨΗΛΌΒΑΘΜΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΎΣ ΝΕΟΖΗΛΑΝΔΟΥΣ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΥΣ ΈΛΕΓΕ ΑΠΟ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΈΣ ΑΥΣΤΡΑΛΟΎΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ ΠΡΩΤΌΓΝΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ.ΔΗΛΩΝΕ ΠΑΡΑΊΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΥΤΥΧΏΣ ΕΙΧΕ ΜΕΊΝΕΙ ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΕΜΨΥΧΟΣ.

    ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΊΑ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ MILABS THΣ DARPA ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΊΑ ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΚΡΥΜΜΈΝΑ ΣΕ ΑΧΑΝΕΊΣ ΜΥΣΤΙΚΈΣ ΤΟΠΟΘΕΣΊΕΣ ΕΞ ΟΥ ΚΙ ΟΙ ΕΛΙΤΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΒΙΛΛΕΣ ΕΚΕΊ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΙΝΓΚΟΓΝΙΤΟ ΝΑ ΞΕΧΑΡΜΑΝΙΑΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΑΘΩΑ ΘΥΜΑΤΑ.Η ΦΙΟΝΑ ΜΠΑΡΝΕΤΤ ΑΥΣΤΡΑΛΕΖΑ ΘΎΜΑ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΠΑΙΔΌΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΝΙΚΟΛ ΚΙΝΤΜΑΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.
    ΤΗΝ ΕΛΕΓΑΝ "ΤΗΕ CANDY GIRL" KAI ΠΕΝΤΕ ΕΤΩΝ ΤΗΝ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΝΊΞΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΒΙΑΣΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ AIRFORCE ONE.

    KAI ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΟΙΤΑΖΑΝ ΜΕ ΔΕΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΏΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΕΚΆΣΤΟΤΕ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΖΑΝ....ΕΝΑΣ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΣΠΟΡ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΚΤΊΜΗΣΗ. Ο ΤΖΙΜΜΥ ΚΆΡΤΕΡ ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΜΠΟΥΣ ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΚΆΡΤΑ ΜΉΝΥΜΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΡΠΕΤΙΚΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΘΥΜΑΣΤΕ;

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις