Πεζοναύτες σκοτώνουν αξιωματούχο του CDC κατά τη σύλληψη

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων

Aaron Aranas πυροβολήθηκε το πρωί της Παρασκευής όταν αυτός και δύο σωματοφύλακες αντάλλαξαν πυρά με μια μονάδα αναγνώρισης πεζοναυτών των ΗΠΑ που είχε σταλεί για να τον συλλάβει με την κατηγορία της προδοσίας, είπε μια πηγή στο γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith.

Πρόσθεσε ότι ο Aranas υπεξαίρεσε 14 δισεκατομμύρια δολάρια από τον ετήσιο προϋπολογισμό των 140 δισεκατομμυρίων δολαρίων του CDC. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα Λευκα Καπελα έχουν αποδείξεις - που θα είχαν παρουσιαστεί σε στρατιωτικό δικαστήριο και δεν έχουν γίνει ακόμη διαθέσιμες - ότι ο Aranas, ένας κλεπτοκράτης, τσίμπησε 1 δισεκατομμύριο δολάρια για τον εαυτό του αφού διοχέτευσε τα υπόλοιπα σε διαφημιστικά γραφεία που, αφού πήραν ένα κομμάτι από την πιτα, χρησιμοποίησε τα κεφάλαια για να αγοράσει προωθητες διαφημίσεων σε δίκτυα και υπηρεσίες ροής. Οι διαφημίσεις ενθάρρυναν τους πολίτες να αποκτήσουν περισσότερα ενισχυτικά για τον COVID-19.

«Τρία ζητήματα: Πουθενά στο δημοσιονομικό δελτίο προϋπολογισμού του CDC δεν αναφέρεται αυτή η διαφημιστική δαπάνη, περισσότερα ψέματα COVID-19 και ο Aranas που κλέβει κλεμμένα χρήματα για τον εαυτό του. Η JAG εξέδωσε το ένταλμα και οι πεζοναύτες πήγαν να πάρουν το κάθαρμα», είπε η πηγή μας.

Οι πεζοναύτες είχαν επιτηρήσει τον Aranas για δύο ημέρες –και γνώριζαν τις λεπτομέρειες ασφαλείας– προτού απενεργοποιήσουν έναν ασύρματο συναγερμό και περάσουν από την μπροστινή πόρτα στη 1:00 π.μ., όταν ο Aranas έπρεπε να κοιμόταν και τουλάχιστον ένας φρουρός έπρεπε επισης να κοιμόταν σε έναν καναπέ στον κάτω όροφο, με βάση τα δεδομένα παρακολούθησης. Αλλά καθώς μπήκαν μέσα, είδαν και τους δύο φρουρούς να κάθονται στον καναπέ βλέποντας τηλεόραση και τον Αράνα να εμφανίζεται από την κουζίνα με ένα πιάτο με φαγητο. Το πιάτο χτύπησε στο πάτωμα κι έσπασε, και ένας φύλακας, που άπλωσε το χέρι του για ένα πλευρικό όπλο στο τραπεζάκι του σαλονιού, διέταξε τον Aranas να αναζητήσει κάλυψη.

"Ωχ όχι!" Ο Αράνας ούρλιαξε.

Ο φρουρός που είχε πάρει το πιστόλι είχε τώρα τρεις σφαίρες στο κεφάλι του. Ο Aranas έσκυψε στη μέση και τράβηξε ένα 0,380 από μια θήκη στον αστράγαλο. Ένας πεζοναύτης σκόπευε και πυροβόλησε, βάζοντας σφαίρες στον κορμό του Aranas. Ο Αράνας άργησε λίγο και μετά έπεσε νεκρός. Εν τω μεταξύ, ο δεύτερος φρουρός, προφανώς βουβός, είχε σηκωθεί από τον καναπέ και απειλησε τους Πεζοναύτες που περνούσαν ακόμα από την είσοδο. Και αυτός πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε.

«Οι πεζοναύτες μάζεψαν τα πορτοφόλια και τις ταυτότητές τους, άρπαξαν συσκευές, τηλέφωνα, υπολογιστές. Τύλιξαν το σώμα του Aranas με καλύμματα, παπλώματα και το έβαλαν σε ένα από τα οχήματά τους. Τα άλλα πτωματα και το χάος, έμειναν πίσω για να καθαρίσει το Deep State», είπε η πηγή μας.

«Δεν πήγε ακριβώς σύμφωνα με το σχέδιο, αλλά κανένα από τα παιδιά μας δεν τραυματίστηκε», πρόσθεσε.

Το ότι ο Aranas είχε ασφάλεια δεν προκάλεσε έκπληξη, γιατί οι αξιωματούχοι του CDC, όσοι δεν έχουν εγκαταλείψει τη χώρα, είχαν 24ωρη προστασία από τότε που η JAG άρχισε να απαγχονίζει ανθρώπους όπως οι Walensky, Fauci και Collins. Οι Deep Staters είναι ταυτόχρονα φιλάργυροι και φειδωλοί.

«Αυτά τα άπληστα καθάρματα ληστεύουν την Αμερική για να πλουτίσουν, αλλά προσλαμβάνουν φτηνή ασφάλεια. Δεν μπορώ να πω αυτή τη στιγμή για ποιον εργάζονταν αυτοί οι τύποι, αλλά ήταν μια ιδιωτική εταιρεία ασφαλείας χαμηλού προϋπολογισμού», είπε η πηγή μας. 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..















ΠΗΓΗ


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις