Ο sleepy Joe κτύπησε και πάλι: «Ο πεζοναύτης μου έχει κωδικό για να ανατινάξει τον κόσμο»

 

Οι Αμερικάνοι ακόμα αναρωτιούνται

αν όντως είναι τόσο πολύ επικίνδυνος, ή παίζει ένα θέατρο, καθοδηγούμενος από κάποιους μαριονετίστες…

Όμως αυτό που πράγματι έχει δει και καταλάβει ο κόσμος, αρκετοί τουλάχιστον, είναι πως άλλα βλέπουμε να γίνονται και να λέγονται και άλλα πραγματικά ισχύουν στο παρασκήνιο… Η καραμέλα της άνοιας του Μπάιντεν, δεν πιάνει πλέον σε νοήμονες ανθρώπους… Όχι αγαπητοί… Παίζει κανονικό ρόλο αυτός ο ηθοποιός και όποιος δεν μπορεί ή δεν θέλει να το κατανοήσει αυτό, είναι άξιος της μοίρας του… Πάμε όμως να δούμε τι έκανε πάλι και “έγραψε” ο γερο Μπάιντεν….

Κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης της Τετάρτης στο Πουέμπλο του Κολοράντο, ο νυσταγμένος Τζο Μπάιντεν έγινε πρωτοσέλιδο για μια ακόμη παράξενη γκάφα, αφού είπε σε έναν εργαζόμενο στο εργοστάσιο ότι ταξιδεύει με έναν πεζοναύτη που έχει τους πυρηνικούς κωδικούς που θα μπορούσαν να καταστρέψουν τον πλανήτη.

Περπατώντας δίπλα σε υπαλλήλους της CS Wind, του μεγαλύτερου εργοστασίου κατασκευής πύργων ανεμογεννητριών στον κόσμο, ο Μπάιντεν συνάντησε έναν εργάτη ονόματι Νικ που κρατούσε κάτι στα χέρια του.

Όταν πλησίασε ο Μπάιντεν, είπε: «Γεια σου, Νικ. Πώς είσαι φίλε;» πριν δείξει το αντικείμενο στο χέρι του Νικ και πει: «Τώρα κοίτα, ο πεζοναύτης μου το κουβαλάει αυτό. Έχει έναν κωδικό για να ανατινάξει τον κόσμο. Δεν είναι… δεν είναι πυρηνικά όπλα;»

«Ω, όχι», απάντησε ο Νικ με τα άλλα παιδιά να γελούν αμήχανα από την περίεργη παρατήρηση.

Ακούστε τι λέει Ο νυσταγμένος Μπάιντεν στο παρακάτω βίντεο

 

 Τα συμπεράσματα τώρα που είδατε και το βίντεο είναι δικά σας.. Εμείς απλά ευχόμαστε να είναι και τα σωστά.. Όσον αφορά μια συμβουλή που θέλουμε να δώσουμε σε όσους μας κάνουν την τιμή και μας διαβάζουν, είναι να μην δίνετε καμία σημασία σε ότι προσπαθούν να μας δείξουν.. Ούτε στις ανακοινώσεις τους.. Ο καθένας από δαύτους παίζει και από έναν ρόλο.. Προσπαθούμε λοιπόν, όχι να δούμε τι μας δείχνουν ή να ακούμε τι μας λένε, αλλά να ψάχνουμε να βρούμε τι πραγματικά θέλουν να μας δείξουν και να μας πουν…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

Σχόλια

  1. ΕΧΕΙ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΑΥΤΟΣ ;;;;;;;;;;;;;;;; ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις