"ΝΕΜΕΣΙΣ" ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΩΝ

Trump official says China murdered researcher who originally leaked COVID to the public 

Ένας επιστήμονας του εργαστηρίου της Γουχάν

που εργαζόταν κρυφά στο τοξικό εμβόλιο mRNA COVID-19 μήνες 

πριν από την έκρηξη της πανδημίας ήταν επίσης υπεύθυνος

  για την απελευθέρωση του ιού στον κόσμο

 και στη συνέχεια δολοφονήθηκε από την κινεζική κυβέρνηση γι' αυτό, 

σύμφωνα με ανώτερο αξιωματούχο υγείας που εργαζόταν. στον Λευκό Οίκο επι Τραμπ. 

Ο Kadlec αποκάλυψε σε μια συνέντευξη στο Sky News που προβλήθηκε στις 27 Νοεμβρίου ότι ο κορωνοϊός θα μπορούσε να είχε δραπετεύσει από το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν στα χέρια του Κινέζου στρατιωτικού επιστήμονα Zhou Yusen, ο οποίος διεξήγαγε βελτιωμένη έρευνα σε ζώα στα τέλη του 2019.

Ο Δρ Yusen κατέθεσε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τον Φεβρουάριο του 2020 για ένα εμβόλιο κατά του Covid που πιστεύεται ότι ανέπτυξε κρυφά εδώ και μήνες - μόλις τρεις μήνες μετά την αναφορά του πρώτου κρούσματος του ιού στην Κίνα.

Και τρεις μήνες μετά από αυτό, ο Δρ Γιουσέν πέθανε κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες γύρω στο Μάιο του 2020 όταν «έπεσε από την οροφή του ινστιτούτου».

«Και είτε λογοδοτησε είτε μέσω κάποιας επίσημης διαδικασίας είτε όχι, ήταν σίγουρα νεκρός τον Ιούλιο (2020).

Όταν ρωτήθηκε αν ο Δρ Γιουσέν δολοφονήθηκε για την έναρξη της πανδημίας, ο Κάντλεκ απάντησε: «Είναι σίγουρα πιθανό».

«Θεωρήσαμε ότι είναι μια εύλογη πιθανότητα, ωστόσο, δεν είχαμε στοιχεία για να κάνουμε αυτή την εκτίμηση», είπε.

Ο Kadlec ομολόγησε επίσης ότι μετάνιωσε για τον ρόλο που έπαιξε στην κάλυψη της αποκάλυψης διαρροής εργαστηρίου COVID από τον πρώην διευθυντή του NIAID Anthony Fauci.

«Νιώθω ότι είναι υποχρέωση να πω τι συνέβη. Και νομίζω ότι προσπαθώ πραγματικά να το απεικονίσω αυτό, όχι για να λάβω συμπάθεια ή συγχώρεση, αλλά περισσότερο για να πω πραγματικά, ιδού τι συνέβη.ε», είπε.

Ο Kadlec προειδοποίησε επίσης ότι η έρευνα για τη λειτουργία που υποστηρίζεται από τις ΗΠΑ εξακολουθεί να διεξάγεται σε βιοεργαστήρια σε όλο τον κόσμο, γεγονός που θα μπορούσε να προκαλέσει ένα νέο ξέσπασμα.

«Τα εργαλεία της επιστήμης για να κάνουμε αυτό το είδος συνθετικής βιολογίας, αυτή η επικίνδυνη έρευνα δεν περιορίστηκε στην Κίνα», είπε ο Kadlec.

«Συμβαίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Συμβαίνει σε πολλά μέρη στον κόσμο και θα μπορούσαμε να έχουμε άλλη μία από αυτές (πανδημίες) αν δεν το αποδεχτούμε».

Στην πραγματικότητα, το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ χρηματοδότησε βιοεργαστήρια στην Ουκρανία για έρευνα για τον Covid-19 τρεις μήνες πριν δοθεί το όνομα Covid-19 στον ιό, σύμφωνα με τα αρχεία της κυβέρνησης των ΗΠΑ.

Τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ πραγματοποίησαν έκτακτες συνεδριάσεις για να αντιμετωπίσουν τις ανησυχίες σχετικά με τα μυστικά βιοεργαστήρια που χρηματοδοτούνται από το Υπουργείο Άμυνας στην Ουκρανία εν μέσω της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης της Ρωσίας στην ευρωπαϊκή χώρα.

Η Κίνα επέμεινε ακόμη και στην αποστολή ειδικών απεσταλμένων για να επιθεωρήσουν τα βιοεργαστήρια των ΗΠΑ στην Ουκρανία — παρά το γεγονός ότι απέρριψε τις επιθεωρήσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στα δικά της εργαστήρια.

Επί του παρόντος, η Κίνα επιβάλλει εκ νέου μέτρα κάλυψης και κοινωνικής απόστασης εν μέσω επιδημίας μυστηριώδους αναπνευστικής νόσου στο Πεκίνο και τις γειτονικές επαρχίες κατόπιν αιτήματος του ΠΟΥ.















ΠΗΓΗ



Σχόλια

  1. "ΤΗΕ ΒΕST NAME"
    Δηλαδη ο τυπος δουλευε πανω στον ιο, εφτιαξε "κρυφα" ενα εμβολιο (αντιδοτο), και οταν του ειπανε οι ντπ/αμερικανοι αμολησε τον, τον πηραν χαμπαρι οι κινεζοι, οι κανονικοι, και αφου καταλαβαν οτι πηγε να τους δουλεψει 2 φορες και να τα αρπαξει και απο αμερικανους (για την προδοσια), και απο τους δικους του πουλωντας τους το εμβολιο-πατεντα, τον εφαγαν?! Ενταξει, και λιγα του εκαναν γιατι γ@μησε ολον τον πλανητη με τις μ@λ@κιες του και τιναξε και τις οικονομιες (και την δικια του) στον αερα.
    ΕΕΕ αμα οι τριαδες, οι μπιζνεσμαν κινεζοι,οι εφοπλιστες,κλπ,κλπ,κλπ χασουν πολλα πολλα δις εεεε μετα λογικο να σε πεταξουν απο ταρατσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις