Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΥΝΕΛΛΑΒΕ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ OBAMA

 

Οι ερευνητές του Πολεμικού Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών

συνέλαβαν την Παρασκευή έναν υποκείμενο της εποχής Ομπάμα με την κατηγορία της προδοσίας, αφού μια ποινική έρευνα αποκάλυψε ότι κρυβόταν στο παρασκηνιο και συμβούλευε το τρέχον καθεστώς για το πώς να διοχετεύει ομοσπονδιακούς φόρους στο εξωτερικό χωρίς να ασκείται έλεγχος, ειπε μια πηγη της JAG

Είπε ότι ένα συγκεκριμένο όνομα, ο Jack Lew, εμφανίστηκε αρκετές φορές, ενώ η JAG εντόπισε τα δισεκατομμύρια αμερικανικά δολάρια που το εγκληματικό καθεστώς είχε στείλει κρυφά στην Ουκρανία τους τελευταίους 15 μήνες.

Ο Λιου είναι Αμερικανός δικηγόρος που υπηρέτησε ως ο 76ος υπουργός Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών από το 2013 έως το 2017. Η πολιτική του καριέρα ξεκίνησε το 1995, όταν εργάστηκε για την κυβέρνηση Κλίντον ως ειδικός βοηθός του προέδρου. Έσβησε στην πολιτική αφάνεια όταν ο Τραμπ τον Ιανουάριο του 2017 ανέλαβε τη θέση που του αρμόζει στο Οβάλ Γραφείο.

Η εξαφάνισή του, είπε ο JAG, ήταν μια ψευδαίσθηση. Ο Λιου έδινε οδηγίες στην υποτιθεμενη Υπουργο Οικονομικων, η εγκληματίας Janet Yellen, για την μεθοδο της υπεξαίρεσης. Σκέφτηκε τόσο πολύ τα κατορθώματά του που καυχιόταν στη Yellen για το πώς, με κληροδότημα της Κλίντον, ειχε υπεξαιρέσει 4 δισεκατομμύρια δολάρια για να χρηματοδοτήσει Βόσνιους μαχητές ελευθερίας ως απάντηση στις σερβικές θηριωδίες εναντίον Βόσνιων αμάχων. Τα 4 δισεκατομμύρια δολάρια ήταν αποκλειστικά από αυτά που είχε εγκρίνει το Κογκρέσο – 23,5 δισεκατομμύρια δολάρια για «ειρηνευτικές» επιχειρήσεις στο παρασκηνιο. Ο Λιου καυχήθηκε επίσης ότι είχε, αυτή τη φορά για τον Χουσεΐν Ομπάμα, που έδωσε στο Ιράν 70 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, μια προκαταβολή για την υπόσχεση του Ιράν να εγκαταλείψει τις φιλοδοξίες για τα πυρηνικά όπλα, τις οποίες το Ιράν αρνήθηκε.

Η JAG έμαθε για τις συμφωνίες μέσω τηλεφωνικών συνομιλιών μεταξύ του Lew και της Yellen, οι οποίες ειχαν υποκλαπει από τη Διοίκηση Κυβερνοφόρου Στρατού των ΗΠΑ.

Ο Lew, είπε η πηγή μας, ήταν απίστευτα περήφανος για τα κατορθώματά του.

Τον Μάρτιο, η ARCYBER υπεκλεψε μια άλλη κλήση στην οποία η Yellen είπε στον Lew ότι έπρεπε να στείλει κρυφά στον Ουκρανό πρόεδρο Volodymyr Zelenskyy πρόσθετα 4,2 δισεκατομμύρια δολάρια χωρίς να το γνωρίζει το Κογκρέσο. Ο Λιου απάντησε ότι η λυση ήταν απλή: συλλέξτε τα χρήματα συνολικά από πολλά τμήματα σε επίπεδο υπουργικού συμβουλίου για να κρύψετε τις αναλήψεις. Ο Λου συνέστησε κλοπή 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων το καθένα από το Υπουργείο Οικονομικών, το Υπουργείο Υποθέσεων Βετεράνων, το Υπουργείο Παιδείας, το Υπουργείο Εργασίας και το Υπουργείο Γεωργίας. Ο Λιου είπε στη Yellen ότι οι επικεφαλής αυτών των τμημάτων δεν θα αντιταχθούν στις κλοπές επειδή αντιπροσώπευαν ένα μικρό ποσό των ετήσιων προϋπολογισμών τους.

«Κανείς δεν θα το προσέξει καθόλου», είπε ο Λιου στη Yellen. «Αυτός είναι ο τρόπος που το κάναμε εδώ και δεκαετίες».

Η πηγή μας είπε ότι η Yellen είναι μια οικοννομολογος "κατ ονομα" που, όπως και ο Lew, είναι λείψανο της κυβέρνησης Κλίντον. Η διαφορά είναι ότι ο Lew καταλαβαίνει τα οικονομικά και πώς να μαγειρεύει τα βιβλία, ενώ η Yellen είναι μια ασχετη που ζει στην Ουκρανία από τον Οκτώβριο του 2022—για να αποφευχθεί η σύλληψη απο τα Λευκα Καπελα του στρατού των ΗΠΑ.

«Δεκάδες άνθρωποι του Μπάιντεν κατέφυγαν στο εξωτερικό για να κρυφτούν από εμάς», είπε η πηγή μας. «Ξέρετε τι, δεν υπάρχει παραγραφή της προδοσίας. Θα πάρουμε την σκύλα Yellen όπως ακριβώς πήραμε τον Lew».

Οι ερευνητές της JAG, πρόσθεσε, έπιασαν τον Λιου έξω από το στριπτιτζάδικο Fairways Inn στη Σμύρνη του Ντέλαγουερ. Οι ερευνητές στην τοποθεσία είδαν τον Lew, έναν παντρεμένο άνδρα και ανακηρυγμένο Χριστιανό, να ξοδεύει 16 χιλιάδες δολάρια σε χορούς και ποτά κατά τη διάρκεια των 12 ωρών που πέρασε στο κλαμπ.

«Έδινε χρήματα στις στρίπερς με τα δικα του χερια», είπε η πηγή μας.

Ένας ντετέκτιβ της JAG χτύπησε έναν μεθυσμένο Lew στον ώμο καθώς σκόνταψε στο όχημά του στο πάρκινγκ του κλαμπ. Όταν του δόθηκε ένα στρατιωτικό ένταλμα σύλληψης, ο Λιου φέρεται να γέλασε, λέγοντας ότι ο Μπαράκ Ομπάμα του είχε δώσει «ισόβια ασυλία» κατά της δίωξης. Προσπάθησε να στριμώξει τον αξιωματικό της JAG, ο οποίος απέφυγε την γροθια και την ανταπεδωσε στο σαγόνι του Λιου, σπάζοντας το και στέλνοντάς τον στο πεζοδρόμιο.

«Ας δούμε αν ο Barack απαντά στο τηλεφώνημά σας από τη φυλακή», είπε ο αξιωματούχος της JAG στον Lew.

Ο Lew, είπε η πηγή μας, έχει μεταφερθεί στο GITMO, ενώ η JAG αποφασίζει αν θα τον ανακρινει εκεί ή θα τον στείλει στο Camp Blaz.

Κλείνοντας, ρωτησαμε την πηγή μας γιατί ο Lew στάλθηκε στο GITMO, εάν η JAG διεξάγει τώρα δικαστήρια στο Γκουάμ.

«Η εσφαλμένη αναφορά δεν είναι δικό μας πρόβλημα», είπε η πηγή μας. «Ναι, ορισμένοι κρατούμενοι πηγαίνουν στο Γκουάμ και εκεί χρειάζονται οι δεξιότητες του ναύαρχου Κράνταλ, αλλά ορισμένοι κρατούμενοι θα έχουν ακόμα δικαστήρια στο Γκουαντάναμο». 







ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..













ΠΗΓΗ




Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ08 Μαΐου, 2023 23:35

    ΤΈΛΕΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ !
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΤΈΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
    ,ΕΥΦΡΑΙΝΟΥΝ ΚΑΡΔΙΑΝ !
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις