15χρονη μαθήτρια εφυγε "ΞΑΦΝΙΚΑ" την ωρα που διασκέδαζε με συμμαθητές της σε εκδρομή...!!!


Τραγική κατάληξη για μια 15χρονη μαθήτρια είχε η σχολική εκδρομή μαθητών από τον Βύρωνα στα Τρίκαλα.

Ειδικότερα και όπως αναφέρει το trikalanews.gr, η 15χρονη από τον Βύρωνα Αττικής επισκεπτόταν την πόλη των Τρικάλων στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής και ενώ βρισκόταν σε νυχτερινό μαγαζί και διασκέδαζε με τους συμμαθητές της, έχασε τις αισθήσεις της.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στη 1 το βράδυ και αμέσως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων όπου οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να την επαναφέρουν χωρίς, ωστόσο, αποτέλεσμα.

Οι Γιατροί συνέδεσαν μέχρι και εξωτερικό βηματοδότη στη μαθήτρια, δυστυχώς όμως τίποτα δεν στάθηκε αρκετό για την κρατήσουν στη ζωή.

Οι γονείς της κοπέλας ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν μέσα στη νύχτα όπου ενημερώθηκαν από ψυχολόγους του Νοσοκομείου για την τραγική κατάληξη του παιδιού τους.

Αλλος ενας ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ που δεν θα βρούν απο τι προέκυψε η ΑΝΑΚΟΠΗ?? Γιατί ανακοπή είναι το αποτέλεσμα.. Η αιτία ποια ειναι??

Αλλη μια περίπτωση που δεν αναφέρουν επίσημα αν ειχε Εμβολιαστεί!!

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

Σχόλια

  1. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΣΠΕΙΡΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν υπήρχαν άλλοι δέκα σαν τον Ελληνόψυχο αγωνιστή Κύριο Σπύρο Παγιάτη σε όλη την Ελλάδα....το χουμε ξαναπεί ότι όλα τα καθάρματα που συνείργησαν στην επιχείρηση γενοκτονίας θα βρίσκονταν τουλάχιστον στην φυλακή.
    Ο Άνθρωπος που κατάφερε το ακατόρθωτο για τις "αυθεντίες", ξεκινώντας από το πιό απλό και εύλογο πράγμα, ζητώντας δηλαδή από τους στρατευμένους εξαγορασμένους την ενημερωτική συναίνεση, την οποία δικαιούται καθένας/μία σε οποιαδήμοτε ιατρική πράξη, πόσο μάλλον στην περίπτωση που επρόκειτο για πειραματική συμμετοχή, κάτι που όλοι οι ειδήμονες αγνόησαν; η και παράβλεψαν! και μαθαίνουμε ότι τελικά ούτε καν υπήρχε κάτι τέτοιο από τους δολοφόνους στα λευκά ένθετα των βιοόπλων τους.
    Ποιά ενημέρωση και τρίχες κατσαρές για τα προιόντα του θανάτου!
    Όσοι τον άκουσαν τον Κ. Παγιάτη (και όχι μόνο) βρέθηκαν τυχεροί.
    Όλοι οι άλλοι, δυστυχώς όχι μόνον εξαπατήθησαν, αλλά και υβρίστηκαν με τον πιό χυδαίο και αποτρόπαιο τρόπο απο τα μισάνθρωπα ερπετά.

    ΕΔΩ Ο ΚΥΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ.
    “The court recognizes the classification of the insurer who, in view of the announced side effects, including death, legally regards participation in the phase three experiment, whose An Anthem for Justice
    proven harmlessness is not given, as voluntarily taking a fatal risk that is not covered by the contract and legally recognized as suicide.”
    Δηλαδή:
    Το δικαστήριο αναγνωρίζει τον χαρακτηρισμό του ασφαλιστή ο οποίος, ενόψει των αναγγελθεισών παρενεργειών, συμπεριλαμβανομένου του θανάτου, θεωρεί νομικά τη συμμετοχή στο πείραμα της τρίτης φάσης, του οποίου η αποδεδειγμένη αβλαβότητα δεν δίνεται, ως οικειοθελή ανάληψη θανατηφόρου κινδύνου που δεν καλύπτεται από τη σύμβαση και αναγνωρίζεται νομικά ως αυτοκτονία».
    Φτυσιμο καταπρόσωπα!
    Και εδώ η πηγή:
    https://williambowles.info/2022/01/19/death-by-vaccine-legally-considered-suicide-french-court-rules/

    Aυτά για τον Ανθρωπο Κ. Παγιάτη και το αδικοχαμένο κοριτσάκι που η αθώα ψυχή της θα περιτριγυρίζεται τώρα, απο τις αμέτρητες επίσης αθώες αδικοχαμένες ψυχούλες.
    Όσο για τους υπευθύνους, μόχθησαν τα κακόμοιρα μέχρι εξαντλήσεως "αφιερώνοντας" την ζωή τους και τις υπηρεσίες τους μόνο για την ασυλία τους.
    Κούνια που τα κούναγε!

    Κοσμάς



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ο ακραίος φανατισμός των εμβολιασμενων ακόμη και όταν έχουν άγνοια βασικών πληροφοριών. Αυτός ο φανατισμός ξεκίνησε με υπόβαθρο την απόλυτη ασφάλεια της παρτης τους, παρτακιδες που λέμε και επιδεινώθηκε και εξελίχθηκε σε μίσος εναντίον όσων δεν φάγαν την φόλα. Μισάνθρωποι φύσει και θέσει. Υπάρχουν και χειρότεροι όμως. Αυτοί που έκαναν το εμβόλιο ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΊΝΤΕΡΝΕΤ. Αυτοί δεν δικαιολογούνται. Δεν είναι για λυπηση. Είχαν πρόσβαση στην αντίθετη πληροφόρηση, έστω και μετ'εμποδίων. Νέοι οι περισσότεροι , εξίσου φανατικά εγωκεντρικοί. Οι γέροι εξ άλλου σε ένα μεγάλο ποσοστό ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ! ΝΑΙ, Επειδή το είπε ο Κούλης πχ..
    Τώρα που Οι προ καρκίνοι/ καρκίνοι, ανακοπες κλπ άρχισαν να εμφανίζονται, ακόμη και τώρα το μίσος τούς μεγαλώνει όχι για αυτούς που τούς οδήγησαν στο θάνατο αλλά γιατί κάποιοι ανεμβολιαστοι δεν έπαθαν το ίδιο..
    Δεν αξίζουν την λυπηση. Ούτε το μίσος . Ας αντιδράσουν επιτέλους και οι ίδιοι και να μην περιμένουν από εμάς να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα για την συμπαντική μ@λ@κι@ πού έκαναν ακολουθώντας σαν πιστά σκυλιά αυτούς που τους έριξαν την φόλα. ( Και να ζητήσουν συγγνώμη για τον απόλυτο ρατσισμό και αποκλεισμό μας από την κοινωνία, από τά σπίτια τους κλπ).
    sta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις