Ρομπότ σκυλί του FBI επιτίθεται σε πεζοναύτες

 

Στις 6 Μαΐου, τέσσερις στρατιωτικοι

του Σώματος Πεζοναυτών στο στρατόπεδο Πέντλετον εντόπισαν έναν παράξενο πεζοναύτη να κρυβεται κοντά σε μια από τις πύλες ασφαλείας της εγκατάστασης Λευκα Καπελα, οι οποίες οχυρώθηκαν όλες τον Ιανουάριο μετά την αντιπαράθεση των Πεζοναυτών με εγκληματικούς πράκτορες του FBI. Αυτή τη φορά, όμως, ο νυχτερινός επισκέπτης δεν ήταν άνθρωπος. Στις 2:45 π.μ., ένας φύλακας πεζοναύτης ειδοποίησε τους συναδέλφους του για την παρουσία ενός ρομποτικού σκύλου που στέκεται κάτω από μια λάμπα του δρόμου 15 μέτρα νότια της πύλης San Lois Ray στη λεωφόρο Vandegrift.

Μια πηγή του Pendleton είπε ότι το μηχανικό κυνηγόσκυλο είχε ύψος ώμου 30 ίντσες - περίπου στο μέγεθος ενός ενήλικου Γερμανικού Ποιμενικού - και ένα κωνικό εξάρτημα που εκτείνεται λίγα μέτρα από μια άρθρωση λαιμού από ανοξείδωτο χάλυβα.

«Οι πεζοναύτες το είδαν για αρκετά λεπτά σε απόσταση. Στην αρχή, λοιπόν, θεωρήσαμε ότι ήταν φάρσα. Πάρα πολλά πλούσια παιδιά εδώ τριγύρω μπορούν να χαλασουν πολλα λεφτα σε αυτούς τους τύπους παιχνιδιών. Βγάλαμε φωτογραφίες και αμέσως τις συγκρίναμε με αυτό που πωλείται εκεί έξω. Δεν ήταν παιχνίδι και ήταν μεγαλύτερο και φαινόταν πιο εξελιγμένο από τα ρομπότ της αστυνομιας. Το παρακολουθούσαμε και μας παρακολουθούσε», είπε η πηγή μας.

Οι πεζοναύτες, πρόσθεσε, ήθελαν να πυροβολησουν το ρομπότ, αλλά το αίτημά τους απορρίφθηκε.

«Δεν ήταν υπο καλυψη και δεν προσπαθούσε να κρυφτεί. Στεκόταν σε έναν κώνο φωτός εμφανώς. Δεν φαινόταν οπλισμένο, αλλά μας έχουμε δεχτει επίθεση στο παρελθόν, και, διάολε, για όλα όσα γνωρίζουμε, θα μπορούσε να ήταν γεμάτο με εκρηκτικά. Ήταν περιεργο, αλλά υποθέσαμε ότι εκανε κατι αλλο.... κάτι εκτός από μια κάμερα», είπε η πηγή μας.

Είπε ότι δύο τεχνικοί εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών ήταν κατάλληλοι σε περίπτωση που έπρεπε να αφοπλίσουν ένα drone αυτοκτονίας. Αλλά το αντικειμενο αυτο είχε φύγει όταν έφτασαν στην πύλη. Το ρομπότ δεν είχε ερθει γι αντιπαραθεση. Αντίθετα, οι καμερες εδειξαν οτι έτρεξε με ταχύτητες έως και 25 μίλια/ώρα, υπολόγισαν οι πεζοναύτες.

Έψαξαν την άμεση γειτονια γύρω από τη λεωφόρο Vandegrift. και συνδέοντας παράπλευρους δρόμους, αλλά ο εισβολέας είχε εξαφανιστεί.

Μόνο για να επιστρέψει πιο τολμηρά την επόμενη μέρα.

Αυτή τη φορά, είχε ένα τουφέκι ARES-16 με ζώνη συνδεδεμένο στην πλάτη του και πλησίαζε σε απόσταση 10 μέτρων από τους φύλακες των πεζοναυτών. Χαμήλωσε τις μηχανικές αγκυλώσεις του και εκτόξευσε πυρομαχικά στον αέρα, προτρέποντας έναν δεκανέα να ανταποκριθεί στα πυρά, όπως επιτρεπόταν σύμφωνα με τους κανόνες εμπλοκής, παρόλο που οι σφαίρες έπεσαν πολύ πάνω από το κεφάλι του. Οι βολες του, ωστόσο, ξεπέρασαν τον ατσάλινο κυνόδοντα. Σταμάτησε να πυροβολεί και, όπως είχε συμβεί το προηγούμενο βράδυ, εξαφανιστηκε και βυθίστηκε στο σκοτάδι.

«Αυτό το πράγμα θα μπορούσε να έχει σκοτωσει πεζοναύτες. Αποκαλούμε τους εαυτούς μας Devil Dogs, αλλά αυτό ήταν ένα πραγματικό Devil Dog. Μετά τη δεύτερη νύχτα, σκεφτήκαμε ότι θα μπορούσε να επιστρέψει ξανά και έτσι λάβαμε κάποιες προφυλάξεις», είπε η πηγή μας.

Το επόμενο βράδυ, δύο διμοιρίες πεζοναυτών ανίχνευσαν ανεμιστήρες σε μια μεγάλη έκταση της λεωφόρου Vandergrift. και αρκετούς δρόμους που διασταυρώνονται. Στις 2:15 π.μ., μια ομάδα επανεξέτασης εντόπισε μια σε στάση ενα σκουρο βαν, λιγότερο από 1000 μετρα από την πύλη. Οι πίσω πόρτες άνοιξαν και μια πτυσσόμενη ράμπα εκτεινόταν από την πόρτα του χώρου αποσκευών μέχρι το πεζοδρόμιο.

Κρυμενοι και οπλισμενοι οι πεζοναύτες βγήκαν από τις καλυψεις τους εκατέρωθεν του δρόμου και περικύκλωσαν το φορτηγό πριν προλάβουν οι επιβαίνοντες να αναπτύξουν το ρομπότ.

«Το σκυλί ρομπότ ήταν στο βαν με τρεις άνδρες επιβαίνοντες», είπε η πηγή μας. «Όλοι σήκωσαν τα χέρια τους και παραδόθηκαν. Δεν έφεραν ταυτότητα. αλλά παραδέχτηκαν παραδόξως ότι ήταν πράκτορες του FBI που στάλθηκαν για συλλογή πληροφοριών και, ξέρετε, μπορούσαμε να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά τους. Αλλά πολλά δεν ταιριαζουν».

Πρόσθεσε ότι το Deep State δεν χρειαζόταν να τοποθετήσει πράκτορες του FBI με τηλεχειριστήριο χειρός τόσο κοντά στη βάση, επειδή έχει πρόσβαση σε δορυφόρους GPS και στην μπαταρία μολύβδου οξέος του ρομπότ - που απαιτείται για την τροφοδοσία των 800 lbs-χειρισμός των σημείων άρθρωσης—θα μπορούσε να διαρκέσει έξι ώρες μεταξύ των επαναφορτίσεων.

«Αν ήθελαν, θα μπορούσαν να έχουν παρκάρει 20 μίλια μακριά, αφού αυτό το καταραμένο πράγμα τρέχει σαν μια αρκούδα γκρίζλι», είπε. «Πιστεύουμε ότι μπορεί να συμβαίνουν αλλα πράγματα εδώ».

Η ηγεσία του Camp Pendleton, πρόσθεσε, πιστεύει ότι οι ομοσπονδιακοί ήθελαν να πιαστούν.

«Τους ανακρίνουμε και θα φτάσουμε στην ουσία», είπε η πηγή μας κλείνοντας.

 

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις