ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΟ....Ανήλικοι στον Τύρναβο βίασαν 22χρονη κοπέλα με νοητικά προβλήματα...!!!

 

Ανατριχιαστικές είναι

οι τελευταίες πληροφορίες για τον ομαδικό βιασμό που κατήγγειλε 22χρονη στον Τύρναβο. Μέχρι στιγμής, έχουν συλληφθεί τέσσερις ανήλικοι -από δεκατεσσάρων έως 17 ετών- και οι γονείς τους, ενώ αναζητείται ακόμα ένας ανήλικος.

Ειδικότερα, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA, η 22χρονη κατήγγειλε ότι, μετά τη μεσημεριανή διακοπή του παζαριού στον Τύρναβο, δύο από τους δράστες του βιασμού της την παρέσυραν σε μια οικοδομή κοντά στον χώρο που διεξάγεται το παζάρι. Εκεί, σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας, αρχικά, τη βίασαν οι δύο ανήλικοι, ενώ στη συνέχεια φώναξαν άλλα δύο ανήλικα άτομα, τα οποία επίσης κακοποίησαν σεξουαλικά την κοπέλα.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, ένα ακόμα ανήλικο άτομο -ένας 14χρονος που έχει συλληφθεί και κατηγορείται για συνέργεια- βρισκόταν στον χώρο και φέρεται να κατέγραφε τον ομαδικό βιασμό της 22χρονης με το κινητό του τηλέφωνο.

Τύρναβος: Αναζητείται ακόμα ένας ανήλικος για τον βιασμό – Με νοητικά προβλήματα η κοπέλα


Εξάλλου, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός της ΕΡΤ, πέρα από τους τέσσερις ανήλικου συλληφθέντες, αναζητείται ακόμα ένας ανήλικος, ο οποίος κατηγορείται ότι συμμετείχε κι εκείνος στον βιασμό. Όσο, δε, για την 22χρονη, αυτή φέρεται να αντιμετωπίζει νοητικά προβλήματα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, για την υπόθεση βιασμού, έχουν ήδη συλληφθεί τρεις ανήλικοι – 16 και 17 ετών – που κατηγορούνται για βιασμό της 22χρονης. Ο τέταρτος συλληφθείς είναι επίσης ανήλικος, κατηγορείται για συνέργεια και κατά πληροφορίες είναι 14 ετών. Να σημειώσουμε ότι έχουν συλληφθεί και οι γονείς των ανηλίκων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις