ΤΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΩΝ 6 ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

Εικόνα 

Το Τέλος του ελληνισμού,

του ΕΘΝΟΥΣ μας, και της ανθρωπότητας είναι ΤΩΡΑ και πολλοί συνάνθρωποι μας δεν το έχουν αντιληφθεί. Διότι ο εχθρός είναι ο εκπαδευτής τους απο την στιγμή που ενσαρκώνονται για να μάθουν στην συνέχεια να είναι υπάκοα, άβουλα, συνετά και βολεμμένα πιόνια ώστε να μπορούν να γεμίσουν την γάστρα που χρειάζεται συνεχώς χλαπάτσα. Όλοι αυτή η μάζα εκπαιδευμένων και προγραμματισμένων πολιτών θα πάει να ψοφίσει ξανά τις εξουσίες που γνωρίζουμε.

Δεν υπάρχει διέξοδος αγαπητέ συνέλληνα με τα ύπουλα τομάρια του κερατά, μας αφανίζουν συστηματικά και αλλάζουν τον πληθυσμό της χώρας με μαιμούδες, τον γνωστό μαύρο σπόρο που εξελικτικά έχει άλλο προορισμό και αλλη ανάγκη απο την δική μας σαν λαός. Είναι διαφορετικοί από εμάς σε όλο τους το DNA, δεν είναι θέμα ρατσισμού ή σωβινισμού αλλά βαθύτερου ιστορικού προγραμματισμού και επιγεννετικής. Αλλη εξέλιξη είχαν οι παππούδες τους απο τους δικούς μας. Άλλα πέρασαν αυτοί και άλλα εμείς.
Δεν είμαστε ρατσιστές αλλά εθνικιστές και ας μην αρέσει στα κομμούνια της σημερινής ΧΟΥΝΤΑΣ που αλλάζει κάθε 4 χρόνια σε όνομα και χρώμα. Η χαφεδιά είναι η ίδια, η γραμμή απο την σιώνα των Βρυξελλών είναι η ίδια. Τα μνημόνια που μας αφάνιζαν και αφανίζουν ήταν δικό τους κόλπο, ήταν σχέδιο για να μας εξαθλιώσουν ολοκληρωτικά ώστε να δώσουμε την Μακεδονία, την οικονομία, τους νέους μας, με τα απίστευτα έξυπνα ελληνικά δημιουργικά μυαλά στην σιώνα και να μας εκπαιδεύσουν στο μίσος του να έχεις ελληνική καταγωγή και ταυτότητα. Ηταν ένα τέλειο ύπουλο και μεγάλο σχέδιο που πέτυχε την εξαθλίωση και τον αφανισμό μας απο τα μεγάλα κόμματα που ξεδιάντροπα.

Πιστεύουμε μόνο σε κινήματα ΕΛΛΗΝΩΝ απο ΕΛΛΗΝΕΣ. Και δυστυχώς γνωρίζουμε ότι το σημερινό πολιτικό σύστημα της ονομαζόμενης δημοκρατίας είναι η πιο ύπουλη καμουφλαρισμένη χούντα που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα. Σου ζητάνε τον ψήφο σου τόσα χρόνια, αλλά τι άλλαξε;
Τιποτα, αυτό που άλλαξε είναι ότι είσαι σε μια ακόμη χειρώτερη κατάσταση αποπροσανατολισμού και μπερδέματος, έτσι ακριβώς όπως θέλει ο εχθρος και εκπαιδευτής σου.
Το αποτέλεσμα των εκλογών θα είναι ξανά μια απάτη, η Σιγκουλαρ Λοτζικ είναι εκείνη που καταμετράει τους ψήφους. Αρα για ποιο λόγο να πάτε να ψηφίσετε; Τόσες φορές πήγατε στις κάλπες, το λέει και το όνομα, κάλπη κάλπικο αποτέλεσμα.
Πάρτε την χώρα μας πίσω και δικάστε τους ανθέλληνες για όλες τις προδοσίες τους.
Όσο για τους εκτελεστές του ελληνικού λαού ακούστε ποιοι είναι και το λένε για τις δολοφονικές ενέσεις, ακούστε τι έλεγαν τα τελευταία 3 χρόνια απάτης-19 για να δολοφονήσουν τόσους “πιστούς” και τέλεια εκπαιδευμένους δούλους, αυτού του απάνθρωπου και ελεεινού συστήματος που ονομάζεται δημοκρατία.

Ποια είναι η γνώμη μας;
Η βοήθεια θα έρθει μόνο από επάνω, εαν την ζητήσετε…κατεβάζουμε τον ελληνικό στρατό να φυλάξει τα σύνορα και να δικάσει τους προδότες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις