ΠΟΙΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ.....?

 


Το αιμα των ανθρωπων μεσα απο την ιστορια

μεταφερεται απο γενια σε γενια....

Η ιστορια κρυβει πολλα μυστικα

που αλλα καποια στιγμη βγαινουν στην επιφανεια 

και αλλα ειναι γραφτο να μην ειπωθουν ποτε...








SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

  1. Η Μ. Τραμπ δεν μου θυμίζει καμμία..Αυτή στην παλιά φωτογρ εποχής μου θυμίζει την Μάξγουελ ..😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MΙΑ ΛΕΞΗ ΜΟΝΟΝ ΡΟΜΑΝΩΦ!

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΤΣΑΡΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ Η ΜΕΛΑΝΙΑ ΤΡΑΜΠ
    -Κάτι που δεν γνωρίζει ο πολύς κόσμος μέχρι τώρα,για την τελευταία αυτοκρατορική οικογένεια της Ρωσίας του Τσάρου Νικόλαου Β' Ρωμανόφ.Η οικογένεια του είχε ένα αγόρι και τέσσερεις θυγατέρες.Η οικογένεια του εκτελέστηκε το 1917 από τους μπολσεβίκους κομμουνιστές.Η μία του θυγατέρα,η Αναστασία,γλύτωσε τον θάνατο χωρίς να το πάρει είδηση το εκτελεστικό απόσπασμα.
    Η πραγματική καταγωγή των Ρωμανόφ είναι Ελληνική . Ολες οι πριγκίπισσες των Ρωμανόφ και όλοι οι Τσάροι της Ρωσίας είναι Ελληνες, καθόσον η πρώτη τσαρίνα ήταν η αυτοκράτηρα Σοφία-Ζωή Παλαιολογίνα, ανηψιά του τελευταίου Αυτοκράτορα του Βυζαντίου Κωνσταντίνου ΙΑ' Παλαιολόγου, που παντρεύτηκε το πρώτο τσάρο της Ρωσίας Ιβάν Γ' και από εκεί όλοι οι τσάροι της Ρωσίας, μέχρι τον τελευταίο, είχαν ελληνικό αίμα. Μάλιστα η Σοφία-Ζωή ήταν αυτή που κυβερνούσε την Ρωσία καθόσον ο άντρας της δεν μπορούσε να κυβερνήση το κράτος. Ο Ιβαν ο Δ' ο λεγόμενος "τρομερός" ήταν γιος της.
    . Η γυναίκα του Προέδρου Τραμπ, Μελάνια,είναι Σλαυορωσίδα (Σλοβενία) κόρη της εγγονής της χαμένης πριγκίπισας της Ρωσίας Αναστασίας Νικολάτσευνα Ρωμανόφ η οποία επέζησε από το αποσπασμα των μπολσεβίκων το 1918.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις