THE GREAT RESET

 

Οι Παγκοσμιοποιητές Υπαινίσσονται «Ένα Γεγονός» που

θα «Διακόψει τις Διαδικτυακές Επικοινωνίες» για να Εγκαινιάσει το Φινάλε τους, Καθώς «Η Ελεύθερη Ροή Πληροφοριών» Είναι Απαραίτητη για το Τελευταίο Οχυρό της Ελευθερίας.

Την 1η Σεπτεμβρίου, δημοσιεύσαμε αυτό το άρθρο στο ANP με  τίτλο  «‘Η ‘Επιχείρηση Starfall’ που Παρουσιάστηκε από τους Ρεπουμπλικάνους Στο Κογκρέσο Προειδοποιεί για ‘Καθεστώτα Απατεώνων που Κλείνουν το Διαδίκτυο’ και ‘Τυράννους που Κλείνουν τα Φώτα’», στο πλαίσιο του οποίου αναφέραμε ότι παρουσιάστηκε στο Κογκρέσο νομοσχέδιο για την «εγγύηση» της πρόσβασης στο διαδίκτυο, με ειδική μνεία στα «αδίστακτα τυραννικά καθεστώτα»  ως έναν από τους λόγους για τους οποίους κατατέθηκε το νομοσχέδιο.

Αναφέροντας ότι ένας από τους κύριους λόγους που τέτοια «καθεστώτα» έκλεισαν  το διαδίκτυο ήταν για να αποτρέψουν την ελεύθερη ροή πληροφοριών, φανταστείτε να ξυπνάτε ένα πρωί και να διαπιστώνετε ότι δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είτε σε οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα, πιστεύοντας αρχικά ότι ήταν μία από αυτές τις συνήθεις  «δυσλειτουργίες» σύνδεσης που εμφανίζονται κατά καιρούς, πριν μάθετε ότι ήταν κάτι ότι ήταν κάτι πολύ χειρότερο. 

Πιστεύοντας ακόμα ότι, «όπως συνήθως», η σύνδεσή σας θα επανέλθει σύντομα, αρχίζετε να παρατηρείτε και άλλες  «δυσλειτουργίες»  και στο σπίτι σας, όπως το ότι δεν λειτουργούν τα τηλέφωνά σας και ο υπό φυσιολογικές συνθήκες αξιόπιστος ηλεκτρισμός σας τώρα κάνει διακοπές, σα να κρύβει μέσα κάποιο «φάντασμα».

Σύντομα μαθαίνοντας ότι αυτά τα προβλήματα είναι ευρέως διαδεδομένα, και στην πραγματικότητα, κανείς από τη γειτονιά δεν έχει λειτουργικό διαδίκτυο, στο έγγραφο Scribd με τίτλο «Solar Superstorms: Planning For An Internet Apocalypse»  που έχουμε ενσωματώσει στο κάτω μέρος αυτού του άρθρου προειδοποιούμαστε ότι ένα τέτοιο σενάριο ενδέχεται να είναι  «κάτι βέβαιο» στο μέλλον μας, κάτι που θα μπορούσε να διαρκέσει μήνες ή ακόμα και ένα χρόνο ή περισσότερο. 

Όπως είχε αναφέρει το Live Science για αυτή τη μελέτη,  «μια ‘αποκάλυψη στο Διαδίκτυο’ θα μπορούσε να καλπάσει προς τη Γη με την επόμενη ηλιακή καταιγίδα» με νέα έρευνα να προειδοποιεί πως «τα υποβρύχια καλώδια που συνδέουν τα έθνη θα μπορούσαν να βγουν εκτός σύνδεσης για μήνες». Ένα απολύτως «καταστροφικό γεγονός» για τον τρόπο ζωής μας, εδώ στην Αμερική, (ΣτΜ: και στην Ευρώπη, Ασία, Αυστραλία, Ωκεανία και μεγάλο μέρος της Αφρικής…) ένα τέτοιο  «γεγονός»  θα ερχόταν γάντι σε αυτούς που  λογοκρίνουν τώρα κατάφωρα πληροφορίες που αντιβαίνουν στο «επίσημο αφήγημα», σε μια εποχή που η  «Μεγάλη Επαναφορά» των παγκοσμιοποιητών εξαπλώνεται πιεστικά στην Αμερική και ο κόσμος τρέχει ολοταχώς προς την παγκόσμια τυραννία. Μιλάμε για ένα στημένο «finale».

 

 

Όπως είχε ρωτήσει το Organic Prepper σε αυτό το άρθρο της 27ης Σεπτεμβρίου με τίτλο «Αυτές οι χώρες διαθέτουν έναν διακόπτη τερματισμού του διαδικτύου (και το παραδέχονται)» : «Τι πιστεύετε ότι θα συνέβαινε αν ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών έκρινε απαραίτητο για την «εθνική ασφάλεια» να πατήσει τον διακόπτη Τερματισμού του Διαδικτύου;»

Απαντώντας στη δική του ερώτηση, είπε «Σε αυτούς τους ψηφιακούς καιρούς, θα πρέπει να υπάρχει μεγάλη ανησυχία για κάτι τέτοιο. Ωστόσο, η προκατάληψη της κανονικότητας φαίνεται να έχει σταθερή επιρροή στην πλειοψηφία των πολιτών των ΗΠΑ και πολλοί προσκολλώνται στη θεωρία του ‘δεν μπορεί να συμβεί εδώ’», οι οποίοι και δε θα καταπλήσσονταν αν αυτή η κυβέρνηση «χρησιμοποιούσε ένα τέτοιο εργαλείο» εναντίον του αμερικανικού λαού, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη το τι κάνει ήδη.
(ΣτΜ: το YouTube αυθαίρετα κλείνει τώρα κανάλια για κυνήγι και ψάρεμα.)

 

 

Το προηγούμενο άρθρο προειδοποιεί επίσης ότι σύμφωνα με πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν για να εξετάσουν τον οικονομικό αντίκτυπο του τερματισμού του διαδικτύου (από το 2019 έχουν σημειωθεί 237 σημαντικές διακοπές λειτουργίας του διαδικτύου σε 45 χώρες), ένα μακράς διαρκείας κλείσιμο του διαδικτύου εδώ στις ΗΠΑ θα γίνει αμέσως ένα γεγονός τύπου «ΤΤΤΚΟΤΓ» (*Το Τέλος Του Κόσμου Όπως Τον Γνωρίζουμε),εφόσον όλα όσα φαινομενικά μας καθιστούν μια «σύγχρονη κοινωνία» συνδέονται με κάποιον τρόπο με το διαδίκτυο, ενώ οι Αμερικανοί που δεν εμπιστεύονται πλέον τον Joe Biden ούτε τα ΜΜΕ ξαφνικά θα αποκοπούν από όλες τις πηγές «εναλλακτικών» πληροφοριών – αν και κάτι τέτοιο θα κατέστρεφε σε μεγάλο βαθμό και τα ΜΜΕ.

Αν λοιπόν νομίζετε ότι αυτό που έχει συμβεί σε άλλα τυραννικά καθεστώτα όπως η Κούβα, η Κίνα, η Αίγυπτος, το Ιράν, η Ζιμπάμπουε και η Ρωσία, μεταξύ άλλων, δεν θα μπορούσε ποτέ να συμβεί εδώ, έχουμε αποδείξεις ότι ήδη σχεδιάζουν ένα τέτοιο γεγονός.

(*ΣτΜ: ο όρος «τυραννικά» είναι του συντάκτη. Κατά τη δική μας άποψη απαιτείται ευρεία συζήτηση σχετικά με το συγκεκριμένο όρο και ποιον/ποιους αφορά, ή καλύτερα ποιους –πλέον– ΔΕΝ αφορά…)

Από το ίδιο άρθρο του Organic Prepper:

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν διακόπτη τερματισμού του διαδικτύου;

Από τεχνικής πλευράς, ναι.

Σύμφωνα με έναν εντελώς αντισυνταγματικό νόμο της δεκαετίας του 1930 47 USC 606: Πολεμικές Δυνάμεις του Προέδρου, Κεφάλαιο 5, Υποσύνολο VI, ο Πρόεδρος έχει την εξουσία να χειρίζεται αυτό το ισχυρό όπλο.

γ) Αναστολή ή τροποποίηση κανόνων και κανονισμών που ισχύουν για ορισμένους σταθμούς εκπομπής ή συσκευές

Μετά την προκήρυξη από τον Πρόεδρο ότι υπάρχει πόλεμος ή απειλή πολέμου, ή κατάσταση δημόσιου κινδύνου ή καταστροφής ή άλλης εθνικής έκτακτης ανάγκης, ή προκειμένου να διατηρηθεί η ουδετερότητα των Ηνωμένων Πολιτειών, ο Πρόεδρος, εάν το κρίνει αναγκαίο για λόγους εθνικής ασφάλειας ή άμυνας, μπορεί να αναστείλει ή να τροποποιήσει, για όσο χρονικό διάστημα κρίνει σκόπιμο, τους κανόνες και τους κανονισμούς που ισχύουν για οποιονδήποτε ή όλους τους σταθμούς ή συσκευές που είναι ικανοί να εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες εντός της δικαιοδοσίας των Ηνωμένων Πολιτειών, όπως προβλέπεται από την Επιτροπή, και μπορεί να προκαλέσει το κλείσιμο οποιουδήποτε σταθμού ραδιοεπικοινωνίας ή οποιασδήποτε συσκευής ικανής να εκπέμπει ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες μεταξύ 10 χιλιοκύκλων και 100.000 μεγακύκλων, η οποία είναι κατάλληλη για χρήση ως βοήθημα ναυσιπλοΐας πέραν των πέντε μιλίων και την αφαίρεσή της από τη συσκευή και τον εξοπλισμό της, ή μπορεί να επιτρέψει τη χρήση ή τον έλεγχο οποιουδήποτε τέτοιου σταθμού ή συσκευής ή/και της συσκευής και του εξοπλισμού της, από οποιοδήποτε τμήμα της κυβέρνησης σύμφωνα με τους κανονισμούς που μπορεί να ορίσει για την δίκαιη αποζημίωση των ιδιοκτητών.»

Και όπως επισημαίνει το άρθρο, τέτοιες δυνάμεις δεν ισχύουν μόνο για ραδιοφωνικούς ή τηλεοπτικούς σταθμούς, αλλά μπορούν να μεταφερθούν και στο διαδίκτυο. Όπως, λοιπόν, θέτει και το ερώτημα, τι τους εμποδίζει να κηρύξουν  «τα πάντα» ως «εθνική έκτακτη ανάγκη», ωθώντας στα όρια τη λεγόμενη  «έκτακτη ανάγκη COVID»;

«Τι νομίζετε ότι θα συνέβαινε στις ΗΠΑ αν ο διακόπτης πατιόταν;

Ενώ το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι οι επικοινωνίες, υπάρχουν πολύ περισσότερες επιπτώσεις, ειδικά αν συνεχιστεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν “ηλεκτρονικό λογαριασμό” και πληρώνουν για τα πάντα στο διαδίκτυο. Χρησιμοποιούμε ηλεκτρονικές τραπεζικές συναλλαγές για κάθε είδους σκοπό. Τα ΑΤΜ είναι συνδεδεμένα στο διαδίκτυο. Πολλές επιχειρήσεις βασίζονται σε σύνδεση στο διαδίκτυο για καθημερινές λειτουργίες. Η Daisy είπε σχετικά με το θέμα: “Όταν δούλευα για μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων, έπρεπε να έχουμε πρόσβαση στο διαδίκτυο για να προγραμματίσουμε όλες αυτές τις μονάδες υπολογιστών που ελέγχουν το όχημά σας, να αναζητήσουμε κωδικούς δυσλειτουργίας και να καθορίσουμε αν μια επισκευή καλύπτεται ή όχι από εγγύηση”. Και αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα μιας επιχείρησης που χρησιμοποιεί συνεχώς το διαδίκτυο. Υπάρχουν πολλά, πολλά περισσότερα.

Πολύ περισσότερα πράγματα απ΄ό,τι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα τερματιστούν αμέσως.»

Έτσι, με τον Τζο Μπάιντεν και την αριστερά να προσπαθούν να «σταματήσουν τα πάντα» το 2021, καθώς ετοιμάζονται να ξεκινήσουν τη «Μεγάλη Επαναφορά» για την οποία συνεχώς ακούμε τόσα πολλά, πόσον καιρό θα πάρει μέχρι να πατήσει το  «μεγάλο κόκκινο κουμπί»  για να τερματίσει τη σύνδεση του διαδικτύου; Στοιχηματίζουμε ότι το μόνο πράγμα που τον σταματάει αυτή την ώρα είναι πως γνωρίζει ότι μεγάλο μέρος του σύγχρονου κόσμου θα πέσει να τον φάει.  

Σύμφωνα με αυτή την καταχώρηση της Wikipedia με τίτλο  «Κατάλογος στρατιωτικών στρατηγικών και εννοιών», η διακοπή ενός είδους επικοινωνίας του εχθρού παρατίθεται σε ένα τμήμα κάτω από «αποκλεισμούς» ή «πολιορκίες», μαζί με τη διακοπή  «τροφοδοσίας, προμηθειών και πολεμικών υλικών» η οποίασυνήθως επιτυγχάνεται «δια της βίας»  και συνήθως  «λαμβάνει χώρα δια θαλάσσης». Και σχεδόν πάντα λαμβάνει χώρα πριν από την έναρξη μιας εισβολής ή «δράσεων πολεμικών κινήσεων» σε μια χώρα ή σε μια ομάδα ανθρώπων.

Με αυτό το άρθρο της 20ής Αυγούστου στη The Sun με τίτλο  «ΟΛΑ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ: Το κατασκοπευτικό πλοίο του Βλαντιμίρ Πούτιν οπλισμένο με αόρατα υποβρύχια παραμονεύει πάνω από τα καλώδια διαδικτύου του Ηνωμένου Βασιλείου προκαλώντας φόβους ότι οι γραμμές θα μπορούσαν να κοπούν»,  ένα τέλειο πρόσφατο παράδειγμα, διαπιστώνουμε ότι δεν πρόκειται απλά για σύμπτωση το γεγονός ότι τα ΜΜΕ τελικά προειδοποιούν  για «επιδείνωση των ελλείψεων»  στο «προβλέψιμο μέλλον»,  προειδοποιώντας ακόμη και για το ενδεχόμενο  «μπορεί να θέλετε να πάρετε τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας νωρίτερα, εφόσον επιδεινώνεται η ‘κρίση μεταφορών’». (ΣτΜ το άρθρο στο οποίο γίνεται αναφορά έχει αφαιρεθεί από την αναφερόμενη διεύθυνση).

Εν τω μεταξύ, καθώς η κρίση της εφοδιαστικής αλυσίδας φτάνει σε επίπεδα ρεκόρ στην Αμερική,  «στη θάλασσα» έξω από τις ακτές τόσο της Ανατολικής όσο και της Δυτικής Ακτής παραμένουν δεκάδες φορτηγά πλοία, που δε δύνανται να εκφορτωθούν, προϊόντα και προμήθειες που παραμένουν επί τόπου, χωρίς κανέναν τρόπο να εκφορτωθούν αυτά που χρειάζονται οι Αμερικανοί και να φτάσουν στα καταστήματα, σα να είμαστε μάρτυρες της προετοιμασίας πράξεων πλήρους κλίμακας πολέμου κατά της Αμερικής με  τη διακοπή και την αποκοπή «τροφίμων, προμηθειών και πολεμικού υλικού».

Νομίζετε ότι δεν θα μπορούσε να συμβεί εδώ;  Με την «Μεγάλη Επαναφορά» των παγκοσμιοποιητών να ωθεί κατάμουτρα την ατζέντα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ για το 2030, συμπεριλαμβανομένης της  «εντολής»  ότι  «δεν θα σας ανήκει τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι»,  με τον ανεκδιήγητο υπαινιγμό ότι οι πόροι του κόσμου θα ανήκουν στην και θα ελέγχονται από την τεχνοκρατική ελίτ, και θα πρέπει να πληρώνουμε για την προσωρινή χρήση των πάντων, στο πρώτο βίντεο στο κάτω μέρος του άρθρου αυτού βλέπουμε ακριβώς ότι οι παγκοσμιοποιητές εργάζονται για να  εδραιώσουν την τυραννία τους οριστικά.

Τώρα που είναι πλέον προφανές ότι η «Μεγάλη Επαναφορά» επιταχύνεται σε ολόκληρο τον πλανήτη καθώς οι παγκοσμιοποιητές χειραγωγούν παρασκηνιακά τα γεγονότα με σκοπό να συνενώσουν δια παντός την παγκόσμια κυβέρνηση ενός αδιάφορου λαού, οι επόμενες ημέρες, εβδομάδες και μήνες θα είναι απολύτως ζωτικής σημασίας για το ποια θα μπορούσε να είναι η τελευταία ευκαιρία που έχουν οι ελεύθεροι άνθρωποι για να καταρρίψουν την τυραννία πριν αυτή σβήσει πλήρως τη ζωή.

 

 

 

 

 Μετάφραση: Μάρη Λιώκη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις