Με…καμάρι θα προτάσσουν το χέρι ή το μέτωπο αντί του κινητού! Η απόλυτη πρόβα ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ χθες στα νυχτερινά κέντρα

 

Πρώτο θέμα έγιναν σήμερα σε όλες τις πρωινές εκπομπές οι…ελευθερίες των εμβολιασμένων που ξεκίνησαν και

επίσημα από το Σάββατο το βράδυ.

Πλέον επιτρέπεται -αυστηρά για εμβολιασμένους ή νοσήσαντες- το γλέντι μέχρι πρωίας στα κατά τόπους νυχτερινά κέντρα, με νέους όλων των ηλικιών να ξεφαντώνουν μέχρι τα ξημερώματα.

Οι εικόνες εμβολιασμένων νεαρών να…επιδεικνύουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού στην είσοδο των καταστημάτων δίνουν και παίρνουν.

Οι πιο…εκστασιασμένοι μάλιστα το έδειχναν όπου έβρισκαν, ακόμα και στους δημοσιογράφους:

 

Την τιμητική της είχε η Θεσσαλονίκη, το μίνι lockdown της οποίας είχε προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις, καθώς μεταξύ άλλων είχε απαγορευτεί η νυχτερινή διασκέδαση για τους εμβολιασμένους.

«Λίγο να δούμε τα πιστοποιητικά σας», ακουγόταν χθες το βράδυ στις εισόδους όλων των νυχτερινών καταστημάτων.

Στην απόλυτη πρόβα χαράγματος που γίνεται στη χώρα μας έχουν το «προνόμιο» να πρωταγωνιστήσουν οι εμβολιασμένοι:

 

«Ήμασταν sold out σχεδόν, όλα πήγαν καλά. Δώσαμε εντολή μαζί με τον Αντύπα να γίνουν σαρωτικού έλεγχοι για τους εμβολιασμούς. Είχαν όλοι μία δίψα για διασκέδαση», τόνισε στην εκπομπή «ΤΩΡΑ ό,τι Συμβαίνει» ο τραγουδιστής Ζαφείρης Μελάς, δίνοντας μία εικόνα για το τι συνέβη

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Ανυπακοή σε κάθε μέτρο. Μας κύρηξαν τον πόλεμο τους πολεμάμε και εμείς. Ορίζουμε εδώ και τώρα ημερομηνία για νέες μαζικές, μαχητικές διαδηλώσεις για την κατάργηση όλων των φασιστικών μέτρων, όπως γίνεται σε αρκετές πόλεις του εξωτερικού. Αν χρειαστεί θα είμαστε κάθε μέρα στο δρόμο, γιατί όταν ο Λαός μας βρίσκεται στον κίνδυνο της τυραννίας επιλέγει ή τις αλυσίδες ή τα όπλα. Δεν θα αφήσουμε να μετατρέψουν την Ελλάδα σε ένα νέο στρατόπεδο συγκέντρωσης. Απαντάμε στα Νεοταξικά σκουπίδια εγχώρια και ξένα ότι ο Ελληνικός Λαός έχει ψυχή βαθιά και δεν πεθαίνει ποτέ. Δίνουμε ραντεβού στους για νέες συγκεντρώσεις και λαϊκούς αγώνες. Η τελική νίκη θα είναι δικιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ορθια πτώματα. Η κοινωνία βόθρος που έχτισε το ανθελληνικό ΠΑΣΟΚ με την συνδρομή των δαιμονισμένων κομμουνιστών, τώρα στρώνουν το έδαφος στο κράτος του Αντιχρίστου. Ο ξενοδόχος όμως πάντα έχει τον τελευταίο λόγο ταλαίπωρα ανθρωποειδή...
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. THOSE THEY KNOW THE LEAST
    OBAY TO THE BEAST .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν σε 1 μηνα τους ξαναπεί όσοι πέρασαν το 6μηνο θέλουν 3η δόση τότε να δείτε χαρές στους δρόμους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Περήφανα χαρουμενα πρόβατα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παγκοσμια ημερα των ζωων χθες....συμπτωση??? Χρονια πολλα σε ολα τα μπολιασμενα προβατακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η απόλυτη ξεφτύλα.Γιά ποιά ελευθερία όταν κάθεσε στην ουρά να γίνει ταυτοποίηση να τούς δείξεις πόσο υπάκουο οικόσιτο είσαι.
    Αμφιβάλλω άν ολα αυτά τα παιδιά είναι Έλληνες.Οι Έλληνες τήν ελευθερία τους τήν κατακτούν με αγώνες.Σε κανέναν δέν χαρίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις