Γιατρός ισχυρίζεται ότι εκατοντάδες Αμερικανοί βουλευτές πήραν Ιβερμεκτίνη κρυφά από τον λαό

Tablets of Ivermectin on May 19, 2021. 

Ένας ιατρός δηλώνει ότι εκατοντάδες νομοθέτες του Κογκρέσου, μέλη

της οικογένειάς τους και υπάλληλοι έλαβαν προληπτική φροντίδα του Covid-19 που περιλάμβανε αγωγή με ιβερμεκτίνη – και απέκρυψαν αυτά τα γεγονότα από τον αμερικανικό λαό.

Ο απίστευτος ισχυρισμός διατυπώθηκε σε tweets την περασμένη εβδομάδα από τον Dr. Pierre Kory, ο οποίος προωθεί ένα πρωτόκολλο έγκαιρης προληπτικής θεραπείας που περιλαμβάνει τη χορήγηση ιβερμεκτίνης, βιταμινών C και D3, ψευδαργύρου και μονοκλωνικών αντισωμάτων.

“Αστείο γεγονός: Μεταξύ 100-200 μελών του Κογκρέσου των Ηνωμένων Πολιτειών (καθώς και πολλοί από τους υπαλλήλους και τα μέλη των οικογενειών τους) με COVID.. αντιμετωπίστηκαν από έναν συνάδελφο τους τελευταίους 15 μήνες με ιβερμεκτίνη & το πρωτόκολλο I-MASK+ στο http://flccc.net“, έγραψε στο Twitter ο Dr. Kory, προσθέτοντας: “Κανείς δεν πήγε στο νοσοκομείο. Just sayin’.”

 

 

 Ένα επόμενο tweet από τη Συμμαχία FLCCC (Front Line COVID-19 Critical Care Alliance), η οποία περιέγραψε το προληπτικό πρωτόκολλο, αναφέρθηκε στο “διασκεδαστικό γεγονός” του Kory ως σκάνδαλο που έσπασε και πρόσθεσε ότι οι βουλευτές παρέμειναν σιωπηλοί..

 

 

 Απαντώντας σε ερωτήσεις που ζητούσαν τα ονόματα των βουλευτών ή μια επίσημη πηγή, ο Kory σημείωσε ότι η πληροφορία του προήλθε από “μια εξαιρετικά αξιόπιστη πηγή μέσα στο Κογκρέσο” και ότι στέκεται στο tweet του.

 

 

 Σε μια ενημέρωση που ακολούθησε το αρχικό του tweet, ο γιατρός προέβλεψε επίσης ότι σύντομα θα απομακρυνθεί από το Twitter επειδή τόλμησε να προειδοποιήσει το κοινό για την προληπτική θεραπευτική του αγωγή.

 

 

Ο χρόνος θα δείξει αν ένας βουλευτής που έλαβε το πρωτόκολλο έγκαιρης θεραπείας θα επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς του Kory. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις