Αυστρία: Κατέρρευσε κατά τη διάρκεια ομιλίας της πλήρως εμβολιασμένη νεαρή βουλευτής

 

«Ο εμβολιασμός είναι ζωτικής σημασίας για να θέσουμε

την πανδημία υπό έλεγχο», είχε δηλώσει

Σοκ στην Αυστρία από την λιποθυμία της βουλευτού Eva-Maria Holzleitner του κόμματος SPO κατά τη διάρκεια ομιλίας της στο Βουλή.

Η νεαρή βουλευτής, μόλις 28 ετών, ενώ μιλούσε ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία με αποτέλεσμα να καταρρεύσει στο βήμα της Βουλής.


Είναι άγνωστο   με ποιο εμβόλιο ήταν εμβολιασμένη  ενώ  είχε εκφράσει την πλήρη υποστήριξή της στο πρόγραμμα των εμβολιασμών.


«Έχω πίστη στην επιστήμη. Ο σκεπτικισμός ότι μια γυναίκα μπορεί να υποστεί στείρωση μετά από τον εμβολιασμό της είναι πλήρως αβάσιμος. Έχουμε εμβολιαστεί. Ο εμβολιασμός είναι ζωτικής σημασίας για να θέσουμε την πανδημία υπό έλεγχο», είχε δηλώσει πρόσφατα.

 


Ανάλογο περιστατικό είχε συμβεί και στην Δανία.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Ταξίδεψε ο εμβολιασθείς Καθηγητής που εμπιστευόταν Παγώνη -Βασιλακόπουλο
    Ο Καθηγητής Πτερνέας έγραφε για αντιεμβολιαστές: Δεν ξέρετε την τύφλα σας Είστε Ξεροκέφαλοι.. ΑΝΤΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ!!!
    Τώρα απολαμβάνει την “ελευθερία” του ΚΟΥΛΗ!!
    Την 1η Οκτωβρίου ανάρτησε το παρακάτω κείμενο..κατά των αντιεμβολιαστών…Οτι οι συνωμοσιολόγοι που λένε για τις ακίδες έχουν ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ!! Αλήθεια ο Μοντανιέ η Μπαγντί έχουν μαύρα Μεσάνυχτα??
    https://amazonios.net/taxidepse-o-emvoliastheis-kathigitis-poy-empisteyotan-pagoni-vasilakopoylo/
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η νεαρά εξ Αυστρίας ,δεν φθάνει που έστησε την προσωπική της λαιμητόμο,έσπευσε να φτιάξει και το ανάλογο κλίμα ,επηρεάζοντας σίγουρα αρκετά νεαρά άτομα και μάλιστα νέες λευκές γυναίκες,που επιθυμούν να τεκνοποιήσουν.Οποίον θράσος!Ως γνωστόν πλέον στας Ευρώπας( και στην Ελλαδίτσα βεβαίως-βεβαίως)γεννοβολούν ακαταπαύστως μόνον συγκεκριμένες μάρκες, που όλως τυχαίως δεν ενοχλούνται περί εμβολιασμού ...και τα τοιαύτα!Επειδή υπάρχει και η τήσις, η υπερηφάνως εμβολισθείσα, κατέρρευσε!Σε λίγο δεν θα τους προφταίνουμε.Αλλά μετάνοια, πουθενά!Δεν ακούνε κανέναν.Ζευγάρι νεαρό που επιθυμούσε απογόνους,έτρεξε να εμβολιαστεί πρώτο-πρώτο.Πριν λίγο μάθαμε ότι η εγκυμοσύνη της νεαράς κατέληξε σε ατυχή παλλινδρόμηση.ΚΛΆΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΔΥΡΜΟΙ!Οι εντελώς ειδικοί ιατροί δεν ανιχνεύουν αίτιο.Είχαν όμως σπεύσει να διαβεβαιώσουν την υποψήφια μητέρα ότι το περίφημο μπόλι ουδεμίαν επίπτωση έχει σε περίπτωση εγκυμοσυνης.Και αυτή τους άκουσε.Και ίσως άκουσε και την κυρία βουλευτή εξ Αυστρίας.Ίσως τους άκουσε και το δύσμοιρο έμβρυο και ανέβαλε την εμφάνισή του επί τού πλανήτου των ηλιθίων μέχρι νεωτέρας...Το χειρότερο όλων;Μας κάνουν δύσκολη πλέον και την φυσική,ανθρώπινη συμπόνια.Αμετανόητοι.Μετά από αυτά ,ετοιμάζονται για τρίτη δόση.Ο Άγιος Θεός να λυπηθεί τα μωρά.Γεννημένα και αγέννητα...ΧΡΙΣΤΙΝΑ-ΠΗΛΙΟΝ ΟΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 10 Οκτωβρίου 2021

    Καναδός ER γιατρός: Τουλάχιστον το 80% των ασθενών διπλό Vaxxed - Διακόπτει την εργασία του λόγω εμβολιασμού

    https://vaccineimpact-com.translate.goog/2021/canadian-er-doctor-at-least-80-of-patients-double-vaxxed-quits-job-over-vaccine-mandate/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=el&_x_tr_hl=el&_x_tr_pto=nui,sc


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ14 Οκτωβρίου, 2021 01:00

    ΑΚΟΜΑ ,ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ .....
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις