ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ.....

 

Η ζωή του Χάντερ Μπάιντεν

έληξε το πρωί της Παρασκευής όταν το Σώμα του Γενικού Εισαγγελέα του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ σε συνεργασία με το Γραφείο Στρατιωτικών Επιτροπών τον κρέμασαν λίγα λεπτά μετά τις 8:00 π.μ. είναι ένοχος για προδοσία και μυριάδες σεξουαλικά εγκλήματα σε βάρος ανήλικων γυναικών.

Οι τελευταίες ώρες που ζούσε ο Χάντερ Μπάιντεν ήταν εντυπωσιακες σαν αυτές των άλλων πρακτόρων του Ντιπ Στέιτ. Ξύπνησε στις 6:00 το πρωί και του πρόσφεραν ένα τελευταίο γεύμα. Στη συνέχεια, η ασφάλεια του GITMO τον συνόδευσε στην έξοδο του Camp Delta όπου ένα Humvee και τρεις ένοπλοι πεζοναύτες περίμεναν την άφιξή του. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στη νότια άκρη του GITMO, όπου εμφανίστηκε μπροστά του η ίδια κρεμάλα από την οποία κρεμάστηκε ο Μπιλ Γκέιτς νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Γύρω από την κρεμάλα στεκόταν ο Αντιπλοίαρχος Crandall, ο Στρατηγός των Πεζοναυτών Στρατηγός David H. Berger, και ο Αντιστράτηγος του Στρατού των ΗΠΑ, Johnathon P. Braga, διοικητής, Διοίκηση Ειδικών Δυνάμεων του Στρατού των ΗΠΑ.

Ένας ναυτικός ιερέας και ένας ανώνυμος στρατιώτης, που επάνδρωναν την κρεμάλα, στάθηκαν στην πλατφόρμα.

Η ιστοσελιδα κλήθηκε να κρατήσει εμπιστευτικά τα ονόματα άλλων υψηλόβαθμων αξιωματικών που ήταν παρόντες.

Αφού ο Μπάιντεν ανέβηκε στη σκάλα που οδηγούσε στην πλατφόρμα και του περασαν μια θηλιά στο λαιμό, ο Αντιπλοίαρχος Κράνταλ ρώτησε αν είχε κάποια τελευταία δηλωση ή ειχε καποια τελευταια επιθυμια

«Δεν μπορείς να μου το κάνεις αυτό. Είμαι πολίτης. Δεν είμαι πολιτικός. Δεν είμαι στο παιχνίδι », είπε ο Μπάιντεν.

"Παιχνίδι?" Ρώτησε ο Αντιπλοίαρχος Crandall. «Πρόκειται να κρεμαστείτε, κύριε Μπάιντεν και μιλάτε για παιχνίδια. Πιθανότατα νομίζατε ότι αυτό ήταν ένα παιχνίδι σκακιού και είδατε τον εαυτό σας ως ρουκι ή ακόμη και βασίλισσα. Ησουν πάντα ένα πιόνι και έβαζες τον εαυτό σου στο παιχνίδι, όπως το έλεγες,εκανες οτι ηθελες κι εκμεταλευοσουν όλα όσα υποτίθεται ότι αντιπροσωπεύει αυτή η χώρα ».

«Ολα ηταν ο Μπαράκ. Βρίσκεται πίσω από τα πάντα, από τον Covid-19 μέχρι την οικονομία που βυθίζεται μέχρι το να θέλει να δει τη χώρα να διαλύεται. Το μόνο που έκανα ήταν να διασκεδαζω », παρακαλούσε ο Μπάιντεν καθώς ο ανώνυμος στρατιώτης έσφιγγε τη θηλιά.

«Ο χρόνος για να μας το πείτε αυτό που ήδη γνωρίζουμε έχει τελειώσει», είπε ο αντιναύαρχος Crandall.


Η εντολη δωθηκε και μια στιγμή αργότερα η πόρτα άνοιξε κάτω από τα πόδια του Μπάιντεν. Ο λαιμός του έσπασε.

"Δεν έχω καμία αίσθηση στρεβλής ευχαρίστησης να επιβλέπω αυτές τις εκτελέσεις", δήλωσε ο αντιναύαρχος Crandall στη συνέλευση. «Αλλά η δικαιοσύνη σήμερα αποδόθηκε». 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ   SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....








ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Πάντα μου άρεσαν τα παραμύθια με ωραίο τέλος. Κοιμάμαι πολύ καλύτερα. Βάλε κι άλλα, ευπρόσδεκτα είναι.
    Capricorn ♑️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ16 Οκτωβρίου, 2021 21:02

    OOOOOOOOYYYYYYYYYY !
    AKΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΡΣΕΔΕΣ ΓΕΛΙΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΑΣΑΡΟΥΝ.
    ΝΑ ΠΕΡΑΣΗ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και πολύ μάλιστα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΣΚΕΔΆΖΟΥΝ.

    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΜΕΝ ΠΟΥ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΤΙΜΗ,ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΡΕΤΕΣ,ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΜΕΛΑΓΧΟΛΩ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΈΤΟΙΟΥΣ "ΑΝΤΡΕΣ" ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΌΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΕΘΝΟΥΣ,ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΕΒΑΣΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΙΔΕΩΔΩΝ,ΠΟΥ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΕΠΊΓΝΩΣΗ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ ΤΟΥΣ, ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΤΙΜΗ ΚΑΘΗΚΟΝ ΔΟΞΑ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΓΕΝΝΑΙΌΤΗΤΑ ΙΣΩΣ....ΜΙΑΣ ΓΟΡΓΟΎΣ ΠΟΥ ΣΦΑΖΕΙ ΙΔΙΟΧΕΙΡΩΣ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΠΆΡΤΗΣ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΟΎΛΗΣΕ ΤΟ ΙΕΡΟΤΕΡΟΝ ΟΛΩΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

    ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ FICTION ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΜΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ.

    ΑΝ ΔΕΙΛΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ Η ΕΧΟΥΝ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΎΣ ΤΥΨΕΩΝ,ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΝΑ ΚΑΜΟΥΝ.

    ΚΑΘΟΤΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΣΒΗΝΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΙΕΡΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΊΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΙΜΑ.
    ΤΟ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΗΤΏΝ ΤΥΠΟΥ ΧΑΝΤΕΡ/ΤΖΟΕ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΣΑΔΙΣΤΙΚΑ ΚΙ ΑΡΓΑ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΓΗΓΕΝΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΜΕ ΗΔΟΝΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ,ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΟΦΕΩΝ,ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΩΣ ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΕΊΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΡΕΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΦΩΣ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΥΞΙΔΑ ΜΑΣ.

    ΑΠΟΨΕ ΣΤΑ ΙΩΆΝΝΙΝΑ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ "ΜΑΡΙΝΑ ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ" ΕΧΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΑΛΗ ΠΑΣΑ...
    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΜΙΑ ΦΟΙΝΙΚΙΣΣΑ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΛΉ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΦΑΝΕΡΑ ΣΚΌΤΩΝΕ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ ΚΡΥΦΆ ΣΤΑ ΥΠΌΓΕΙΑ ΘΥΣΙΆΖΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ Η ΦΥΛΗ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΤΟΝΙΣΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΆ ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΦΟΙΝΙΚΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΝΑ ΑΡΙΒΑΡΕΙ...

    "ΙΔΟΥ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ" ΕΙΠΕ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ.

    ΙΔΟΥ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΕΛΛΑΝΙΟΥ DNA ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΌ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΤΟΥΣ.

    ΚΑΙ ΙΔΟΥ Η ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΑΠΟΓΥΜΝΩΜΈΝΗ ΝΑ ΚΟΙΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΡΌΝΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΙΔΡΥΘΕΝΤΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΈΘΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ,ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΟΤΙ...ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΝΤΩΣ ΜΕΛΕΤΑΝΕ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΙΣΤΟΡΊΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΜΙΜΟΎΝΤΑΙ ΕΝΑΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ,ΕΝΑΝ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ,ΕΝΑΝ ΜΙΛΤΙΆΔΗ, ΕΝΑΝ ΦΊΛΙΠΠΟ,ΕΝΩ ΕΔΩ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΤΟΆ ΓΙΑ ΟΦΙΚΙΑ ΚΑΙ ΘΕΣΟΥΛΕΣ.

    ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΝΤΆΞΙΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΠΟΤΕ;
    ΑΡΑΓΕ;ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΤΣΙΦΕΣ ΠΟΤΕ;
    ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΒΕΣΤΗ ΦΛΌΓΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ;
    ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΜΑΣ ΗΡΩΕΣ;

    ΘΑ ΞΑΝΑΓΊΝΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΙΣΤΈΣ ΜΕ ΘΩΡΑΚΑ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ,ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΙΣ ΔΙΔΑΧΕΣ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ;

    ΕΝΑΝ ΠΥΡΡΙΧΙΟ ΑΠΟΨΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΟΡΕΨΩ,ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΠΥΡΡΙΧΙΟ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΩ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΤΩΜΕΝΗ ΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΜΙΑ ΚΡΑΥΓΉ ΠΟΥ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ.
    ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΙ ΑΔΕΡΦΟΙ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ,ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΠΝΙΓΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΌ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΈΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΑΊΑ ΝΑ ΧΟΤΕΨΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΤΟΎΜΕ ΝΑ ΖΥΓΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΝΤΡΙΛΙΚΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΒΑΡΕΙΕΣ ΚΙ ΑΝΕΙΠΩΤΕΣ.

    ΜΑ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΉΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ Η ΨΥΧΉ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΈΛΗ.

    ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΜΑΚΙ ΗΛΙΑΤΙΚΟ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΊΖΕΤΑΙ ΟΤΑΝ Η ΠΑΤΡΊΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝ ΚΙΝΔΥΝΩ.ΚΑΙ ΝΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΡΙΌ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ.

    ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΎΣ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΙ" ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΛΑΚΕΡΟ!

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ17 Οκτωβρίου, 2021 23:50

      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ,ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΚΑΙ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΗΝ ΨΟΦΙΑ ΑΝΑΚΟΝΤΑ ,ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ .ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΙΣΚΑΝΤΕΡ !
      ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΑΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ,ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΓΚΑΖΕ ΜΑΣΧΑΛΗ .
      ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΠΑΚΤΕΣ .
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

      Διαγραφή
  5. "Των οικιών ημών εμπιπραμένων, ημείς άδομεν"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με τους Ροθτσιλντς τι γινεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις