Για τους Ελληνο-ασχετους που θεωρούν τον Μενέντεζ σοβαρή προσωπικότητα

Μενέντεζ: Ο Ερντογάν θέλει να προσαρτήσει το βόρειο τμήμα της Κύπρου 

Στο Ελληνικό βλαχοχώρι, θεωρούν το Γερουσιαστή Μπομπ Μενέντεζ κάποιου είδους σπουδαία προσωπικότητα, ενός

ιερού τοτέμ της Αμερικανικής Πολιτικής, που όλοι θα πρέπει να υποκλινόμαστε στο πολιτικό του μεγαλείο και το διαγαλαξιακό κύρος του. Στην πραγματικότητα, είναι μία από τις πιο γελοίες και εμετικές προσωπικότητες των Δημοκρατικών, στη Γερουσία. Ένας ασήμαντος τυπάκος, με πολλους σκελετούς στην ντουλάπα του. Σεξουαλικούς σκελετούς, που σηκώνουν ποινικής διερεύνησης… Ας δούμε τα τελευταία επιτεύγματα του γραφείου του, όπως τα μεταδίδουν σήμερα τα αμερικανικά μέσα.

Ο βοηθός προσωπικού του γερουσιαστή Bob Menendez (NJ-D), Brian Muthangya από την Κένυα, δημοσίευσε τις άσχημες επιθυμίες του για τις λευκές γυναίκες στο λογαριασμό του στο Facebook το 2011, λέγοντας ότι οι λευκές γυναίκες τροφοδοτούν τη “δεξαμενή πέους” του.

Ένας αναγνώστης του Gateway Pundit επικοινώνησε μαζί μας και μας έστειλε ένα screenshot μιας παλιάς ανάρτησης στο Facebook, όπου ο Muthangya έλεγε: “Είμαι ένας δίκαιος μαύρος τύπος που ΑΠΟΛΥΤΩΣ αγαπάει την αγκαλιά των λευκών γυναικών! Χωρίς τις λευκές γυναίκες δεν είμαι τίποτα, οι λευκές γυναίκες τροφοδοτούν τη δεξαμενή του πέους μου. LMS αν είσαι λευκή γυναίκα και θα με αφήσεις να επαναφορτίσω τη δεξαμενή μου”.

 karta2 

Ο Brian Muthangya δεν πρέπει και δεν θα πρέπει ποτέ να του επιτραπεί να εκτελεί πλέον τα ιερά καθήκοντα που του έχει αναθέσει το σύνταγμα των ΗΠΑ. Θα πρέπει να απολυθεί αμέσως και να απαγορευτεί από το σύστημα της αμερικανικής νομοθεσίας! Το πιο σημαντικό είναι ότι ο γερουσιαστής Μπομπ Μενέντεζ, το αφεντικό του Μπράιαν, θα πρέπει να βγει και να εξηγήσει γιατί κρατά τον εν δυνάμει βιαστή στο γραφείο του στη Γερουσία. Ο Μπομπ Μενέντεζ προσέλαβε και κράτησε έναν παράνομο Περουβιανό μετανάστη ως ασκούμενο στο γραφείο του μέχρι τη σύλληψη του ασκούμενου το 2012. Αυτή τη φορά, το κοινό αξίζει μια σαφή απάντηση.

 κενυα

 Ο γερουσιαστής Μπομπ Μενέντεζ αποκάλεσε τον Ρεπουμπλικανό Ρον Τζόνσον ρατσιστή στο βήμα της Γερουσίας με αφορμή τα σχόλια της 6ης Ιανουαρίου. Ακολουθεί το κείμενο:

“Κοιτάξτε, καταλαβαίνω ότι σε κανέναν δεν αρέσει να τον αποκαλούν ρατσιστή, αλλά μερικές φορές δεν υπάρχει άλλος τρόπος να περιγράψει κανείς τη χρήση μισαλλόδοξων τροπών που εδώ και γενιές απειλούν τις ζωές των μαύρων υποδαυλίζοντας τον φόβο των λευκών για τους Αφροαμερικανούς και τους μαύρους άνδρες ειδικότερα”, δήλωσε ο Menendez στο βήμα της Γερουσίας.

“Δεν νομίζω ότι ο γερουσιαστής αγνοεί το γεγονός ότι για αιώνες σε αυτή τη χώρα η λευκή υπεροχή ευδοκιμεί χρησιμοποιώντας το φόβο για να δικαιολογήσει την καταπίεση, τις διακρίσεις και τη βία κατά των έγχρωμων ανθρώπων”, δήλωσε ο Menendez. “Νομίζω, ωστόσο, ότι ο συνάδελφός μου μπορεί να αγνοεί τον πόνο που προκάλεσαν τα σχόλιά του και να μην γνωρίζει πώς επιτείνουν το τραύμα που τόσοι πολλοί εξακολουθούν να αισθάνονται μετά τα γεγονότα της 6ης Ιανουαρίου”.

Ο γερουσιαστής Μενέντεζ ίσως θα ήθελε να καθαρίσει το γραφείο του προτού δώσει μαθήματα σε οποιονδήποτε για τις φυλετικές σχέσεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

  1. Ξεχνατε οτι ομενετες ειναι εβρΑιος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν το εχω ξεχασει....εδω και 2 χρονια το λεω συχνοτατα

      Διαγραφή
  2. Ο ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΜΕΝΕΝΤΕΖ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΙ Ο ΤΟΡΥ ΣΜΙΘ....

    ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΑΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ 85 ΜΕ 90% ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΌΦΙΛΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ.ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΆΝΟΙ.

    ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΉ ΦΑΔΕΡ ΜΠΟΥΣ ΟΙ ΆΝΤΡΕΣ, ΚΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ ΙΣΧΥΡΙΖΌΤΑΝ.ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ;
    ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ;! ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΞΙΦΑΚΙ ΤΟΥ ΣΕΤ,ΟΙ ΔΙΑΟΛΕΣ!ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕ Ο ΜΆΙΚ ΑΚΙΝΟ.

    ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΛΕΛΗΝ ΟΥΤΕ ΚΑΘΑΡΟΣ Ο ΑΥΤΙΑΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΕΙΜΕΘΑ ΑΦΕΛΕΙΣ.ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΦΟΥΛΦΟΡΝΤ ΜΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΓΕΜΑΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ Η ΣΥΛΛΗΨΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΟΝ CAMERA,OI ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟΝ ΣΥΧΩΡΕΜΕΝΟ ΣΜΙΘ.

    ΚΑΙ....
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ ΚΑΘΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ-ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ,ΟΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΥΠΕΡΤΕΡΟΥΝ ΤΟΣΟ;
    ΟΣΟ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΑΔΙΑΜΑΡΤΎΡΗΤΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΌΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ(ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ=ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΩ... ΤΟΝ ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΛΗΣ/ΚΟΥΛΗΣ)ΚΑΙ ΒΙΆΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΤΙ ΩΣ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΣΘΑΝΟΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΛΙΓΝΑΔΗ ΜΠΆΜΠΗ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΕΛΛΗΝ ΓΙΑΝΝΑΚΌΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕΙΣΤΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟ ΠΟΠΟΛΟ.
    ΑΧΑΝΕΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟΝ ΙΕΡΑΤΕΙΟΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΟΝΤΡΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΥΒΡΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑΛΝΤΑΜΠΑΟΘ ΜΟΛΩΧ ΒΑΑΛ ΚΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΑΝ ΕΔΩ ΩΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΙ ΜΙΑΡΟΙ....

    ΕΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΠΩΣ ΟΙ ΤΥΠΟΥ ΠΕΝΣ,ΜΕΝΕΝΤΕΖ,ΜΠΟΥΣ,ΜΠΑΊΝΤΕΝ ΚΑΙ ΚΛΙΝΤΟΝ/ΟΜΠΑΜΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΕΣ ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ "ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ" ΠΟΥ ΕΝ ΕΥΘΕΤΩ ΧΡΟΝΩ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΤΑΥΡΟΚΟΠΙΕΤΑΙ 24/7,ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΘΑ ΑΥΤΟΜΟΥΤΖΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ....

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις