Η Συνέντευξη του Στρ. Μάικλ Φλυνν στο VWV-TV

Ο ατζέντης της Τουρκίας, Μάικλ Φλιν δεν δικαιούται επιείκειας δηλώνει ο  εισαγγελέας | Hellasjournal.com 

Κυριότερα αποσπάσματα

Gen. Flynn: Δεν γνωρίζω

το κοινό σας και σε ποιον απευθύνομαι απόψε αλλά πρέπει να πω το εξής: Αυτό που συμβαίνει  σε αυτή τη χώρα δεν θα έπρεπε ποτέ να συμβεί και δεν υπάρχει αμφιβολία πως οδεύουμε προς ένα σταυροδρόμι της ιστορίας· και αν δεν διορθώσουμε αυτό που συμβαίνει τώρα, τις αμέσως επόμενες εβδομάδες, δε θέλω ούτε να σκεφτώ τι μπορεί να συμβεί στη χώρα μας τον επόμενο μήνα.

Δεν πιστεύω ούτε κατά διάνοια πως η χώρα θα δεχθεί ως επόμενο Πρόεδρο τον  Αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν, η εκλογή του οποίου βασίζεται σε αυτό που γνωρίζουμε ως τη μεγαλύτερη νοθεία στην ιστορία της χώρας μας. Ο Πρόεδρος έχει κερδίσει μία ξεκάθαρη νίκη και δεν απαιτούνται ιδιαίτερες νομικές ενέργειες. Αυτό που απαιτείται είναι πολλή ειλικρίνεια εκ μέρους των εκλεγμένων αξιωματούχων και των Αμερικανών που βγαίνουν μπροστά και μας λένε την ιστορία τους, δηλαδή εκατοντάδων Αμερικανών σε όλη τη χώρα σε διαφορετικές πολιτείες- όχι μόνο τις αμφισβητούμενες πολιτείες αλλά και πολλές άλλες- που δίνουν ένορκες καταθέσεις ως μάρτυρες . Είχαμε περίπου 10-12 τέτοιες μαρτυρίες από μία συγκεκριμένη πολιτεία σήμερα κι επειδή υπήρξαν αρκετές απειλές, αυτοί οι συγκεκριμένοι πατριώτες έστειλαν φωτογραφίες τους με τις ένορκες βεβαιώσεις τους και είπαν:

«Βάλτε τη δική μου στην κορυφή γιατί θέλω οι άνθρωποι να γνωρίζουν ότι δεν θα φοβηθώ αυτούς τους ανθρώπους που απειλούν τη χώρα μας και τον τρόπο ζωής μας.»

 Αυτά αφορούν στη μια πλευρά. Η άλλη πλευρά έχει να κάνει με αυτό που περιέγραψα. Υπάρχει ξεκάθαρη νίκη του Προέδρου. Θα πάρει την Πενσυλβάνια, θα πάρει την Αριζόνα, θα πάρει την Τζώρτζια, τη Νεβάδα, το Μίσιγκαν και πιθανώς και το Ουισκόνσιν διότι υπάρχει μία ασυμφωνία εξ αιτίας 130.000 ψευδών ψήφων που μόλις ανακαλύφθηκαν. Έτσι πολλά πράγματα συμβαίνουν που κατά την άποψή μου είναι θετικά. Όπως είπα και σήμερα σε σχετικό ερώτημα, σε μια κλίμακα από το 1-10 η πιθανότητα να είναι ο επόμενος Πρόεδρος ο Τραμπ είναι το 10. Δεν έχω καμία αμφιβολία πως αυτός πήρε μία σαρωτική νίκη στις εκλογές με πιθανώς 350-400 εκλέκτορες.

Αυτό που έχουμε δει έχει τελειώσει και το γνωρίζω αυτό, τις τελευταίες πιθανώς δύο δεκαετίες και πιθανώς περισσότερο, μπορώ να σας δώσω ένα μικρό μάθημα ιστορίας πάνω σε αυτό, αλλά δεν θα το κάνω. Αλλά τις τελευταίες δύο δεκαετίες, αυτό που έχουμε παρατηρήσει είναι μια πλήρης μετατόπιση στο πόσο γρήγορα η κομμουνιστική Κίνα αποφάσισε να βελτιώσει τα σχέδιά της στο μακροπρόθεσμο πλάνο της να γίνει η παγκόσμια υπερδύναμη, η μοναδική παγκόσμια υπερδύναμη στον πλανήτη. Το σχέδιο τους στόχευε περίπου τα μέσα αυτού του αιώνα που βρισκόμαστε τώρα, και πιστεύω όταν κατά τις τελευταίες εκλογές του 2016  δεν είχαν τον υποψήφιο που χρειάζονταν, και είδαν μια ιδεολογία που ωθούσε την Αμερική μπροστά, αποφάσισαν ότι αυτό δεν θα συμβεί και το 2020 (σχετικά με τις εκλογές). Και τώρα έχουμε αυτή την κλοπή μέσω επιστολικής ψήφου. Την κλοπή με αυτό το λογισμικό, το λογισμικό Smartmatic και το Dominion.

Αυτά είναι συστήματα που δεν ανήκουν σε αυτήν τη χώρα. Ανήκουν σε άλλους – εισήχθησαν σε αυτήν τη χώρα. Ως Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, πώς μπορούμε να πούμε ότι δεχόμαστε ένα σύστημα που δεν έχει κατασκευαστεί σε αυτήν τη χώρα, και σε πολλές περιπτώσεις τα ψηφοδέλτια δεν έχουν καν καταμετρηθεί σε αυτήν τη χώρα;

Τι είναι αυτό που μας κάνει όλους ίσους μεταξύ μας; Αυτό που μας κάνει ίσους είναι όταν μπαίνουμε στο χώρο της ψηφοφορίας και κλείνουμε αυτήν την κουρτίνα για να ψηφίσουμε. Η ψήφος μου έχει την ίδια αξία με του πλουσιότερου ή του φτωχότερου ανθρώπου στην Αμερική. Εκεί λοιπόν είμαστε όλοι ίσοι, γι’ αυτό έπρεπε η διαδικασία να είναι δίκαιη και ελεύθερη, και δεν ήταν. Πιθανότατα έχουμε στοιχεία προηγούμενων εκλογών που είχε συμβεί αυτό αλλά τώρα επικεντρωνόμαστε στο σήμερα. Θα σας πω: δεν πρόκειται να χάσουμε. Δεν βρισκόμαστε εδώ για να χάσουμε αυτές τις μάχες αλλά για να τις κερδίσουμε. Και έχω εμπιστοσύνη διότι έχουμε δίπλα μας τους σωστούς ανθρώπους, το σωστό σχέδιο και τη σωστή στρατηγική.

Είμαι λίγο νευρικός και ίσως το καταλαβαίνετε και από τη φωνή μου, διότι δεν μπορώ να πιστέψω τα ΜΜΕ και τη λογοκρισία που υπάρχει. Κοιτάξτε τι κάνουν στον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής! Κοιτάξτε τι κάνει το Twitter στον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής! Είναι ενοχλητικό για μένα. Είναι μια βόμβα. Είναι ένα βδέλυγμα της Πρώτης Τροπολογίας, της ελευθερίας του λόγου μας. Ειλικρινά, όσον αφορά στον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, το μόνο μέσο που του μένει πραγματικά για να είναι σε θέση να επικοινωνεί είναι όταν περπατά έξω, ή πηγαίνει μπροστά από μια ομάδα ανθρώπων, ή περπατά έξω και μιλά στον Τύπο, ή  χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να επικοινωνήσει επειδή τα ΜΜΕ δεν πρόκειται να του επιτρέψουν να μεταφέρει προς τα έξω το δικό του μήνυμα.

Η κύρια ακρόαση, όχι η συνέντευξη τύπου, αλλά η ακρόαση που είχαν στην Πενσυλβάνια τις προάλλες, αν κάποιος είχε την ευκαιρία να την παρακολουθήσει, ήταν μια εξαιρετική ακρόαση με πολιτικούς από την Πενσυλβάνια στο πάνελ, και τον γερουσιαστή που ήταν επικεφαλής της συζήτησης για λογαριασμό της πολιτείας της Πενσυλβανία. Άκουσαν την ακρόαση, άκουσαν μια ομάδα μαρτύρων, άκουσαν τον Ρούντι (Τζουλιάνι), άκουσαν τη Τζένα Έλις, και άλλους της ομάδας τους. Το άτομο που ήταν επικεφαλής της δημόσιας αυτής συζήτησης ήταν ένας Απόστρατος Συνταγματάρχης  και νυν πολιτειακός γερουσιαστής στην Πενσυλβάνια, και στο τέλος αυτής της συζήτησης έκανε μια πολύ καλή σύντομη συγκινητική ομιλία: «Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να συμβεί αυτό στη χώρα μας. Δεν μπορούμε να φανούμε στον υπόλοιπο κόσμο ως τριτοκοσμικό έθνος». Πραγματικά ήταν ένας  πολύ καλός επίλογος. Και τι έκανε το Twitter; Το Twitter τον έβγαλε αμέσως εκτός σύνδεσης. Κατάργησαν εντελώς τον λογαριασμό του στο Twitter, ώστε οι χρήστες να μην μπορούν να τον ακολουθήσουν. Είναι εντελώς εξωφρενικό, είναι εξωφρενικό. Αυτή είναι μια εταιρεία κοινωνικών μέσων που είναι μέρος του δημόσιου διαλόγου. Εκμεταλλεύονται αυτά που τους έχουν δοθεί, τα οποία είναι πραγματικό προνόμιο και του οποίου  κάνουν κατάχρηση. Θα μπορούσα να συνεχίσω, θα σταματήσω και θα δούμε αν έχετε απορίες σχετικά με οτιδήποτε ή θέλετε να επανέλθετε σε οτιδήποτε είπα, αλλά είμαι αναστατωμένος. Είμαι αποφασισμένος να αντέξω και πιστεύω ότι αντικατοπτρίζω εκατομμύρια  ανθρώπων σε ολόκληρη τη χώρα που αισθάνονται ακριβώς το ίδιο με μένα.

Brannon Howse: Στρατηγέ τις προάλλες στην ομιλία σας που ευχαριστούσατε τον Πρόεδρο χρησιμοποιήσατε τη λέξη πραξικόπημα και αναφέρατε πως αυτό δεν πρέπει να επιτρέψουμε να συμβεί ξανά στον αμερικανικό λαό. Χρησιμοποιήσατε τις λέξεις ξεριζωμένοι, υποτιμημένοι, σφετερισμένοι ή όμηροι από ένα πραξικόπημα εναντίον του έθνους μας. Θα θέλατε να επεκταθείτε σχετικά με τη λέξη πραξικόπημα; Ξέρω ότι δεν είστε άνθρωπος της υπερβολής, οπότε γνωρίζω πως δεν είπατε τυχαία αυτή τη λέξη. Θα θέλατε να μας μιλήσετε για τη χρήση αυτής της λέξης;

Gen. Flynn: Σίγουρα. Νομίζω ότι αυτό που βιώσαμε τα τελευταία τέσσερα χρόνια και σίγουρα στα τέλη του 2016, στο τέλος του 2016 και στις αρχές του 2017, ήταν μια πολύ δυνατή προσπάθεια απομάκρυνσης ενός νόμιμα εκλεγμένου Προέδρου και μια πραγματική επιχείρηση απομάκρυνσης του Ντόναλντ Τραμπ με πολιτική πίεση, τεχνολογική πίεση, οικονομική πίεση κι αυτά όλα στην αρχή της θητείας του. Ίσως για να τον αναγκάσουν να πει «Ξέρεις τι; Δεν έχω ανάγκη κάτι τέτοιο. Δεν θα το ανεχτώ» και να φύγει. Νομίζω ότι υπήρχε κάποια αίσθηση, ξέρω ότι υπήρχε κάποια αίσθηση ότι θα τα παρατούσε, με το σκεπτικό ότι είναι Νεοϋορκέζος και ούτε καν πολιτικός. Και ότι θα σκεφτόταν πως έχει καλύτερα πράγματα να κάνει από όλα αυτά και πως θα αποχωρούσε. Δόξα τω Θεώ που δεν το έκανε, και αυτές όλες οι προσπάθειες ήταν αποτέλεσμα της απόφασής του να παραμείνει. Και αυτές οι προσπάθειες συνέχισαν να τον ακολουθούν με οποιονδήποτε τρόπο, ώστε να αναγκαστεί να παραιτηθεί, είτε  μέσω του ψευδούς Russiagate, του Spygate ή  της ψεύτικης απαγγελίας κατηγορίας ή διαφόρων άλλων μεθόδων.  Και αυτή η κατάσταση COVID  την οποία πρέπει να αντιμετωπίσουμε τώρα. Αυτή είναι η πρώτη φάση αν θέλετε. Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει εδώ και χρόνια.

Τώρα, έχουμε φτάσει σε κάτι διαφορετικό. Είναι ακόμα ένα πραξικόπημα σε εξέλιξη, αλλά τώρα είναι λίγο διαφορετικό και είναι σα να αναβάθμισαν το παιχνίδι τους μετά την ήττα τους  το 2016. Ήταν σαν να πήραν μια απόφαση του τύπου: «Δεν θα επιτρέψουμε να ξανασυμβεί».

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να πάτε πίσω και να ακούσετε μερικά από τα σχόλια από το περασμένο καλοκαίρι που έγιναν από μερικούς από τους αρχαιότερους που είναι μέρος αυτού, αυτού του δημοκρατικού κόμματος, σωστά; Εννοώ, η Χίλαρι Κλίντον, νομίζω ότι ήταν  τον Ιούλιο ή σίγουρα στα μέσα του καλοκαιριού, όπου είπε «ανεξάρτητα από το τι δεν πρέπει να επινοήσει ο Joe Biden». Για τι πράγμα μιλάμε εκεί; Θέλω να πω, γιατί θα το έλεγε αυτό στα μέσα του καλοκαιριού, τρεις, ίσως τέσσερις μήνες πριν από τις εκλογές; Ένα από τα πράγματα που γνωρίζω από την εμπειρία μου στο στρατό και σε διαφορετικά μέρη σε όλο τον κόσμο, είναι πως όταν ο εχθρός σας σας λέει ότι πρόκειται να κάνει κάτι, καλύτερα να δώσετε προσοχή σε αυτά που είπε και να έχετε κάποια σχέδια, και καλύτερα να έχετε κάποιες ιδέες για το πώς θα το αντιμετωπίσετε αν υλοποιηθεί στην πραγματικότητα. Λοιπόν, σε αυτήν την περίπτωση, έχουμε αντίθετα στρατόπεδα των πολιτικών μας κομμάτων, και γνωρίζουμε ότι το πολιτικό αριστερό κόμμα είναι πραγματικά πολύ περισσότερο αριστερό.

Δυσκολεύομαι να το ονομάσω Δημοκρατικό κόμμα ή να αποκαλέσω κάποιον Δημοκρατικό. Αυτό είναι απλά ένα όνομα, γιατί είναι πραγματικά το δημοκρατικό σοσιαλιστικό κόμμα της Αμερικής που έχει σφετεριστεί αυτό το στοιχείο κι έχει μάλιστα και πολύ ηχηρή φωνή. Και αυτό που κάνουν τώρα είναι να επιτίθενται  στη χώρα μας και τον τρόπο ζωής μας, ενώ προσποιούνται ότι δεν συμβαίνει τίποτα και ότι ο Joe πρόκειται να είναι ο επόμενος Πρόεδρός μας . Σας αναφέρω απλώς, το επίπεδο της δόλιας δραστηριότητας. Βάσει όσων έχουμε δει, όσων έχουν αναφερθεί σε μας, μπορεί να περιγραφεί μόνο ως εγκληματική συμπεριφορά και είναι κάτι που χρήζει περαιτέρω διερεύνησης. Σίγουρα μιλάμε για δεκάδες χιλιάδες ψηφοδέλτια. Αυτό που συνέβη με πολύ στρατηγικό τρόπο είναι, ότι η ηλεκτρονική ψηφοφορία δεν πέτυχε το αποτέλεσμα που χρειάζονταν στις 3 Νοεμβρίου. Την Τρίτη, 3 Νοεμβρίου, η ηλεκτρονική ψηφοφορία δεν πέτυχε το αποτέλεσμα που ήθελαν ώστε να πάρουν τις ψήφους που χρειάζονταν, διότι ουσιαστικά τα συστήματα δεν είχαν δημιουργηθεί με τρόπο τέτοιο ώστε να πετύχουν την καταμέτρηση στο σημείο που ήθελαν. Όταν συνέβη αυτό, τότε συνειδητοποίησαν ότι έπρεπε να τα κλείσουν όλα. Έτσι ο Αντιπρόεδρος Μπάιντεν πήγε για ύπνο και σταμάτησαν την καταμέτρηση.

Πέντε πολιτείες εκείνη τη νύχτα έκλεισαν, σταμάτησαν την καταμέτρηση. Πώς μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο; Στη συνέχεια, φυσικά, τις επόμενες δύο μέρες, από τις 4 Νοεμβρίου έως τις 7 Νοεμβρίου, αρχίζουμε να βλέπουμε την ψηφοφορία μέσω ταχυδρομείου. Υπάρχει πλήθος αποδεικτικών στοιχείων σχετικά με τη νοθεία της επιστολικής ψήφου και υπάρχουν άνθρωποι τόσο Δημοκρατικοί όσο και Ρεπουμπλικάνοι που έχουν δώσει σχετικές ένορκες καταθέσεις διότι όλη αυτή η κατάσταση τους αρρώστησε.

Αυτό συμβαίνει με τους ανθρώπους που αισθάνονται στην καρδιά τους αυτή την αίσθηση του πατριωτισμού, ώστε να μπορούν να πουν ακόμη: «Κοιτάξτε, δεν θέλω η χώρα μου να μετατραπεί σε κάτι άλλο επειδή αυτό θέλουν αυτοί οι άνθρωποι». Όπως ακούσαμε, λέει ένας Πρόεδρος «θέλουμε να αλλάξουμε ριζικά την Αμερική» και αυτό δεν το  θέλουν οι άνθρωποι. Οι άνθρωποι θέλουν να ζήσουν τη ζωή που έχουν με τις ελευθερίες  που έχουμε κάτω από αυτήν τη μεγάλη συνταγματική δημοκρατία μας.

Αυτή είναι μια συνεχής προσπάθεια. Δεν πρόκειται για κατάληψη της πρωτεύουσας ή των ραδιοφωνικών σταθμών  όπως έχουμε κάνει στο παρελθόν, στη δική μας ιστορία, πριν από χρόνια στην Κεντρική Αμερική ή την Καραϊβική, ή σε μερικές από αυτές τις άλλες χώρες. Τώρα, αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας, δεν μπορούμε να το ανεχθούμε.

Όλοι γνωρίζουν πως τα ΜΜΕ είναι μια αρκετά ισχυρή ομάδα οργανισμών που περιλαμβάνει τις τεχνολογικές εταιρείες, σωστά; Ονομάζω τεχνολογικές εταιρείες τις εταιρείες τεχνολογίας κοινωνικής δικτύωσης, οτιδήποτε από το Facebook έως το Instagram και φυσικά, το Twitter που ανέφερα. Όλα αυτά, προσπαθούν να ελέγξουν ένα αφήγημα και να πουν στον αμερικανικό λαό τι πρέπει να γνωρίζει, αντί να αφήνουν ελεύθερη την πληροφορία ώστε ο αμερικανικός λαός να αποφασίσει τι είναι σημαντικό και τι όχι.

Είναι κάτι περισσότερο από πλύση εγκεφάλου, από πόλεμο πληροφορίας. Είναι ένα είδος  πολέμου. Στην πραγματικότητα, εάν μελετήσετε το κινεζικό δόγμα, έχει έξι φάσεις. Οι πρώτες πέντε φάσεις έχουν να κάνουν με την πληροφορία.

Βρισκόμαστε σε μια τέτοια περίοδο πολέμου πληροφοριών που δεν έχει προηγούμενο. Θα πω ότι ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής λογοκρίνεται από εταιρείες των ΗΠΑ. Όταν μια εταιρεία λέει, «Αυτό που μόλις είπατε κύριε Πρόεδρε δεν είναι εντελώς η αλήθεια, ή υπάρχει απάτη εδώ, ή δεν έχει αποδειχθεί απάτη». Πώς τολμούν να το κάνουν αυτό στον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών – γιατί δεν πρόκειται να του δοθεί μια δίκαιη ευκαιρία να βγει στα ΜΜΕ.

Είναι θεμιτό να γίνονται έντονες ερωτήσεις και διάλογος, αλλά όχι με ασέβεια απέναντι στον Πρόεδρο. Μπορεί να μην σας αρέσει και αυτό είναι αποδεκτό, αλλά εκπροσωπεί την Προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Εκπροσωπεί τη σημαία μας, το σύνταγμά μας, τη χώρα μας. Όλα όσα βιώνουμε αυτή τη στιγμή είναι κάτι περισσότερο από μια επίθεση στον Πρόεδρο Τραμπ. Πρόκειται για μια επίθεση εναντίον της Αμερικανικής Δημοκρατίας,  εναντίον αυτής της σπουδαίας χώρας. Ο κόσμος πλέον έχει κουραστεί. Αυτό που περιμένει είναι να δει τους εκλεγμένους του αντιπροσώπους να κάνουν τη δουλειά τους.

Επειδή το CNN ή το Fox News ή ένας κυβερνήτης ή ένας Υπουργός Εξωτερικών πιστοποιούν μία εκλογή δε σημαίνει τίποτα. Εάν το νομοθετικό σώμα της Πολιτείας δεν έχει πιστοποιήσει την εκλογή, τότε αυτή δεν έχει πιστοποιηθεί σε μια συγκεκριμένη πολιτεία.

Brannon Howse: […]Δεν ξέρω αν μπορείτε να μιλήσετε γι αυτό ή όχι, αν δεν μπορείτε απλώς να το πείτε, αλλά ξέρω ότι η Sidney Powell μιλάει για πολλές πληροφορίες που θα κυκλοφορήσουν. Θέλει να το κάνει στο δικαστήριο, όχι στα μέσα ενημέρωσης. Μπορείτε να μιλήσετε για κάποια από αυτά τα στοιχεία που σχετίζονται με τον διακομιστή στη Γερμανία;

Gen. Flynn:  Ναι, δεν θέλω να μιλήσω τώρα. Το ανέφερε και έχει πραγματικά πολύ καλά αρχεία.

Αυτή είναι η ώρα στην ιστορία μας όπου αν δεν τα καταφέρουμε, η χώρα, όπως τη γνωρίζουμε, θα τελειώσει. Καθώς στέκομαι εδώ που σας μιλάω, δε στέκομαι εδώ για μένα, στέκομαι εδώ για τα παιδιά μου, τα εγγόνια μου και, ειλικρινά, για το φάρο  ελπίδας που  είμαστε ως χώρα

Υπάρχουν δρόμοι που οδηγούν στη νίκη, είναι ξεκάθαρο. Οι βασικές Πολιτείες είναι η Γεωργία, το Μίσιγκαν, η Αριζόνα, το Ουισκόνσιν, η Νεβάδα. Υπάρχουν τρόποι με τους οποίους μπορεί να κερδίσει ο Πρόεδρος, και η ομάδα του μπορεί να τον οδηγήσει στο σημείο να κερδίσει χωρίς την Πενσυλβάνια, αλλά θα κερδίσει επίσης και την Πενσυλβάνια.

Δεν είμαι απογοητευμένος, είμαι αποφασισμένος και θα παραμείνω δυνατός σε αυτήν την επίθεση που έχουμε σε εξέλιξη από στοιχεία στη χώρα μας που προσπαθούν να μας πουν: «μην κοιτάς εδώ, όλα θα πάνε καλά» .

Δε μπορούμε να το επιτρέψουμε αυτό. Θα το ξεκαθαρίσουμε. Θα γίνει σωστά. Θα γίνει νόμιμα. Θα γίνει με Αμερικανούς πατριώτες που αγαπούν αυτή τη χώρα και που αγωνίζονται σαν πολεμιστές, σε ένα πεδίο μάχης σίγουρα νόμιμο. Με ανθρώπους σαν την Σίντνεϊ Πάουελ, σαν τον Ρούντι Τζουλιάνι και την ομάδα του.

Πιστεύω ότι θα δούμε κάποια δυναμική να αλλάζει εδώ. Υπάρχει ήδη ένα υπόγειο ρεύμα μετατόπισης υπέρ του Προέδρου και πιστεύω ότι στο τέλος της ημέρας, θα μάθουμε ότι κέρδισε μία σαρωτική νίκη και ότι τον Ιανουάριο θα ορκιστεί.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Συνταρακτικη συνεντευξη. Μπραβο στον στρατηγο. Τετοιοι στρατηγοι ειναι σπανιοι σημερα. Και μπραβο στην Αμερικη που βγαζει τετοιους πατριωτες στρατηγους. Εδω στην Ελαδα το μονο που κανουν οι στρατηγοι ειναι να περνουν παρασημα απο τους καναπεδες και να στεκοντε σουζα μπροστα στα πολιτικα τσουτσεκια // Για αλη μια φορα, το φως θα συντριψει το σκοταδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ στο ελαντα τα παράσημα των "στρατηγών" τύπου Φλώρου είναι ζαρτιερες και στρινγκακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άντε και κανένας δονητης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις