Προεδρική Διάταξη Ανάκλησης στη Βραζιλια του Bolsonaro !!!

 
 
Ο 27ός Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Βραζιλίας Jair Messias Bolsonaro, υπέγραψε την Παρασκευή 27.11.2020 διάταξη ανάκλησης που καταργεί 304 διατάγματα με την υπογραφή της προηγούμενης προεδρίας κατά τη διάρκεια μιας 8εστίας, τα οποία δεν εξυπηρετούσαν τον λαό και θεωρούνται αντισυνταγματικά. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Η πράξη κατάργησης εντάσσεται στο πλαίσιο μιας μόνιμης προσπάθειας του Γενικού Γραμματέα της Προεδρίας της Δημοκρατίας η οποία, από την αρχή της παρούσας κυβέρνησης έχει ήδη καταργήσει 3.397 προεδρικά διατάγματα.
 
 
 
 
 
 
Το διάταγμα ανάκλησης δημοσιεύτηκε στην επίσημη εφημερίδα της Δημοκρατίας της Βραζιλίας και στο σάιτ της κυβέρνησης...Η επιχείρηση Tamoio VIII για την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος, έχει συλλάβει 11.522 άτομα, κατασχέθηκαν 8,5 τόνους κοκαΐνης και πάστες βάσης, κατασχέθηκαν 37 αεροπλάνα, κατασχέθηκαν 160 ακίνητα, κατασχέθηκαν 2.663 οχήματα και 330 τόνους μαριχουάνας-ζιζάνια. Έχει κάνει συλλήψεις ισχυρών και πολιτικών ανθρώπων, ο πρόεδρος Bolsonaro καθαρίζει τη χώρα του απο το καρκίνο της κοινωνίας. 
 
 
 
 
 
 
Ο λαός της Βραζιλίας είναι πολύ περήφανος για τον πρόεδρός του και αναμφισβήτητα είναι ο προστάτης των παιδιών και του έθνους. Τα ερπετά και τα ΜΜΕ τον πολέμησαν και δεν μπόρεσαν να τον υποτάξουν, ο αγώνας του για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και της ελευθερίας συνεχίζεται μαζί με τη συμμαχία...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Σχόλια

  1. Τον πολέμησαν βρώμικα. Έβαζαν φωτιές στον Αμαζόνιο και μετά τον κατηγορούσαν οι διάφορες αυτιστικές Γκρέτες ότι αδιαφορεί για τη καταστροφή της φύσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις