Ο ΤΡΑΜΠ ΤΩΡΑ ΒΓΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΔΡΑΣΗΣ

Η θέση του Χριστιανισμού απέναντι στη Μασονία 
 
Εδώ είναι το υπόλοιπο της έκθεσης του Πενταγώνου για αυτή την εβδομάδα:
 
“Ο Τραμπ απελευθέρωσε το Κράκεν, καθώς απένειμε χάρη στον Μάικ Φλιν στις 25 Νοεμβρίου και απέλυσε σιωνιστές Εβραίους από το Συμβούλιο Αμυντικής Πολιτικής, με επικεφαλής τους πρώην Υπουργούς Εξωτερικών Μαντλέν Όλμπράιτ και Χένρι Κίσινγκερ, το πρώην υψηλόβαθμο μέλος της Επιτροπής Πληροφοριών της Βουλής Τζέιν Χάρμαν και τον πρώην ηγέτη της Βουλής των Αντιπροσώπων Έρικ Κάντορ. 
 
Ο κορυφαίος Εβραίος τραπεζίτης και πρώην επικεφαλής της Παγκόσμιας Τράπεζας Jim Wolfensohn είναι νεκρός, καθώς χιλιάδες στρατιωτικές πτήσεις μεταφέρουν στρατιώτες της cabal και τους ηγέτες τους στο Gitmo, στην Ονδούρα, σε κρυφές τοποθεσίες και σε αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις.
Ο Τραμπ στο Καμπ Ντέιβιντ δίνει στα μέλη της Καμπάλ αρκετό σχοινί για να κρεμαστούν και μόνοι τους, καθώς δηλώνει τους Σιωνιστές, τους Δημοκράτες, τα Εβραϊκά Μέσα Ενημέρωσης, τις Μεγα-Εταιρίες και το Βαθύ Κράτος, εξωτερικού και εσωτερικού, ως εχθρικούς μαχητές.
 
Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις θα πρέπει επίσης να απομακρύνουν την Angela Saxe Gotha Hitler Merkel από την εξουσία στη Γερμανία και να στείλουν ειδικές δυνάμεις στην Ελβετία για να μαζέψουν τα εκεί μέλη της οικογένειας Rothschild. Μπορούν να ξεκινήσουν αρπάζοντας τον Klaus Schwab του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και να τον κάνουν να κελαηδήσει για τους χειριστές του. Κι αυτό επειδή το ΠΟΦ είναι ο κεντρικός κόμβος του σχεδίου εμβολιασμός-ψηφιακό χρήμα”.
 
Ολη η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας συνελήφθει πρόσφατα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις