ΗΠΑ ΕΚΛΟΓΕΣ - ΝΟΘΕΙΑ & DR. KESHAVARZ-NIΑ- ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

 
 
Ο Κορυφαίος Ερευνητής των ΗΠΑ για Εγκλήματα στον Κυβερνοχώρο Dr. Ph.D. Ο Navid Keshavarz-Nia, ο οποίος έχει επαινηθεί από τους New York Times ως ο «Έξυπνος άνθρωπος στο δωμάτιο», έχει ενταχθεί στη Νομική Ομάδα της Sidney Powell, η οποία ενδυναμώνεται σε μεγάλο βαθμό.
 
 
 
Στην καταγγελία της για τη Georgia, η Sidney Powell περιελάμβανε τη δήλωση του Navid Keshavarz-Nia, ενός ειδικού μάρτυρα που δήλωσε ορκισμένος ότι υπήρξε μαζική απάτη στον υπολογιστή στις εκλογές του 2020, και πως όλα αυτά είχαν σκοπό να διασφαλίσουν μια νίκη για τον Joe Biden. 
 
Το όνομα του Dr. Kershavarz-Nia μπορεί να μην σημαίνει πολλά για εμάς, αλλά είναι ένα από τα βαρύτερα ονόματα στον κόσμο, όταν πρόκειται για την έρευνα προβλημάτων ασφάλειας στον κυβερνοχώρο.
 
Όσοι συνεργάστηκαν μαζί με τον Dr. Navid Keshavarz-Nia, είπαν πως, "ήταν πάντα το πιο έξυπνο άτομο στο δωμάτιο." 
 
Κάνοντας την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και την τεχνική αντικλεπτική εργασία για τους C.I.A., N.S.A. και F.B.I., είχε περάσει δεκαετίες συνδέοντας τελείες μυστικών. Μετά από αρκετούς μήνες εργασίας με τον κ. Courtney, άρχισε επίσης να συνδέει αυτές τις κουκκίδες. Δεν του άρεσε που οδήγησαν...!
















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΕΙΔΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΗΝ ΡΟΜΦΑΙΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΙΣΤΌΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις