ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "Σχολείο 台 Ταχυδρομείο 台 Ψώνια 台 Εργασία 店台 Ειδήσεις 台 Ταινίες Ψυχαγωγία 사台 Σεξ Σύσκεψη 席台 Τέχνη 台 Λογαριασμοί Επικοινωνία" 
 
Ειναι η εμφύτευση νέων ιδεών και αντιλήψεων στο νου κάποιου μέσω της συστηματικής προπαγάνδας, του βομβαρδισμού με συνεχή μηνύματα ή εξελιγμένων ψυχοτεχνικών μεθόδων..
 
Όταν η κοινωνία πείθεται συλλογικά ότι είναι ανόητη, διεφθαρμένη και ανίκανη, οπότε είναι η ίδια ένοχος για τα δεινά που της συμβαίνουν (κακή συνείδηση), τότε εξουδετερώνεται πλήρως – αφού αυτός που νοιώθει ένοχος δεν είναι σε θέση να αγωνισθεί, να πλημμυρίσει τους δρόμους και να επαναστατήσει.
 
«Δεν είμαστε πλέον ελεύθεροι, ούτε η σκέψη μας είναι – γεγονός που τεκμηριώνεται σήμερα στην Ελλάδα, όπου παρά το ότι βαδίζει με γρήγορα βήματα στα σκουπίδια της ιστορίας, δεν αντιδράει απολύτως κανένας, δεν φαίνεται καμία μελλοντική προοπτική υγιούς εξέγερσης, ενώ οι «μελλοθάνατοι» σιωπούν όπως τα πρόβατα που οδηγούνται πειθήνια στη σφαγή. 
 
Ουσιαστικά λοιπόν προγραμματιζόμαστε, με την έννοια ότι μας μαθαίνουν πώς θα θέλαμε να είμαστε – έτσι ώστε να νομίζουμε ότι εμείς επιλέξαμε ελεύθερα τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε και ενεργούμε ή παραμένουμε παθητικοί«.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. ΜΕΣΗ ΟΔΟΣ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ελεγαν οι αρχαιοι σκλαβοι, σε αντιθεση με τους συγχρονους σκλαβους που λενε «Δεξιοι και αριστεροι εγιναν κωλος και βρακι» και «πουστηδες και παληκαρια εγιναν μαλια κουβαρια» // Φλουφλης Ξε-Φλουφλης, καταφερε να κανει το μοναδικο κρατος στον κοσμο οπου δεν υπαρχει αντιπολιτευση και να κανει ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ σαν σκλαβοι // Υπαρχει λοιπον η ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ, που είναι ενας εξυπνος στρατηγος (σπανιο φαινομενο) που τωρα θελει να γινει ενας μετριοφρων και σωφρων πολιτικος (που δεν θα είναι αναισθητο ερπετο σαν τον Φλουφλη Μητσοτακη) // Ως γνωστον, τον Τουρκο για να τον πηδηξεις (σορι, ηθελα να πω ‘για να τον κυβερνησεις’) πρεπει να τον πατας στο λαιμο. Αλιως θα σου πατησει το κεφαλι // Και ως γνωστον, τον Εληνα για να τον πηδ . . . θελω να πω, για να τον κυβερνησεις, πρεπει να τον πατας στο κεφαλι. Αλιως θα σου πατησει τον λαιμο // Αν πας να τον κυβερνησεις λαου-λαου και με τον σταυρο στα χερια, ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ (που τον καθαρισε ο Μανιατης Μαυρομιχαλης, οπως σημερα ο Μανιατης Αρκουμανεας καθαριζει εμας) ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (που ενω μας αφησε με ΜΗΔΕΝ ΧΡΕΟΣ, ΜΗΔΕΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΧΤΩ ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, εντουτοις τον αφησαμε και πεθανε στη φυλακη τυλιγμενος σε μια παληα στρατιωτικη χλενη, ενω οι πουστηδες της δημοκρατιας δεν του εκοψαν ουτε μια μικρη συνταξη για ενα πακετο τσιγαρα. Αλο τι εκανε ο ηλιθιος Ιωανιδης μετα με την προδοσια της Κυπρου) // ΑΤΙΜΗ, ΑΧΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΦΑΡΑ ΟΙ ΕΛΗΝΕΣ // Επειδη λοιπον οι παληες πολιτικες καρα-πουτανες (Μητσοτακης κλπ) τα γνωριζαν αυτά, για τον λογο αυτό διδαξαν και στους κανακαρηδες αυτό το απλο πραγμα: «Για να κυβερνησετε τον Εληνα, πατηστε τον στο κεφαλι και τρομοκρατηστε τον μεχρι θανατου» // Ποια είναι η μεση λυση? Ο μαλιακαρος λαουτζικος είναι οπως είναι οι μπουνταλαδες αντρες: ΣΑΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. Χρειαζεται λοιπον την συμπεριφορα ενος μικρου παιδιου: Ουτε πολυ σφιχτα χαλιναρια (του λασκαρει η βιδα), ουτε πολυ λασκαρισμενα (του ξανα-λασκαρει η βιδα πιο πολυ) // Ηθικον συμπερασμα: Βαρα τη γυναικα σου εφτα φορες τη μερα (ευκαιρια είναι τωρα). Και αμα δεν ξερεις εσυ γιατι τη βαρας, μη στεναχωριεσαι, ξερει αυτή (Αραβικη παροιμια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΡΑΒΔΊ ΠΟΥ ΕΧΩ ,ΕΧΕΙ ΜΑΓΙΚΕΣ ΙΔΙΌΤΗΤΈΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημιουργική επανάσταση μην ονειρεύεσαι χούντες από τις παλιες τις άθλιες. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι φυσιολογικοί που θέλουν το καλό της χώρας τους αλλά φοβούνται τους πάρα πολλούς δωσίλογους που τους γυροφερνουν. Αν εσύ θες να βγεις από τη σημερινή χούντα και να πας στην άλλη που λαχταράς τόσο πολύ να ξέρεις ότι δεν θα έχεις καταφέρει τίποτα για τη πατρίδα σου...ξύπνησαν οι φασίστες και το παίζουν καλοί τώρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις