Η πλοκή έχει πολυ βαθος...!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, άτομα που στέκονται και κουστούμι 
 
Το ακόλουθο αρθρο είναι η γνώμη μου. 
Πρόκειται για το νόημα των αμφισβητούμενων Προεδρικών Εκλογών του 2020 και πώς θα επιλυθεί. 
 
Προσοχή Οι προοπτικές μου είναι πολύ κερδοσκοπικές, αλλά, όπως και όλες οι δημοσιεύσεις του COMMON SENSE, βασίζεται σε μια σταθερή βάση.
 
Επί του παρόντος, οι προσπάθειες του Προέδρου Τραμπ να ανακηρυχθούν νικητές διεξάγονται σε δύο εντελώς διαφορετικές πίστες. 
 Υπάρχουν πολλές νομικές προκλήσεις, με επικεφαλής τους δικηγόρους του Προέδρου - Rudy Giuliani και Jenna Ellis - μαζί με ανεξάρτητους δικηγόρους όπως η Sidney Powell και ο Lin Wood. 
 
Ο στόχος των ενωμένων, συντονισμένων προσπαθειών τους είναι να ανατρέψουν τα κράτη όπου σημειώθηκε μαζική απάτη και να επιτρέψει στον Τραμπ να υπηρετήσει μια δεύτερη θητεία. Από νομική άποψη, οι προσπάθειές τους ήταν οριακά επιτυχημένες μόνο μέχρι στιγμής, αλλά, από τη σκοπιά των δημοσίων σχέσεων, ήταν εντυπωσιακές. 
 
Ο αμερικανικός λαός εξαγριώνεται δικαιολογημένα ότι η συλλογική τους βούληση έχει αποτραπεί από τεράστια εγκλήματα.
 
Καθώς περνά κάθε μέρα, καθώς αποκαλύπτονται πρόσθετα στοιχεία για απάτη ψηφοφόρων, η οργή του αμερικανικού λαού θα συνεχίσει να αυξάνεται. Γίνεται τόσο έντονο που ούτε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ούτε η Big Tech θα είναι σε θέση να το καταπιεί με διαβεβαιώσεις ότι «δεν υπάρχει τίποτα να δούμε εδώ. Προχώρα." 
 
Η ελπίδα της νομικής ομάδας του Τραμπ είναι ότι η δημόσια οργή για τη δόλια νίκη του Τζο Μπάιντεν θα γίνει τόσο έντονη που θα επηρεάσει αρνητικά τις νομικές υποθέσεις αρκετά για να ξεπεράσει τις κλίμακες υπέρ του Προέδρου.
 
Θα λειτουργήσει αυτό; Μπορεί, αλλά δεν είναι πιθανό, ειδικά επειδή οι χρονικοί περιορισμοί συνεχίζουν να λειτουργούν ενάντια στον Πρόεδρο. Ωστόσο, είναι σίγουρα απαραίτητο να ακολουθήσουμε αυτήν τη λεωφόρο. Ο αμερικανικός λαός, είτε υποστηρίζει τον Τραμπ είτε όχι, πρέπει να γνωρίζει την αλήθεια για το τι πραγματικά συνέβη.
 
Στη συνέχεια, υπάρχει η δεύτερη λεωφόρος. Είναι πολύ πιο σημαντικό, πολύ πιο ισχυρό από όλες τις νομικές μάχες που ακολουθούνται. Παρ 'όλα αυτά, κανένα από αυτά δεν γίνεται δημοσίως. Επειδή δεν είναι, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σκεφτούμε πώς θα τελειώσει. Παρ 'όλα αυτά, έχω ένα αρκετά καλό ιστορικό στη σύνδεση των κουκκίδων.
 
Η θεωρία μου ξεκινά με την επιδρομή στο αγρόκτημα της CIA στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας, όπου εφαρμόστηκαν διακομιστές για την εκκίνηση του αλγορίθμου στο Dominion Voting Machines. Αυτοί οι διακομιστές κατασχέθηκαν σε μια επιδρομή από το Army Rangers. Στη φωτιά λόγω κατοχής των διακομιστών, σκοτώθηκαν τέσσερις Rangers και ένας πράκτορας της CIA. Ίσως η Διευθύντρια της CIA Τζίνα Χάσπελ τραυματίστηκε επίσης και στην πυρκαγιά. Πέθανε την 1η Δεκεμβρίου, ίσως από αυτές τις πληγές. Δεν είμαι απολύτως βέβαιος ότι αυτό τη σκότωσε, αλλά είμαι βέβαιος ότι έγινε η επιδρομή.
 
 Είμαι επίσης σίγουρος ότι διαθέτουμε τους διακομιστές. Δυνάμεις πιστές στον αρχηγό και ο αμερικανικός λαός κέρδισε τη μάχη. Όπως συνέβη καθ 'όλη τη διάρκεια της ιστορικής μας ιστορίας, ο Ρέιντζερ πρωτοστάτησε.
 
Οι διακομιστές βρίσκονται τώρα στα χέρια του 305ου Στρατιωτικού Τάγματος Πληροφοριών, με το παρατσούκλι του Κράκεν. Η δουλειά τους είναι να τεμαχίσουν τον κώδικα του αλγορίθμου στους διακομιστές και να τους αναλύσουν πλήρως. Στόχος τους είναι να ανακατασκευάσουν τον αλγόριθμο έτσι ώστε να αποκαλύπτει ακριβώς τι συνέβη τη νύχτα των εκλογών. Έχοντας εργαστεί σε αυτήν την προσπάθεια ασταμάτητα από ένα ολόκληρο τάγμα ειδικών πληροφορικής, το 305 πιθανότατα έχει συγκεντρώσει τα πάντα μαζί τώρα. Εάν όχι, πρέπει να το κάνουν πολύ γρηγορα.
 
Αυτό που κάνουν είναι μηδενικό στον παγκόσμιο πόλεμο στον κυβερνοχώρο που συμβαίνει μεταξύ του Προέδρου Τραμπ και των προδοτών του Βαθύ Κράτους από την άλλη πλευρά. Ενώ όλα αυτά έχουν συμβεί –από το θέαμα του αμερικανικού λαού– το Υπουργείο Δικαιοσύνης κυκλοφόρησε ήσυχα μια είδηση ​​στην Wall Street Journal λέγοντας ότι έχουν τροποποιήσει τα «πρωτόκολλα εκτέλεσης» για να συμπεριλάβουν ομάδες πυροδότησης και δηλητηριώδες αέριο. Όταν αυτή η ιστορία έτρεξε στην πρώτη σελίδα, πρέπει να φαίνεται περίεργη για τους περισσότερους αναγνώστες, αλλά δεν στόχευε σε μέσους συνδρομητές WSJ. Απευθυνόταν απευθείας σε εκείνους που διέπραξαν αυτήν την απάτη των ψηφοφόρων. Έπρεπε να τους εκφοβίσει και υποψιάζομαι ότι το έκανε. Σίγουρα θα έστειλε μια χαλάρωση στη σπονδυλική μου στήλη.
 
Λόγω των στοιχείων που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι την 305η, δεν πιστεύω ότι υπάρχει πιθανότητα ο Joe Biden να γίνει ποτέ ο 46ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο Μπάιντεν πρέπει επίσης να το συνειδητοποιήσει αυτό. Το απόπειρα πραξικοπήματός του, που απάντησε στις προεδρικές εκλογές του 2020, απέτυχε.
 
Στοιχεία έρχονται στο φως ότι ο Μπάιντεν επικοινώνησε με τον γερουσιαστή Μιτς ΜακΚόνελ για να καθορίσει όρους για την παραχώρηση των εκλογών.
 
 Γνωρίζω ότι αυτό ακούγεται πιθανότατα τρελό, αλλά υποψιάζομαι ότι αυτή η παραχώρηση βρίσκεται σε λειτουργία για λίγο, παρά το γεγονός ότι ο Μπάιντεν επέλεξε ένα υπουργικό συμβούλιο που δεν θα υπάρχει ποτέ. Για να παραδεχτεί, ο Μπάιντεν θέλει μια Προεδρική χάρη. Θέλει πλήρη ασυλία από τη δίωξη για τον εαυτό του και για ολόκληρη την οικογένειά του, συμπεριλαμβανομένου του Hunter. Θέλει επίσης να κρατήσει τα χρήματα που έλαβε για να ακολουθήσει αυτήν την απάτη, η οποία φέρεται να ανέρχεται σε 150 εκατομμύρια δολάρια.
 
Αν συμβούλευα τον Πρόεδρο Τραμπ, θα του έλεγα να κάνει τη συμφωνία. Αποδεχτείτε τους όρους του Μπάιντεν αρκεί να είναι πρόθυμος να κάνει δημόσια ομολογία για συμμετοχή σε αυτήν την πλοκή. 
 
Όταν πιάστηκε λογοκλοπή στις προεδρικές εκλογές του 1988, ο Μπάιντεν έκανε δημόσια ομολογία για το τι είχε κάνει. Πρέπει να το κάνει ξανά. Αφήνοντάς τον να ξεφύγει, ο Τραμπ θα αποφύγει το έθνος μας από μαζικές ταραχές, συνεχιζόμενες αγωγές και εκατομμύρια που θα ισχυριστούν ότι ο Τραμπ πράγματι ληστεύει τον Μπάιντεν από τη νίκη του. Δεν θα υπήρχει συγχώρεση σε άλλους συνωμότες. 
 
Όλοι τους πρέπει να διωχθούν.
 
Ξέρω ότι αυτή η ανάρτηση είναι άγρια.

 

 

 

 Jack Watts

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Ο ΤΡΑΜΠ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΟΝΙ.
    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΘΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΗΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑΣ ;
    ΜΟΥΛΩΧΤΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ .
    "ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΕ ,ΔΩΣΜΟΥ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΘΕΛΗΣ ."
    ΣΕ ΠΑΛΑΙΩΤΕΡΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ,ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑ
    ΣΤΕΓΝΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
    ΝΑ ΚΑΝΗ ΓΚΕΛΑ ΣΤΟ ΧΩΜΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ κι εμεις εδω κλεισμενοι στα κλουβια βαραμε τις γυναικες μας. Ντροπη εν καναπε συναγωνιστες. Θαπρεπε να βαρατε τον κουμπαρο και την συμπεθερα // Σοβαρες πληροφοριες αναφερουν οτι ο δημοκρατικος στρατος μπουκαρε πανω στο ορθιο πτωμα υποψηφιο των «δημοκρατικων» Μπαη-Μπαη-Μπαηντεν και μετα απο επικη ναυμαχια του στραμπουλιξε τον αριστερο αστραγαλο του δεξιου ποδιου, ωστε να μην μπορεση να παει κουτσα-στραβα στην ορκωμοσια του μεγαλου ΤΡΑΜΠακουλα // Εξ αιτιας αυτου του γεγονοτος, ολες οι δημοκρατικες πουτανες των δημοκρατικων μπορντελων της Γης (Ελαδα, Σομαλια, Αιθιοπια κλπ) κηρυξαν γενικη Λοξα-νταουν, ανεβασαν τα βρακια και κατεβασαν τα ποδαρια (προσωρινα, μεχρι τα Χριστουγενα) // Εν τω μεταξυ, ο Αμερικανος στρατηγος Χαρυ Φλυν (μπατζανακης του Χαρυ Κλυν και συμπεθερος του Χαρυ Πλυν) εκανε αποβαση στην Ολανδια, για να συλαβει οσους δημοκρατες Καμπαλιστες επεσαν στον Ατλαντικο να γλυτωσουν απο την δημοκρατικη μανια του ΤΡΑΜΠακουλα και κολυμπωντας βγηκαν απεναντι στην Ολανδια οπου υπαρχουν πολες μασταρωμενες και μαστουρωμενες γελαδες σαν τον Χαρυ Φλυν που είναι βοδι // Εκη στην Ολανδια βρηκανε κρυμενη και την διευθυντρια της CIA, την Τζινα Χασπελ (αλη καραπουτανα αυτή) η οποια ητανε κρυμενη πισω απο κατι Κινεζικα κομπιουτερ, παιζοντας το σαπιο καλαμπαλικι της και κανοντας λαθραια ψηφοφορια μαζι με δωδεκα αραπαδες κατα τις μετα-μεσονυχτιες ωρες, ωστε να ριξει τον ΤΡΑΜΠακουλα. Σαν δεν ντρεπεται κοτζαμ πουτανο-κυρια // Ανεπιβεβαιωτες πληροφοριες απο το Βοθρο-αποσταγμα, αναφερουν επισης οτι επιασαν τον πρωην προεδρο Μπαμια και του φορεσαν παρδαλη περουκα, ενω την γυναικα του την κουρεψαν γουλι και δεν την γνωριζει ουτε η παπαδια της ενοριας που τους βαφτισε, ινα πληρωθει το ρηθεν υπο του προφητου Γαμαλιηλ, αναστεναζοντος τρις και λεγοντος απαξ: «Χαηβανια. Εληλυθεν η ωρα ινα η πουτανα η ανθρωποτης αποφασισει εαν θελει να την πηδανε οι πουστηδες οι πολιτικοι, ειτε οι ηλιθιοι στρατηγοι, οι οποιοι στεκοντε σουζα μπροστα στους πουστηδες πολιτικους (ημων και υμων εξαιρουμενων, γαμω το φελεκι μου)» // Μασκαραλικια // Δεν υπαρχει μεση λυση? Αλα η συνεχεια στο επομενο επεισοδιο (για να σας κραταμε σε αγωνια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το στυλ μου θυμιζει τον γραπτο λογο του ιστολογιου μαυρη φατρια.αλλα απο την μια καυστικος στα ορια (προσβλητικος δεν μπορει να ειναι επ ουδενι καυλιαρη)ολοι περιμενουν με ματια και αυτια στην αμερικη και εδω το δαχτυλο μπαινει πιο μεσα ...Αυτη ειναι η αληθεια ....και ο μπασταρδος μητσοτακουλας (εκτης γνωστης οικογενειας δολοφονων , προδοτων και πουλημενων με παραδοση στο γενοβολημα ζαβων )παει ποδηλασια να γυμναστει μηπως χρειαστει να τρεξει αχχα..τεσπα .μου αρεσε το κειμενακι ..περιμενω την συνεχεια ...Συνομωσιολογε συνεχισε ακαθεκτος ...μεχρι τις 21'1 θα τρεχει ο προλογος...απο 14-3 μπαινουμε στο κυριως θεμα .

      Διαγραφή
    2. Νομιζω οτι αυτος ο μηνας θα ειναι ο μηνας των πραξεων.
      Αν δεν ειναι τοτε κατι δεν παει καλα

      Διαγραφή
    3. φιλε συνομωσιολογε σιγουρα δεν παει καλα .με η' χωρις πραξεις //το ΣΤΕ εκανε υποχρεωτικους τους εμβολιασμους κατα πρωτον ..χαχαχαπεριμενουμε την 6\12 να δουμε εαν θα κινηθει φυλλο , εχτες στην ταινια με τον τζαιησον μπορν (χαχαχαχαχχα)καγοταν η αθηνα ....τυχαιο ?τιποτα τυχαιο /στισ 21-1 πρπεει να εχει μπει το νερο στο αυλακι για να το πανε ενα βημα παρακατω και προπαρασκεταστικα μεχρι τισ 14-3 οπου θα ανακοινωσουν καινουρια ..

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις