ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ; ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΚΗΝΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΩΡΑ;

 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Κατά πόσον ο Α. Μπαρ είναι λευκό, γκρίζο ή μαύρο καπέλο είναι άγνωστο. Αυτό που είναι φανερό είναι πως οι άνθρωποι που μας είπαν να εμπιστευτούμε είναι οι ίδιοι που σήμερα ανοίγουν την πόρτα στην εξέγερση.
 
Έχω αρχίσει να σκέπτομαι πως αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι στις θέσεις τους για να κάνουν αυτό που εμείς επιθυμούμε από αυτούς αλλά να τους εμπιστευτούμε για τον ρόλο που τους έχει δοθεί να παίξουν για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα και να ζητήσουν να παρέμβει ο στρατός. «Σκεφτείτε το λογικά, ο μόνος τρόπος είναι ο στρατός».
 
Αρχίζω να σκέφτομαι πως αυτό το σχέδιο αφορούσε από την αρχή τις εκλογές. Το κάθε τι τα τελευταία τέσσερα χρόνια, έφτιαχνε το σκηνικό για αυτή την μέρα. Τώρα βρισκόμαστε στην σκηνή όπου οι κακοί φαίνεται να κερδίζουν και όπου ο στρατός επεμβαίνει και μας σώζει όλους σαν ήρωες που είναι.
Κρατείστε την πίστη σας πατριώτες. Να θυμάστε πως ο πρόεδρος Τραμπ δεν έχει ασκήσει ακόμα καμία από τις προεδρικές του εξουσίες. Έχετε μελετήσει τις εκτεταμένες εξουσίες που έχει ο πρόεδρος Τραμπ κάτω από μια επείγουσα κατάσταση;
 
Εάν όχι αυτό θα έπρεπε να είναι το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να κάνετε μετά που θα διαβάσετε αυτό το μήνυμα. Είναι απλά εντυπωσιακό το γεγονός ότι παρ ’όλες τις εξουσίες που έχει δεν έχει χρησιμοποιεί ούτε και μια μέχρι τώρα, πράγμα που μας δείχνει πόσο άνετος είναι μέσα σε αυτήν την κατάσταση.
 
Έχουμε το σενάριο του έργου που παρακολουθούμε τώρα από καιρό, αλλά οι περισσότεροι από εσάς δεν έχετε πάρει τον χρόνο για να μελετήσετε τις πληροφορίες/ ντροπς. Αυτό με ξεπερνά. Μας έχουν δοθεί όλες οι πληροφορίες από την αρχή, αλλά κανείς δεν έχει μελετήσει και έτσι νιώθετε λες και έχει πέσει ο ουρανός πάνω στο κεφάλι σας και πως ο Τραμπ θα χάσει την μάχη.
 
Σταματήστε να περιμένετε από τα ΜΜΕ να σας πουν την αλήθεια για το τι γίνεται, τόσο δημόσια όσο και πίσω από την κουρτίνα. Σταματήστε να περιμένετε το FBI, το υπουργείο δικαιοσύνης κλπ να κάνουν αυτό που θα έκαναν οι αδιάφθοροι, αυτό δεν θα γίνει.
 
Ο στόχος των τελευταίων τεσσάρων χρόνων ήταν να φέρει στο φως όλα αυτά που φανερώνονται, για να δείξει σε όλους εσάς πόσο διεφθαρμένοι είναι οι αρχηγοί και οι οργανισμοί ώστε να βρίσκεστε στο σημείο σήμερα να ζητάτε δικαιοσύνη. Έτσι θα είναι δικαιολογημένη η επέμβαση του στρατού για να πάρει τον έλεγχο. Εάν το υπουργείο δικαιοσύνης και το FBI έκαναν αυτό που έπρεπε τα προηγούμενα χρόνια δεν θα χρειαζόταν να γίνει αυτό το στρατιωτικό σχέδιο.
 
Αν και είναι δύσκολο να χωνέψουμε αυτό που βλέπουμε να ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια μας σήμερα εν τούτης αυτό είναι ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ.
 
Επομένως σας παρακαλώ προτού περάσετε ακόμα μια νύχτα πανικού, θα ήταν καλύτερα να έχετε μια καλύτερη κατανόηση που αφορά την κατάσταση που ζούμε σήμερα.
 
Αυτό ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ εξαρτάται κυρίως από τον Τραμπ και τον στρατό, αλλά ξέρετε και από ποιόν άλλο ;
 
 ΕΣΑΣ...!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις