ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ...ΤΖΙΝΑ ΧΑΣΠΕΡ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΗΣ CΙΑ

Who is Gina Haspel: CIA new director named today is first female spy to  hold position - CBS News 
 
Η Διευθύντρια της CIA, Gina Hasple, συνελήφθη αφού τραυματίστηκε στην επιδρομή κτιρίου της CIA στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας, για να εξασφαλιστούν οι διακομιστές. 
 
Το κτίριο δεν είχε φρουρούς και ήταν απροστάτευτο. H Haspel κάλεσε μερικούς των ιδιωτικών ειδικών στρατιωτικών δυνάμεων ασφαλείας, για να προστατεύσει το κτίριο από τέτοιες ύποπτες επιδρομές. Όταν συνέβη η επιδρομή, η Haspel ήταν εκεί. 
 
5 από τους Στρατιώτες των Ειδικών Δυνάμεων μας, και ένας Αξιωματικός της CIA, σκοτώθηκαν στην επιδρομή. Η Haspel τραυματίστηκε. 
 
Η Haspel απομακρύνθηκε αεροπορικώς. Μεταφέρθηκε στο GITMO όπου έτυχε περίθαλψης και ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Συμφώνησε να βοηθήσει τον Trump, για μία ελαφρύτερη ποινή ισόβιας φυλάκισης, που μπορεί να ανακληθεί εάν επιλέξει να μην συνεργαστεί. Τώρα έχει παραδώσει πληροφορίες για τους διακομιστές, τι ήταν και τι έκαναν και ποιοί ήταν αναμεμιγμένοι.
Μεταφέρθηκαν πολλοί στο GITMO, γιατί εκεί ανακρίνουν αυτούς τους "ηθοποιούς" του Βαθέως Κράτους. Το GITMO είναι γεμάτο και δεν μπορούν να φυλακιστούν εκεί. Κάποιοι ίσως εκτελούνται στο GITMO. Η Haspel δεν θα είναι μία από αυτούς, επειδή έχει συμφωνήσει να βοηθήσει τον Trump να καταθέσει τι έκανε η CIA και πότε. 
 
Δεν είναι γνωστό πόσο άσχημα τραυματίστηκε κατά την επιδρομή. Έκανε καταθέσεις στο GITMO και μια ομολογία βίντεο. Απελευθερώθηκε για λίγο για να βοηθήσει τον Trump. Μεταφέρθηκε πίσω στις ΗΠΑ. 
 
Έχω ήδη πει ότι η μορφή ενημέρωσης σύλληψης έχει αλλάξει σε αυτήν τη μορφή. Ο κατάλογος ήταν τόσο μεγάλος, που προκαλούσε προβλήματα. Είπα επίσης ότι όταν πάρω τις πληροφορίες θα τις δημοσιεύσω. Ορίστε λοιπόν..!
 
 
 
 ΜΗΝΥΜΑ ANONYMOUS - 29.11.2020
 
 
 
 
 
 
ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ
 
Η πληροφορια αυτη σε σχεση με την προηγουμενη διαφερει ως προς την καταληξη.Το θεμα ειναι οτι κατι γινεται με την συγκεκριμενη
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις