ΑΥΤΗ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ "ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ"...

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο που λέει "change.org Start petition petitions Browse Call for the resignation of Tedros Adhanom Ghebreyesus, WHO Director General 894,300 have signed. Let's get 1000,000L gmdl QsukE tarted utitiant On January 23rd, 2020. Tedros Adhanom Ghebreyesus declines to deciare China virus outbreak as global health emergency. As we know, Coronavirus not treatable at the moment. The deaths Sanet progrest ether relesant petitons Sign this petition" 
 
 
 ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ....!!!
 
Μαζικές απολύσεις στον Π.Ο.Υ και εντολή με το νέο διοικητικό, την άρση όλων των μέτρων για τον κόβιντ-19.
Αποφασίσθηκε νέα διοικητική ομάδα ανεξάρτητης αρχής που θα ελέγχει τον Π.Ο.Υ από την οργάνωση ηνωμένων εγκληματιών ΟΗΕ και με πρόεδρο επί της αρχής ο πρόεδρος Τραμπ. Τα εγκληματικά εμβόλια ήταν ήδη έτοιμα. 
 
Είναι όλα κατασχεμένα και δεν θα φτάσουν ποτέ σε κανένα κράτος. Ο Δεκέμβρης είναι ο καταλυτικός μήνας σε όλα τα επίπεδα, με παράλληλες συλλήψεις από όλη την δύση. Στο Γκουαντάναμο θα βρεθούν άμεσα πολλοί Έλληνες καθώς και πολλοί Ευρωπαίοι δολοφόνοι για όλα αυτα τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. 
 
Τον Ιανουάριο θα γίνει ένας πόλεμος επί της αρχής μέχρι να τιμωρηθούν όλοι. Δεν θα μείνει τίποτα όρθιο σε πολίτικο ιατρικό και νομικό επίπεδο σε σκάνδαλα και παιδεραστίες και θα βλέπετε ποιοι και τι έκαναν όλοι τόσα χρονιά. Μην ακούτε ασυναρτησίες από κανέναν. Κλείστε τις τηλεοράσεις. Είναι προγραμματισμένα και όλα σε εξέλιξη όπως είχε γίνει το πλάνο εκκαθάρισης.
 
 
 
 
 
 ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Η πληροφορια ειναι με επιφυλαξη και περιμενουμε να δουμε κατα ποσο ισχυει
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Σχόλια

  1. Ασχολειστε πολύ με Αμερική και σήμερα ψηφίστηκε υποχρεωτικός εμβολιασμος στα παιδιά στην Ελλάδα αλλιώς θα διαγράφονται. Αντε γειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρωτον δεν ψηφιστηκε...
      Δευτερον ο ΣΤΕ εβγαλε γνωμοδοτηση για καποιους δημοσιους παιδικους σταθμους
      Τριτον η γνωμοδοτηση αφορα γενικα τον εμβολιασμο
      Τεταρτον μη βιαζεσαι

      Διαγραφή
    2. ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΙΣΜΑ ? https://www.pronews.gr/koinonia/940676_symvoylio-tis-epikrateias-kanei-ypohreotiko-ton-emvoliasmo-gia-ta-paidia

      Διαγραφή
    3. Οχι δεν ειναι ψηφισμα....γνωμοδοτηση ειναι...κι αν θελει η κυβερνηση το εφαρμοζει οπως με τοσα αλλα που εχει γνωμοδοτησει το ΣΤΕ...
      Στη σγκεκριμενη ερωτηση γνωμοδοτησε το ΣΤΕ αν ειναι συνταγματικος υποχρεωτικος εμβολιασμος των παιδιων στους παιδικους σταθμους.Το αν το χρησιμοποιησει η κυβερνηση για να το επεκτεινει για δικους της λογους ειναι αλλο καπελο...και δικη της ευθυνη...Προσεχε τι διαβαζεις

      Διαγραφή
    4. Ο SINOMOSIOLOGOS εχει απολυτο δίκιο. Προσέξτε τι διαβάζετε!

      Διαγραφή
  2. κριμα τον Αιθιοπα Θεοδωρο (προεδρο του Παγκοσμιου Οργανισμου Βλακιας) κε τον συμπαθουσα. Μαζι καναμε παληα στις φυλακες τις Αιθιοπιας (μονο που αφτος καλοπερνουσε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αμήν για το άρθρο, μακάρι να είναι αλήθεια.. ανώνυμε.. από την Αμερική θα ξεκινήσουν όλα και σαν ντόμινο θα καταρευση το κακό και στην Ελλάδα και σε όλοι την Γη, λίγο υπομονή ακόμη.. από το 2004 το περιμένω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις