ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ...?

Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα 
 
Με μήνυμα του στο twitter ο διεθνούς φήμης δικηγόρος και στενός συνεργάτης του προέδρου Τραμπ Linn Wood ,έγραψε ότι η Κίνα ( το κουμμουνιστικό κόμμα της Κίνας) αγόρασε το ντομινιον για το ποσόν των $400,000,000. Οι μυστικές στρατιωτικές υπηρεσίες του στρατού ακόμα βρίσκονται στο στάδιο της συγκέντρωσης όλων των απαραίτητων στοιχείων ώστε να μπορεί να αποδειχθεί αυτή η πράξη της Κίνας. 
 
Η Κίνα είχε ένα μακρόπνοο σχέδιο , να βγάλει τον Τραμπ από την μέση, και να χρησιμοποιήσει ένα τρίτο μέρος εντός της Αμερικής, ώστε να μπορούν να ελέγξουν τις εκλογές και να καταλάβουν τις Η.Π.Α από μέσα.
 
Με αυτήν την πράξη της η Κίνα έχει κηρύξει τον πόλεμο στην Αμερική και χρησιμοποίησε τα ΜΜΕ, τους πολιτικούς, τις μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας ( google, face book, twitter, You tube) και το ντομινιον για να κάνουν κατάληψη των Η.Π.Α από μέσα.
 
Από την στιγμή που οι Αμερικανοί έχουν όλες τις αποδείξεις ότι η Κίνα έχει αγοράσει το ντομινιον και είναι ο επίσημος ιδιοκτήτης , τότε θα βρίσκεται και επίσημα σε πόλεμο με τις Η.Π.Α.
 
Ο στρατηγός Φλίν είπε σε πρόσφατη συνέντευξη του « Αυτό είναι το τελευταίο ελεύθερο μέρος στον κόσμο. Εάν η Αμερική χάσει την ελευθερία της δεν θα υπάρχει πουθενά αλλού για να την βρεις».
 
Ο δικηγόρος Linn Wood χθες, μιλώντας από το “We the people convention” παρότρυνε τον πρόεδρο Τραμπ να κηρύξει μερικό στρατιωτικό νόμο, το οποίο σημαίνει πως ο στρατός αναλαμβάνει το κομμάτι της απόδοσης δικαιοσύνης και όλοι οι εγκληματίες θα πρέπει να περάσουν από στρατιωτικά δικαστήρια
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις