DIANA....ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, υπαίθριες δραστηριότητες 
 
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ!! ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ....
 
.Όταν ήρθα σε επαφή με την Christine Fitzgerald, μία λαμπρή και ταλαντούχα θεραπεύτρια, η οποία ήταν στενή φίλη της Diana για 9 χρόνια μου κατέθεσε κάποια γεγονότα. 
 
Λόγω του επαγγέλματός της η Diana μπόρεσε να της μιλήσει για θέματα που δεν θα μπορούσε να μοιραστεί με κανέναν άλλον από το φόβο ότι θα την έβγαζαν τρελή. 
 
Είναι σαφές ότι η Diana γνώριζε την πραγματική φύση της βασιλικής οικογένειας και τον έλεγχο των ερπετών.
 
Τα ψευδώνυμα που τους είχε βγάλει ήταν ‘’ΣΑΥΡΕΣ’’ και ‘’ΕΡΠΕΤΑ’’ και έλεγε με κάθε σοβαρότητα ότι <<ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ>>.
 
Η Arizona Wilder θυμήθηκε ένα τελετουργικό που παρακολούθησε στο Clarence House (το σπίτι της Queen Mother) κοντά στο Παλάτι, στο οποίο η Diana είδε ποιοι πραγματικά ήταν οι Windsors επιβεβαιώνοντας έτσι και τα λεγόμενα της Fitzgerald. 
 
Πραγματοποιήθηκε τις πρώτες 7 μέρες του Ιουλίου το 1981, λίγο πριν τον γάμο του Καρόλου με την Diana στις 29. 
 
Αυτή η περίοδος είναι οι τελευταίες 7 μέρες του κύκλου της Βελανιδιάς, σύμφωνα με τον δικό τους νόμο, και το τελετουργικό ονομάστηκε ‘’Το ξύπνημα της νύφης’’. 
 
Αυτό είναι ένα τελετουργικό για όλες τις γυναίκες των 13 γραμμών αίματος που θα βρεθούν σε θέση ισχύς και θα παντρευτούν ερπετά για να δημιουργήσουν την νέα γενιά ηγετών.
 
Η Arizona λέει ότι η Queen Mother, H Βασίλισσα, η Lady Fermoy, ο πρίγκιπας Φίλιππος, ο πατέρας της Diana Εarl Spencer, o πρίγκιπας Κάρολος και η σημερινή του σύζυγος Camilla Parker-Bowels ήταν παρόντες όταν η Diana μεταφέρθηκε στο δωμάτιο.
 
Φορούσε ένα λευκό φόρεμα και της είχε χορηγηθεί ένα φάρμακο από την Lady Fermoy.
Eκεί εξήγησαν στην Diana ότι θα πρέπει να θεωρήσει τον γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο ως μόνο ένα μέσο για την παραγωγή διαδόχων και τίποτα άλλο.
 
Η Camilla ήταν η σύζυγός του από την αρχή. 
 
Τότε η Αrizona αναφέρει ότι ο πρίγκιπας Φίλιππος και η Queen Mother μετατράπηκαν σε ερπετά για να δείξουν στην Diana ποιοι πραγματικά ήταν. 
 
<<Η Diana ήταν τρομοκρατημένη αλλά ήσυχη>> είπε.
 
(Η Diana πάντα έλεγε ότι αν αποκαλύψει αυτά που έχει δει θα την σκότωναν.
 
Γι’ αυτό και πριν τον θάνατο της υπάρχουν μαρτυρίες ότι συνομιλούσε μ’ έναν άνθρωπο για να την βοηθήσει πως θα αποκαλύψει την αλήθεια της για γεγονότα που όπως είχε πει η ίδια θα κλόνιζαν τον κόσμο. )
 
Στο τελετουργικό σύμφωνα με την Arizona η Queen Mother είπε στην Diana ότι όλα τα ‘’αφτιά’’ θα άκουγαν ό,τι έλεγε από εδώ και πέρα και όλα τα ‘’μάτια’’ θα την παρακολουθούν για πάντα. Πιστεύετε τώρα ότι η σχέση της με τον Mohamed Al Fayed ήταν αληθινή; Θα επέτρεπαν κάτι τέτοιο;
Ελπίζω τώρα κάποιοι άνθρωποι να καταλαβαίνουν γιατί η Diana μετά τον γάμο της με τον Κάρολο υπέφερε από βουλιμία και σοβαρά συναισθηματικά και ψυχολογικά προβλήματα.
 
Η Diana είπε στην Cristine Fitzgerland ότι η Queen Mother ήταν η δύναμη πίσω από τους Windsors, μαζί με την Βασίλισσα και τον πρίγκιπα Φίλιππο. 
 
Η Queen Mother είναι υψηλόβαθμο στέλεχος της ελίτ.
 
Η γιαγιά της Diana ,Ruth Lady Fermoy, στενή φίλη της Queen Mother έπεισε την Diana να προχωρήσει σε γάμο με τον πρίγκιπα Κάρολο.
 
Η Diana σύμφωνα με τα λόγια της Cristine πάντα έλεγε ότι μισούσε την Queen Mother και ότι και η Queen Mother την μισούσε.
 
Κατά την διάρκεια της διαμονής της στο Clarence House, πριν τον γάμο, η Diana είχε αναφέρει στην φίλη της ότι της είχαν δώσει πολλά αντικαταθλιπτικά.
Η Cristine θεωρεί ότι της έδιναν είδη ναρκωτικών. <<Είμαι σίγουρη γι `αυτό, καθ’ όλη την διάρκεια της τελετής βρισκόταν υπό την επήρεια βαριών αντικαταθλιπτικών>>.
Μετά από μελέτες χρόνων και πολλές μαρτυρίες ακόμα και μετά τον θάνατο της Diana η Cristine αναφέρει:
 
<<Η Queen Mother είναι πολλά περισσότερα απ’ ότι οι άνθρωποι νομίζουν.
 
Για να είμαι ειλικρινείς όλη η Βασιλική οικογένεια μεταμορφώνεται. 
 
Είναι ένα είδος κλωνοποίησης αλλά με διαφορετική σημασία. Απλά κοιτάξτε την ιστορία του Frankentein και θα καταλάβετε.
 
Η γη εδώ και πάρα πολλά χρόνια έχει δεχτεί επιθέσεις από διάφορους οργανισμούς. 
 
Η γη θεωρείται κάτι σαν στάση λεωφορείου για πολλά διαφορετικά είδη.
 
Έρχονται συνέχεια ακόμα και σήμερα που μιλάμε από τα βάθη της Γης. 
 
Αρχικά μοιάζουν με ερπετά αλλά πλέον έχουν τον τρόπο να μεταμορφώνονται με την δική μας μορφή.
Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν για τα ‘’ερπετά’’ απλώς δέχονται αυτούς τους ανθρώπους επειδή είναι τόσο ισχυροί.
 
Ο λόγος που αυτά τα είδη απειλούνται σήμερα είναι επειδή η ψυχική δύναμη των ανθρώπων επιστρέφει και πλέον έχουν τα μάτια και τα μυαλά τους ανοιχτά. 
 
Αυτό είναι που φοβίζει πλέον τα ερπετά.
 
Αυτά τα ερπετά είναι αξιολύπητα θυρία που θα κάνουν τα πάντα για να παραμείνουν σε ισχύ ενώ οι άνθρωποι πλέον βαδίζουν προς το φως. 
 
Όλα αυτά δεν μπορούσα να τα εκμυστηρευτώ εύκολα γιατί όπως και την Diana θα με παιρνούσαν για τρελή. >>
 
Έτσι αυτή ήταν η οικογένεια που μπήκε η Diana.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ.
    ΦΩΤΟΝΙΑΚΟ ΡΑΒΔΙ ΚΑΙ Ο ΚΎΡΙΟΣ ΣΟΥΜΑΝ.
    ΤΩΡΑ ΠΑΝΕ ΑΤΑ ΟΙ ΑΝΑΚΟΝΤΕΣ ,ΟΙ ΠΎΘΩΝΕΣ ,ΟΙ ΒΟΕΣ ,ΟΙ ΚΟΜΠΡΕΣ .
    ΚΑΠΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΜΑΝΤΗΔΕΣ.
    ΜΕΤΑ ,ΤΑ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΑΠΟ ΑΠΕΞΩ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ.
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΚΕΡΑΥΝΙΟ ΤΟΥ ΥΠΕΡΤΑΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΔΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις