ΔΟΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ

Πώς θα γίνεις δωρητής οργάνων στην Ελλάδα - Onmed.gr 
 
Αν δεν πιστεύετε ότι υπήρχε ποτέ εμπορία οργάνων, αγνοήστε την ανάρτηση. ...
 
Όσοι πάλι πιστεύετε ότι υπήρχαν τα προηγούμενα έτη, κυκλώματα εμπορίας οργάνων... ιδού μια πτυχή του ζητήματος του κοροϊδοϊού, που σας πέρασε απαρατήρητη...
 
Όπως ίσως θυμάστε, από 1/6/2013 και βάσει του ν.3984 του εθνοσωτήρα Λοβέρδου ,θεωρείστε ΑΠΑΝΤΕΣ ΔΟΤΕΣ και όχι (δυνητικοί) ΔΩΡΗΤΕΣ οργάνων (εκτός αν δηλωθεί εν ζωή το αντίθετον) . ..
Προσέξτε ότι αντικατέστησαν εν κρυπτώ, τον όρο "δωρητής", με τον όρο "δότης"...!!!!
 
Δωρητής σημαίνει αυτός που δίνει με την συναίνεσιν του. ..
 
Ο "δότης" όμως; 
 
Απλώς δίνει χωρίς να διευκρινίζεται το "πώς"...
 
Φέτος, λοιπόν εν μέσω κορωνοϊού, δίχως νεκροψίες και με φασκιωμένους τους θανόντες αδερφούς, σκεφτήκατε πόσο διευκολύνονται κάποιοι;..."....
 
Τροφή για σκέψη ψεκασμένε λαέ του Κουληστάν..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Σχόλια

  1. Ω Θεέ μου!!!
    Αυτό δεν το είχα σκεφτεί!
    Όποιος έτυχε να περάσει από νοσοκομεία με κάποιον δικό του ασθενή ξέρει ότι πρέπει να κυνηγάς τους γιατρούς να σου πούνε τι συμβαίνει, ποιά είναι η πορεία, τι προβλέπεται κ.λπ.. Ακόμα πρέπει να κυνηγάς τους νοσοκόμους αν πονάει ο/η ασθενής να φωνάξουν τον γιατρό, ή να του/της δώσουν τα φάρμακα του, ή να τον/την αλλάξουν. Αγώνας δρόμου κυριολεκτικά!
    Όλο αυτό το διάστημα σκεπτόμουν σε τι τραγική κατάσταση θα είναι οι ασθενείς που δεν έχουν κάποιους να τους βοηθήσουν (σιγά μην τρέχουν οι νοσοκόμοι, ούτε με φακελάκια δεν έτρεχαν!) και είναι αβοήθητοι και εγκαταλελειμμένοι.
    Και καλά να έχουν οι ασθενείς τις αισθήσεις τους και να καταλαβαίνουν, αν έπαθαν εγκεφαλικό ή καρδιακό επεισόδιο, ποιός θα τους βοηθήσει; Γι' αυτό ο αριθμός των νεκρών αυξάνει!!!
    Έρμαια της καλής θέλησης γιατρών και νοσοκόμων, που χωρίς τους συνοδούς των ασθενών θα μπορούν ανενόχλητοι να κάνουν ότι γουστάρουν...
    Δυστυχώς την ακόμα πιό τραγική πιθανότητα δεν την είχα σκεφτεί και αλλοίμονο στους νέους που θα χρειαστούν νοσηλεία.
    Οπότε δεν μιλάμε πλέον για απλά χαρτζιλίκια από τις φαρμακευτικές στους γιατρούς να γράφουν αιτία θανάτου κοροϊδοϊός και 2χίλιαρο στους συγγενείς για έξοδα κηδείας, αλλά μιλάμε για πολλά λεφτά, γιατί τα όργανα έχουν αξία πολλών χιλιάδων ευρώ!!!
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να λοιπον, γιατι το 2013 καναμε δηλωση οτι δεν θελουμε να γινουμε δοτες οργανων και οχι δωρητες μετα θανατον και απο καποιους θεωρηθηκαμε απονοι και οτι δεν μας ενδιαφερει να βοηθησουμε τον συνανθρωπο μας!!! Οσοι καναμε δηλωση, το ποσο ασχημα μας κοιτουσαν μερικοι η το ακουγαν δεν λεγεται!!! Καταλαβαμε τωρα λοιπον, γιατι τοτε το επιλεξαμε η ακομη;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΘΕΣΘΕ.
    ΟΣΟΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ,ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.
    ΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΑΠΌ ΠΑΝΩ ,ΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΏΝ ,ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ,ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ,ΑΝΘΡΩΠΩΝ ,ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΘΕΙ.
    ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ .
    ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ,ΤΗΝ Π@ΥΤΣΙΣΕ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ,ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ .
    ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΘΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ.
    ΝΤΑΝ... ΜΠΑΜ...ΜΠΟΥΜ..ΖΝΤΟΥΠ.
    ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ ΚΑΛΑ.
    ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ....ΣΑΝ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ...
    GO GO GO GO !!!!!
    ΣΕ ΜΑΓΚΩΝΟΥΝ ΣΕ ΔΙΠΛΩΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ ΣΕ ΧΩΝΟΥΝ.
    ΔΩΣΤΕ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΝΙΑ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις