Πνίγονται οι λαθρομετανάστες, θησαυρίζουν οι «φιλάνθρωποι».




Καθώς αμείωτη συνεχίζει η πλημμυρίδα της λαθρομετανάστευσης στο Αιγαίο...
η συγκυβέρνηση Τσιπραμμένων, αναίσθητη και θρασύτατη, παπαγαλίζει ιδεοληψίες και ψυχοπονιές.
  Προκαλώντας οργή με την εγκληματική ανικανότητά της, η οποία έχει ήδη καταστρέψει τις νησιωτικές τουριστικές περιοχές στο Αιγαίο και τώρα καταστρέφει και της Αττικής.
  Προκαλώντας αηδία με την ιδεοληπτική υποκρισία της που παρέσυρε και παγίδευσε εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες στο κυνήγι μιάς
χίμαιρας στην υφεσιακή Ευρώπη της ανεργίας και της παρακμής.

  Είναι γνωστά και δεδομένα τα κέρδη είτε σε πολιτικό είτε σε εμπορικό κεφάλαιο όλων όσοι σχετίζονται και διαμεσολαβούν στο ντροπιαστικό απάνθρωπο δράμα της λαθρομετανάστευσης των σύγχρονων δούλων. Πολιτευτές, κόμματα, ΜΚΟ.

  Οι Τσιπραμμένοι είναι ανίκανοι, είναι ψεύτες, είναι φτηνοί απατεώνες. Συντηρούνται επειδή ο λαός μας -με την ένοχη προδοτική ευθύνη του διαπλεκόμενου βουλευτικού εσμού- συνθηκολόγησε, ύστερα από την προδοσία του δημοψηφίσματος, του τρανού «ΟΧΙ» της 5ης Ιουλίου 2015. Κρύβονται εξορκίζοντας τον ρατσισμό και τον φασισμό που όμως οι δικές τους αποφάσεις λιπαίνουν, καλλιεργούν και προκαλούν.

  Αλλά η σώρευση αυτής της απειράριθμης, συνταγματικά ανεξέλεγκτης, οικονομικά αφόρητης και πολιτισμικά ασύμβατης ανθρωπομάζας στην Ελλάδα, επιφέρει τέτοιες τραγικές επιπτώσεις δημοσιονομικές και κοινωνικές που η κατάληξη των υπευθύνων προαλείφεται οικτρή.

  Η διαφορά ανάμεσα στην βλακεία και στο κακούργημα, εν προκειμένω, έχει εξαλειφθεί αφού η χρονική διάρκεια και συνέχεια άσκησης αυτής της κακουργηματικής βλακείας (πρόσκληση στη λαθρομετανάστευση με κατάρρευση των συνόρων) την μετέτρεψε σε ταυτότητα.

  Νίκος Καραβαζάκης

 (Σημείωση: Εξ ορισμού βλαξ είναι όποιος βλάπτει τους πάντες -και τον εαυτό του- χωρίς όφελος ενώ κακούργος όστις βλάπτει τους πάντες με ίδιον όφελος).



ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις