«Φύλακας άγγελος» αιωρείται πάνω από οδηγό που σώθηκε από θαύμα! (video+photos)

«Φύλακας άγγελος» αιωρείται πάνω από οδηγό που σώθηκε από θαύμα! (video+photos)



Είναι αυτός ο «φύλακας άγγελος» που έσωσε τη ζωή ενός ανθρώπου από τρομακτικό τροχαίο;
Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται η οικογένεια ενός Αμερικανού, ο οποίος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και σώθηκε (τουλάχιστον) από θαύμα!
Και πώς όχι όταν το όχημά του αναποδογύρισε τέσσερις φορές, πριν πέσει σε ένα χαντάκι από όπου εκτοξεύτηκε στον αέρα, καταλήγοντας τελικά με σφοδρή ταχύτητα σε ένα δέντρο της
εθνικής οδού 252 στην Καρολίνα!
Στην απόκοσμη εικόνα απαθανατίζεται μια μυστηριώδης φιγούρα σεραφείμ να γονατίζει πάνω από τα σμπαραλιασμένα συντρίμμια του αυτοκινήτου. Οι συγγενείς του πιστεύουν ότι πρόκειται για τη «βοήθεια από ψηλά» που του έσωσε τη ζωή αν και ο Αμερικανός ήταν σε κρίσιμη κατάσταση κατά την αερομεταφορά του σε νοσοκομείο.
filakas aggelos
Τη φωτογραφία τράβηξε ο Michael Clary, ένας τοπικός πάστορας, ο οποίος σταμάτησε να βοηθήσει τον τραυματισμένο οδηγό.
«Το αυτοκίνητο άρχισε να αναποδογυρίζει. Μέτρησα περίπου τέσσερις στροφές πριν χτυπήσει σε ένα χαντάκι και εκτοξευτεί στον αέρα», τόνισε συμπληρώνοντας: «Μετά χτύπησε σε ένα μεγάλο πεύκο και τότε είδα κάτι να βγαίνει από το παράθυρο του συνοδηγού. Όταν πλησίασα είδα έναν ένα νεαρό άνδρα κουλουριασμένο σαν μπάλα στο έδαφος. Όλη την ώρα προσευχόμουν, ζητώντας από το Θεό να τον προστατέψει»…
filakas aggelos3
Και μπορεί ο Αμερικανός, ο οποίος «μίλησε με κάποιον εκεί ψηλά» να είχε σοβαρό τραύμα στον πνεύμονα, αλλά και δεκάδες σπασμένα κόκκαλα, ωστόσο αναμένεται να πάρει εξιτήριο πέντε ημέρες μετά το τρομακτικό ατύχημα.
«Η οικογένειά μας πιστεύει ακράδαντα στους φύλακες αγγέλους και ένας από αυτούς ήταν εκείνο το βράδυ μαζί του. Ο ξάδελφός μου ήταν τυχερός που επέζησε. Αν κάποιος δεν ερχόταν πίσω του, δεν ξέρω για πόσο χρονικό διάστημα θα βρισκόταν εκεί», ανέφερε από την πλευρά της η Wooten.









ΠΗΓΗ


















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις