Κλινικές αμβλώσεων "ψήνουν στον ατμό" απομεινάρια μωρών πριν τα ξεφορτωθούν σε χωράφι.

unborn baby



Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε μυστικά από το Κέντρο Ιατρικής Διαχέιρισης στις ΗΠΑ δείχνει παραρτήματα της κλινικής Planned Parenthood που συνδέονται με παράνομη καταστροφή μελών μωρών από άμβλωση. Ο εισαγγελέας βρήκε παράνομη σύμβαση των κλινικών με εταιρίες που "ψήνουν στον ατμό" τα απομεινάρια κι έπειτα τα
πετούν σε χωματερή.
Ο εισαγγελέας του Οχάιο, Mike DeWine είπε, ότι είναι απάνθρωπο και προκαλεί σοκ, πρώτα να ψήνονται και μετά να πετιούνται τα υπολείμματα των μωρών στη χωματερή, μαζί με τα σκουπίδια κι οτιδήποτε άλλο.
Η ιδιωτικές κλινικές μήνυσαν τον εισαγγελέα ως πολιτικά υποκινούμενο και θεωρούν ότι έχει σκοπό να σταματήσουν οι αμβλώσεις στην περιοχή.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Κέντρου Υγειονομικής Διαχείρησης η μήνυση της κλινικής αβλώσεων είναι ένα τέχνασμα για να αποσπάσει την προσοχή από τις δικές τους παρανομίες.
Το μεγαλύτερο ερώτημα είναι το, αν είναι απάνθρωπο να πετάς τα υπολείμματα των μωρών σε χωματερή, αφού τα ψήσεις ή αν η θανάτωση αυτών των μωρών με διαμελισμό από αναρρόφηση ή άλλες μεθόδους είναι απάνθρωπη;
Δεν είναι παράξενο, ούτε πρώτη φορά που τέτοιου είδους κλινικές αρνούνται τις κατηγορίες για τέτοιου είδους παρανομίες, ενώ και σε άλλες πολιτείες κατά το παρελθόν έχουν βρεθεί περιπτώσεις κλινικών αμβλώσεων που τα ιατρικά απόβλητα τα ξεφορτώνονταν σε χωματερές, αφού τα έψηναν.




ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις