Τελικά έχασε ή νίκησε η ακροδεξιά Λεπέν;

france-



Αυτό που γίνεται σήμερα θα μπορούσα να το αποκαλέσω ενορχηστρωμένη απόπειρα συγκάλυψης της αλήθειας. Παρακολούθησε μέχρι πριν λίγο τα περισσότερα δελτία ειδήσεων για να δω πως θα μεταφέρουν το εκλογικό αποτέλεσμα της Γαλλίας.
Για μαθηματικούς λόγους  δεν θα μιλήσουμε για ήττα της Λεπέν, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει ήττα. Αντίθετα μάλιστα.
Δείτε πως έχουν τα μαθηματικά στοιχεία και μετά μπορείτε και εσείς να
μας πείτε που βλέπουν την ήττα:
Στις Προεδρικές Εκλογές του 2012 το Εθνικό Μέτωπο που ηγείται η Λεπέν, πήρε ποσοστό  17.90%
Στις χθεσινές εκλογές (Β΄ Γύρος περιφερειακών εκλογών) πήρε 44%

ΑΠΛΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ:

Η Λεπέν αύξησε τα ποσοστά της κατά 26,10 μονάδες και ουσιαστικά τριπλασίασε τα ποσοστά της!
Για να «χάσει» με 44 ενώθηκαν σοσιαλιστές και δεξιοί (Ολάντα και Σαρκοζί), όπως δηλαδή έγινε και στη χώρα μας όπου ξαφνικά τα βρήκαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που σκυλοτρώγονταν πάνω από το πτώμα της Ελλάδας για πάνω από 30 χρόνια.  Το απρόσμενο μαθηματικό στοιχείο που ξεχνούν όλοι σήμερα είναι ότι το 56% που πήρα και οι δύο μαζί ήταν λιγότερο από το αποτέλεσμα της προηγούμενης Κυριακής. Αυτό σημαίνει ότι ουκ ολίγοι σοσιαλιστές και δεξιοί στράφηκαν μέσα σε μόλις 7 ημέρες στην ακροδεξιά…

Τι σημαίνει όμως 44%  για το Εθνικό Μέτωπο; 

Ότι αν καταφέρει – που θα τα καταφέρει με το προσφυγικό να εντείνεται μέρα με τη μέρα – στις Προεδρικές Εκλογές του 2017, θα βγει από την πρώτη Κυριακή και με τεράστια διαφορά από τον δεύτερο.

Τι σημαίνει για την Ευρώπη;

Για εμένα που είμαι φανατικός υποστηρικτής της θεωρίας ότι η ιστορία κάνει κύκλους, απλά επιβεβαίωση. Ζούμε στιγμές μιας νέας εποχής μεσοπολέμου.. και μένει να δούμε το μονόπρακτο στο τέλος και με βεβαιότητα σας λέω ότι πλέον η διάλυση της Ευρώπης είναι απλά θέμα χρόνου!




ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις