Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ:"Απεχθάνομαι τους πολυτέκνους και τους έχω γραμμένους στα παλιά μου τα παπούτσια"

karagiannidis



Δεν έχουν τέλος οι σοκαριστικές εκπλήξεις που μας έρχονται από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης καταφέρθηκε με μένος κατά της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος με αφορμή μια επιστολή της, στην οποία εκφράζει την αντίθεσή της με την επέκταση του
συμφώνου συμβίωσης.
Ο Καραγιαννίδης δήλωσε : "Τους έχω γραμμένους στα παλιά μου τα παπούτσια" και "τους απεχθάνομαι", μιλώντας την Τρίτη στη συνεδρίαση της διαρκούς επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης.
Συγκεκριμένα είπε: "Θα αναφερθώ σε ένα φορέα που δεν ήρθε για να παραστεί στη διαβούλευση, ανέφερε και διάβασε την επιστολή της ΑΣΠΕ: "Με το υπό ψήφιση νομοσχέδιο μεταβάλλεται το τιμιότατο ανθρώπινο πρόσωπο σε χρηστικό αντικείμενο και καθίσταται εμφανής η προσπάθειά του να υποκατασταθεί ο ιερός θεσμός του γάμου με νομικές προβλέψεις που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την κακοδαιμονία του ισχύοντος νομικού πλαισίου. Η ΑΣΠΕ δεν απορρίπτει από την κοινωνία τα άτομα εκείνα που η μη ομαλή φυσιολογία του σώματός τους και ενδεχομένως και διάφορες κοινωνικές συνθήκες τα οδήγησαν σε πορεία ζωής διαφορετική απ' αυτή των φυσιολογικών ανθρώπων εξαιτίας της γενετήσιας διαστροφής τους".
"Αν οι παρόντες αποδέχονται από την ΑΣΠΕ αυτή την προσβολή και να πάρετε θέση όλα τα κόμματα. Και να την καταγγείλλετε αν διαφωνείτε με αυτή τη θέση γιατί οι κύριοι αυτοί μετά από μια εβδομάδα μας καλούν να κάνουμε το ρουσφετάκι τους για το επίδομα γάμου. Οι κύριοι αυτοί είναι φορέας με τον οποίο εμείς θα συνδιαλλαγούμε. Προσωπικά εγώ δηλώνω ότι τους απεχθάνομαι... Τους έχω γραμμένους στα παλιά μου τα παπούτσια" τόνισε ο κ. Καραγιαννίδης.
Με ποιό σκεπτικό επίσης, αποκαλεί τη διεκδίκηση του επιδόματος γάμου "ρουσφετάκι"; Τη στιγμή που ένα τέτοιο επίδομα είναι κεκτημένο δικαίωμα και θα έπρεπε το ίδιο το κράτος να στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τις πολύτεκνες Ελληνικές οικογένειες που τείνουν προς εξαφάνιση από την Ελλάδα. Όταν το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας μας χτυπάει κόκκινο και επέρχεται πληθυσμιακή αλλοίωση με τον κατακλυσμό των μεταναστών. Μια τέτοια τοποθέτηση μόνο ανθελληνική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί στην παρούσα φάση.
Μήπως γίνεται κάποιος διαγωνισμός ανθελληνισμού στη Βουλή και δίνουν κάποιο έπαθλο στους βουλευτές; Διότι δεν εξηγείται διαφορετικά αυτός ο καταιγισμός ανθελληνικών θέσεων από τους βουλευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου. Αν επρόκειτο για κάποιο ξένο κοινοβούλιο θα ήταν τουλάχιστον κατανοητό. Που φτάσαμε και τι ακούμε μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο;
Δείτε το βίντεο:








ΠΗΓΗ















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις