Καναδάς: Πολύτεκνος πατέρας εγκατέλειψε την οικογένεια του και ζει σαν 6χρονο κορίτσι (video)

http://www.skai.gr/files/temp//139A455FA5B15687CDDDF23FCCE428D7.jpg


Ο 52χρονος, που τα τελευταία χρόνια ήταν παντρεμένος και έχει επτά παιδιά, αποφάσισε να εγκαταλείψει την οικογένεια του και να ξεκινήσει από την παιδική ηλικία, ξανά τη ζωή του, ως 6χρονο κοριτσάκι!
Ο Stefonknee Wolschtt, δήλωσε σε εκπομπή που δημοσιεύει ο Independent, πως συνειδητοποίησε ότι είναι τρανσέξουαλ μετά από 23 χρόνια γάμου. Ο ίδιος αναφέρει ότι η σύζυγος του, αρνείται να αποδεχτεί τη νέα του ταυτότητα
καλώντας τον να σταματήσει να είναι «τρανς» ή να φύγει. «Δεν μπορώ να αρνηθώ ότι υπήρξα παντρεμένος. Δεν μπορώ να αρνηθώ τα παιδιά μου. Αλλά έχω προχωρήσει μπροστά και θέλω να ζήσω ως παιδί», δηλώνει σε βίντεο, της σειράς The Transgender Project, ο Καναδός.
Η απόρριψη της νέας του ταυτότητας από την οικογένεια του ώθησε τον 52χρονο Wolschtt να βρει μια θετή οικογένεια, που τον υιοθέτησε. Όπως είπε, είναι «εντελώς άνετα μαζί μου και αποδέχονται ότι είμαι ένα μικρό κορίτσι». Αρχικά ήθελε να ξεκινήσει τη νέα του ζωή ως κορίτσι από τα 8 χρόνια, αλλά... κατέβηκε στα έξι μετά από πρόταση του εγγονού της νέας του οικογένειας, που τον ενέκρινε ως νέα αδελφή του.










ΠΗΓΗ






















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις