Έτσι βρίσκουν οι «μπαχαλάκηδες» δωρεάν δικηγόρους μέσω του Πάνου Λάμπρου – Το «πείραμα» και οι αποκαλυπτικοί διάλογοι

lamprou




Σε μια απίστευτη αποκάλυψη σύμφωνα με την οποία οι «μπαχαλάκηδες» των Εξαρχείων βρίσκουν δωρεάν δικηγόρους μέσω του ΣΥΡΙΖΑ και του Πάνου Λάμπρου προχώρησε ρεπορτάζ κυριακάτικης εφημερίδας.
Δημοσιογράφος της εφημερίδας τηλεφώνησε στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου παριστάνοντας τον συγγενή ενός από τους συλληφθέντες. Αμέσως τον παρέπεμψαν στον κ. Λάμπρου και ακολούθησε ο εξής διάλογος:
Δημοσιογράφος: Έχει συλληφθεί ο αδελφός μου στη προχθεσινή διαδήλωση και δεν έχω τη δυνατότητα κάποιου δικηγόρου. Τι μπορώ να κάνω;
Λάμπρου: Έχει συλληφθεί το παιδί στα προχθεσινά;
Δημοσιογράφος: Ναι, στα Εξάρχεια.
Λάμπρου: Και τι ηλικίας είναι το παιδί;
Δημοσιογράφος: 15 ετών.
Λάμπρου: Αααα, είναι από τους ανήλικους.
Δημοσιογράφος: Ναι, είναι από τους ανήλικους.
Λάμπρου: Θα σου δώσω εγώ μια δικηγόρο. Σημείωσε 6972………, λέγετε Κ… Κ… Είναι δικηγόρος εδώ στον ΣΥΡΙΖΑ, είναι συντονίστρια των Δικαιωμάτων, θα της πεις ότι μίλησες με μένα, με τον Πάνο τον Λάμπρου, θα της πεις το και το. Μην ανησυζείς οπωσδήποτε θα βρούμε, δεν υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει νομική υποστήριξη του παιδιού.
Δημοσιογράφος: Είναι μικρος ο αδελφός μου και τον έπιασαν και είναι κατηγορούμενος και για εμπρησμό…
Λάμπρου: Για όλα τα καλά του Θεού που λέμε…
Δημοσιογράφος: Ναι, είναι μέσα. Είχε πετάξει κάτι πέτρες, μια μολότοφ. Που πήγε και έμπλεξε μ” αυτά; Άλλο η διαδήλωση, άλλο να πάει και να πετάει μολότοφ.
Λάμπρου: Τώρα μην το ψάχνεις, ασ” το. Γράψε το κινητό το δικό να το έχεις 6944……… Παρε όμως την Κ…, να μην κάνουμε το σπασμένο τηλέφωνο.
Δημοσιογράφος: Σας είπα όμως ότι δεν υπάρχει οικονομική δυνατότητα.
Λάμπρου: Βρε παιδί μου, θα της το πεις αυτό, ότι δεν υπάρχει αυτή η οικονομική δυνατότητα, τι θα κάνουμε με δικηγόρο. Πες, μίλησα με τον Πάνο, ξεκίνα με αυτό, ότι μιλήσαμε μαζί. Δεν υπάρχει δυνατότητα, τι κάνουμε.
Δημοσιογράφος: Ξέρει φαντάζομαι αυτές τις υποθέσεις, έχει χειριστεί.
Λάμπρου: Βρε ξέρει, ξέρει, δεν σου λέω τυχαία ένα όνομα. Μπορεί να το αναλάβει η ίδια, μπορεί να σε παραπέμψει αλλού, θα το δούμε. Πάρε την Κ… και θα βρούμε άκρη.
 
 
 
 
 
ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις